• westa-nie pekac! Autor: ~kumaty [212.95.7.*]
    W stosunku do westy ma zastosowanie ustawa- o wznowieniu plynnosci finansowej dluznika lub uznania go za bankruta.-

Ustawa ukrainy nr 2343-XII z dnia 14.05.1992 art.4 (sanacja).

Wyglada na to ze wniosek zlozyli sami "uciekajac przed kukukiem"

Ps.
    Najsmiejsniejsze je to ze posel denis dzenzersky zasiada w komisji zajmujacej sie bankowoscia i finansami. Brawo sytuacja w wescie odzwierciedla jego "umiejetnosci byznesowe" !!

nasmiejniejsze jes to ze posel
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~karlsmen [5.60.108.*]
    nie pękamy kumaty ..... siedzę tu do końca mojego lub jej.
    są 2 opcje - będziemy bogaci albo tapetujemy mieszkania ;)
    więcej luzu.....
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~Trev [89.78.100.*]
    sytuacja finansowa Ukrainy też nie ciekawa, mam nadzieje że Denys lubi się z Petro któremu Westa nie jest obca i do końca roku kurs przekroczy złotówkę, ja również zostaje na pokładzie do końca lub do 9,99 choć może to potrwać kilka długich lat. Pozdrawiam
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~kogut [87.205.192.*]
    Wiadomo,że teraz spadnie na jakieś 20 groszy, trudno, ale to się nawet ciesze, bo będzie jasność sytuacji, albo wypadniemy z gpw albo będziemy kosztować normalnie, jestem z Wami od 0,65 zobaczymy:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~iryhor [79.162.240.*]
    wrzucał mi gruby miedziaka po 100, tu też po 0,3 nie pogardzę
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Brac olow "na klate" do pierwszej rozprawy max. 3 miesiace a wiec duzo sie zapewne zmieni.
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [109.243.9.*]
    jak spadnie w okolice 0,30 0,28 można kupić z 60 tys akcji i odłożyć na lepszy czas,,kulejąca odnoga odcięta ,więc ten rok może być przełomowy dla spółki ,,agro wybiło górą ,,tam za parę dni może być ładny kurs coś w okolicach 3,40 ,,widzisz sam Iryhor,ze akcjonariat twardy i mimo bankructwa westy Dniepr i nie zrobił większego wrażenia ,,kolejna sesja zbicia kursu i zlecenia podobne czyli sternik znowu działa:)
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~nn [31.179.246.*]
    no
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [46.113.100.*]
    ale bryndza dzisiaj na giełdzie i widzę,że weste pociągnęli do 0,30,,fundy siedza za granicą i tam zarabiają kasę,, widać ,że od zawsze to one napędzały sztucznie całą giełdę ,.,
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [109.243.122.*]
    forbes.ua
    Produkcja samochodów osobowych na Ukrainie wzrosły o 31%

130

21 lipca 2014 r., 16:08

Podoba mi się

Производство легковых авто в Украине выросло на 31%
    Ukraina zwiększyła produkcję samochodów osobowych

http://www.Flickr.com

Produkcja samochodów osobowych na Ukrainie w styczeń-czerwiec 2014 roku wzrósł o 30,9% w porównaniu do tego samego okresu w roku 2013, do 22600 jednostek.

To było zgłoszone przez statystyki państwowej.

Produkcji pojazdów użytkowych w styczeń-czerwiec spadły o 23,6% do 559 jednostek.

Według statystyk Państwa w czerwcu tego roku, produkcja samochodów osobowych spadła w porównaniu do czerwca ubiegłego roku przez 78.3%
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [109.243.122.*]
    2014

87% inwestycji zagranicznych w regionie Dniepropietrowsk pochodzi z krajów UE

Версія для друкуWersja do druku

"Dniepropietrowsk jest liderem w przyciąganiu zagranicznych inwestycji bezpośrednich i z wyjątkiem Kijów zajmuje 1 miejsce wśród regionów Ukrainy i że 16% całkowitej sumy inwestycji kapitałowych, powiedział dyrektor Departamentu polityki inwestycyjnej i rozwoju regionalnego Ukrainy Wasyl Fedyuk w swoim przemówieniu na konferencji" perspektywy gospodarcze w ramach Porozumienia Ukraina-UE, która odbyła się w Kijowie na 18 lipca. To jest zgłaszane przez Serwis prasowy Państwa.

V. Fedyuk dodał, że w Dnipropetrovsʼk regionie działa ponad 1,200 firm z kapitałem zagranicznym w realnym sektorze gospodarki regionu otrzymał ponad 72% inwestycji bezpośrednich. Całkowita kwota inwestycji w gospodarce Dniepropietrowska z krajów UE, jest 87%.

V. Fedyuk podkreślił, że tych krajów i regionów, w których jest największe działalności inwestycyjnej, mają najwyższy PKB i są najlepsze wskaźniki jakości życia ludzi.

