• jaki zasieg spakow ? Autor: ~kastrat [5.174.50.*]
    wiemu juz jaki byl zasieg wzrostow :) skonczyly sie one wiec teraz zastanowmy sie jaki jest zasieg spadkow ;)

ubrali kogo mieli ubrac,,,, jedziemy w dol,,,, gdzie ? 1,34 ? 1,2 ? czy moze w koncu domkniemy lukę czyli 1,12 ?
  • odp Autor: ~meritum [188.33.162.*]
    Zasięg masz w AT - gł.zniesienia 61,8%F.Czasem zastanawiam się w którą stronę to pójdzie, jest nowe info, z tego co wiem pojawiło się w necie, ale ktoś mówił, że wyciszyli, tu o czymś innym, tą spółkę, podobnie jak Petrol przy 018 podał mi znany Paweł Juś, Petrol kazał pchnąć po 034-035, całkiem ładnie,

natomiast tu też sporo zarobiłem i zaczynam zastanawiać się, czy on jest orłem czy wie więcej...wracając do spółki, szykują się zmiany, pytanie o ruch, kiedy i z jakich poziomów, póki co Juś nie chciał nic powiedzieć, celowo? możliwe, ale w końcu mu też zależy na zyskach inwestorów, może podał to innym, na pewno szykują się zmiany w spółce i to szybciej niż myśli wielu
  • Re: odp Autor: ~o0o [83.10.35.*]
    zmiany w spolce pewnie ze beda, szykuje sie przejecie przez DUONA jakies,,,,, widac ze sie przygotowywuja (po co zwiekszaja limit kredytu skoro maja gotowke i zyski ;) dlaczego skoro maja gotowke i zyski premie chca placic pracownikom w formie akcji a nie gotowki ? odpoweidz oczywista, zbieraja peiniadze na cos duzego! ruch za kilkadziesiat mln zl) albo do duzych inwestycji albo do przejecia, ale cwierkanie slychac ze przejecie raczej, ale kogo co ? nic nie wiem

Duon moze stac sie duzo wieksza firma i duzo wiekszym graczem na rynku lada chwila!

spadki? nie wierze. JEsli juz to sztucznie generowane ;)
    Duona ktos trzyma za pysk! i nie chce puscic,,,,, czeka z akcjami na ,,, no wlasnie na co ?
  • Re: odp Autor: ~DoMeritum [83.13.215.*]
    A co to za info poszlo ktore wyciszyli? Bo nic nie slyszalem,,,,,
  • Re: odp Autor: ~max [83.29.30.*]
    Ty coś jarasz??

1. Połowa tekstu niezrozumiała.
    2. Całość tekstu oceaniam jako wstęp do Baśnie 1001 nocy.
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.