Nie wiem jak interpretować zastrzeżenia / opinie rewidenta, ale sugeruje poszukanie na facebook strony nieprzyjazna szkoła, dziwne rzeczy tam wypisują na temat edukatix.
Tu jest link na strone facebooka: https://www.facebook.com/pages/Nieprzyjazna-Szko%C5%82a/249245601912931?ref=ts&fref=ts Wygląda to bardzo źle i cieszę się że to nie już mój problem. Mam nadzieję że się to wyjaśni i będzie dobrze Powodzenia życzę!
Oby ale jak się prokuratura i UKS zabierze za sprawę efekt może być taki jak na PCGuard. Właśnie kurs dołuje po informacji że UKS siedzi na spółce zależnej Imagis gdzie jest podejrzenie lipnej sprzedaży komórek.
Mnie na tym nie zależy bo oni ani mi brat ani swat ale mocno się zastanowię zanim zainwestuję tu kasę. I o ile moja postawa nic nie znaczy dal kursu takie podejście może mieć wiele osób. Efekt będzie taki że niewielu zdecyduje się na zakup. Co to znaczy dla kursu nie trzeba tłumaczyć. Ja jak pisałem wyszedłem w zeszły poniedziałek ale przyglądam się sprawie. Jak się ona wyjaśni to może być ciekawie i podawane poziomy kurów uważam za możliwe. Ale na razie same mocno niepokojące wiadomości nadchodzą. A to nie skłania do inwestowania i rodzi pytania o jutro!
Dnia 2014-07-07 o godz. 09:35 ~xxxxx napisał(a): > Baranów szukaj sobie w rodzinie albo w lustrze. > > Pół do pierwszej w nocy to faktycznie było już po weekendzie.
Dnia 2014-07-07 o godz. 11:48 ~ela napisał(a): > Dnia 2014-07-07 o godz. 09:35 ~xxxxx napisał(a): > > Baranów szukaj sobie w rodzinie albo w lustrze. > > > > Pół do pierwszej w nocy to faktycznie było już po weekendzie. > > Przepraszam, fiucie.