W ramach pracy wizyta w Dniepropietrowsku, dyrektor Ministerstwo rozwoju regionalnego i polityki inwestycyjnej orzekł spotkań biznesowych z przedstawicielami firm "Interpipe" i MNPK "Vesta" dotyczące ustanowienia współpracy w ramach nacproektu "parki".
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~mno [194.117.241.*]
    Nie widze zwiazku z sytuacja westy!!!
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [5.173.77.*]
    ,,zobaczysz jak się uspokoi w miarę na ua jaki to ma związek..na najbliższe dni proponuje trakcje i dla skoczków skotana
    może się i uspokoi, ale nadal nie będzie normalnie.
    kiedyś pytałem o weste kol z Połtawy mówił dobrze o firmie.
    ale mówił też że nowa wladza kupczy stanowiskami - u nich gorszy bardach jak u nas
    w latach 90 - potrzebują 2 pokoleń
    mam sporo w. mam czas tylko czy to nie padnie na ryj całkiem
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~mno [89.231.177.*]
    Bzdury gadasz i marzysz dalej!
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~nnn [46.115.158.*]
    Ołów najdroższy od 17 miesięcy

Spadek podaży w połączeniu ze spodziewanym wzrostem popytu dały w efekcie wzrost notowań ołowiu do poziomu z lutego 2013 roku.

zawsze jakis pozytyw ;p
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [164.127.169.*]
    ,,panowie Ci co są tu od kilku ładnych lat mają wliczone, że mogą stracić wszystko i dobrze zarobić,,,moja teoria--do połowy sierpnia pozbędą się separatystów z ua,,pierścień się zacieśnia i zostało naprawdę niewiele terenu do odzyskania,,amerykańcy nie na darmo pilnują ua,,będą odbudowywać miasta,,inwestować w firmy tak jak chinczycy,,wszyscy czekają aż sytuacja się trochę wyklaruje bo nikt nie będzie kładł tam teraz grubych milionów nie wiedząc co się z nimi stanie,,,,putin to już polityczny trup,,swoi go wysadzą niedługo z siodła,przeliczył się chłop,,,a teraz robi dobrą minę do złej gry,,,cała giełda wyczekuje na ua,,a że na weście marazm,,,wrzesień przewiduje znaczne ruchy-- związane z weryfikacjaą,,pozdr
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~grubas [95.49.20.*]
    Twoje teorie to można w buty wsadzić (od kilku lat)
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~Jasna [83.20.137.*]
    tylko tyle w temacie ? - z twojej strony ... jestes gruby tylko kilogramami chyba ...
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~grubas [95.49.20.*]
    KRAZ - redukuje produkcje i zwalnia pracowników . Kto może to kupić jak nie ruscy ?
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [5.173.250.*]
    pomyśl zanim coś napiszesz,,bo myślenie nie boli,,jacy ruscy?!o czym Ty bredzisz,,putin już długo nie pociągnie ,,oligarchowie go wysadzą za takie blokady -sankcje,,jak tracisz miliardy dolarów przez głupotę putina to co Ci się nasuwa na myśl...,.,.grunt ,żeby z ua pozbyli się terrorystów czy jak ich tam zwał--aaa separatyści dozbrajanych przez ruskich,,właśnie na ukrainie po zniszczonej walką będą inwestowali ale nie ruscy?!!!
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~nn [81.18.219.*]
    niestety panie Wojtek Westa pociągnie na dno przed Putinem
    coś tu śmierdzi - padaka
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~123 [89.228.129.*]
    http://fakty.interia.pl/raport-zamieszki-na-ukrainie/aktualnosci/news-kommiersant-ukraina-wprowadzi-sankcje-gospodarcze-przeciwko-,nId,1479701#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=30262&iwa_block=newsOfTheDay
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~mno [89.229.187.*]
    No i?
    idzie pomoc razem z czerwonym półksiężycem będzie lepiej -
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Wescie to juz nawet"polksiezyc " NIE pomoze! Poczytaj w www.battery-industry.ru art.z 29.07.2014 i 30.07.2014 dot. Westy i Kursk.
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~lds [178.36.5.*]
    Chyba lepiej z kursem nie bedzie
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wojtek [46.113.85.*]
    http://www.tvn24.pl/interfax-zapad-separatysci-i-ukraincy-podpisali-w-minsku-zawieszenie-broni,465374,s.html
  • Re: westa-nie pekac! Autor: ~wygibus [83.10.69.*]
    Co bylo mowione, ze nie bedziesz zamieszczal zadnych pozytywow a Ty dalej swoje. Tym sposobem nie dojedziemy nawet do 0,5. Dales slowo a wiec wypada je dotrzymac. Pozdro!
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,08 2015-10-30 13:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.