kurs można zniszczyć w imię konfliktów pomiędzy kretynami z akcjonariatu jeden drugiemu chce zrobić na złość a drugi nie odpuszcza zwalą na 50 gr wszyscy będą z siebie dumni, byle zniszczyć wroga, reszta nie ma znaczenia
chyba ta szopka się wreszcie skończyła, przez miesiące dokładał na S i dokładał, końca nie było. być może wczoraj się dogadali i załatwili sprawę jedną transakcją czas urealnić kurs czyli wrócić go na jakieś 6-7 zł co najmniej, podaż praktycznie zniknęła poniżej 3 a nawet poniżej 4 zł chyba ciężko będzie kupić spółka ma super wyniki i pięknie się rozwija
no i już się wyjaśniło że szmaciarz ciągle dokłada i nie pozwoli rosnąć pozostaje czekać kolejne miesiące aż mu się znudzi albo skończy amunicja, choć tej ma podejrzewam strasznie dużo co za kiła
Shakin -spokojnie każdy raport miesieczny ,kwartalny będzie powodował tutaj wiekszy ruch .Mała prośba -jakie inne spółki NC są w kręgu twoich zainteresowań.(nie mam czasu ,a przed wejściem siedzę parę dni nad spolką) U mnie elemental(od dawna i największy udział) i niestety agroliga.Pozdrawiam.
Dziękuje-muszę żonie zadzwonić że weekend mam zajęty..Jestem tutaj minimum do raportu rocznego .(statusie mają dodruk za minimum 15zł do końca 2015 roku.)Pozdrawiam.Te latające akcje to nie róznica pomiedzy starymi ,a nowymi akcjonariuszami?