• Pozew zbiorowy Autor: ~abc [213.129.10.*]
    jak myślicie - moza prezesowi wytoczyć pozew zbiorowy za sciemnianie i wprowadzanie inwestorów w blad informacjami bez pokrycia i bez konsekwencji czasowej?
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Analityk78 [93.105.230.*]
    sprzedaj i spadaj. po co się w to bawisz??? wystaw wszystko i już cie tu nie ma, z pewnością twój papier ktoś łyknie z pocałowaniem ręki:)

nawet jeżeli kupowałeś po 60 gr to jesteś tylko 50% w plecy to i tak niedużo w porównaniu do szczęściarzy z Petrola, biotonu, ganta, agrotonu, greeneko, skotanu, resbudu, ifc, fluida itd itd.....

nie jest żle ciesz się że ktoś to akumuluje (AD) sprzedaj i idz gdzie indziej szukać szczęścia.... zaśmiecasz forum
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~PYTONG [5.173.116.*]
    moga mu na pytonga jego skoczyć
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Henio [46.186.6.*]
    ja zbieram cały czas systematycznie ! pozdro.
  • JEST JEST DECYZJA - emisja z PP? Autor: ~demaskator [46.112.193.*]
    Wątpię, ale nie wykluczam, Podali, mam nadzieję, że jeszcze jest, pamiętajcie jednak, że to trend ustali kierunek a nie koncert życzeń, Ale co ciekawe to sygnały K i sprzedaży,

które podawał Paweł Juś w AT. Miałem ją i nie tylko tu, ale i na innych dokładnie sprawdziło się, czy jest orłem, czy to przypadek? Raczej coś jest na rzeczy, brakuje mi u niego rynków Azji i to jest poważny błąd!, bo tam widzę potencjał, większy niż na WGPW, a co do tego papieru...zmiany, sygn.K nie mam jeszcze, ale na innych jest.lub poda,

ciekawe co zrobi zarząd,wyemitują PP?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.141.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~pasza1 [46.205.93.*]
    Zmieniłeś zdanie? Wcześniej pisałeś, że prezes jest ofiarą spisku a teraz przypisujesz mu współwinę? Czemu?
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~Henio [79.141.160.*]
    Chyba błędnie przypisujecie mi nie które teksty których nie jestem autorem choć przyznaję, że kiedyś uważałem, że Kluba został oszukany podobnie jak inne firmy tylko te inne firmy nie brną dalej w to bagno tylko podjęły odpowiednie działania przeciw sprawco tego oszustwa. Kluba zaś od ponad dwóch lat oszukuje akcjonariat. Mam dowody na to, że robi to świadomie a to juz jest zwykła podłość.
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    grubo dajesz heniu, musisz miec chyba mocne te dowody, ze nie boisz sie publicznie rzucac takich powaznych oskarzen
    Liczę na to, że Kluba poczuje się urażony i pozwie mnie do Sądu o zniesławienie.
  • Re: Pozew zbiorowy Autor: ~wawiak [89.67.84.*]
    Uwazaj kolego,bo przekroczyles prawo w tym momencie. Mozesz miec klopoty.

Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku”.
    Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej ,,,," itd.

Tylko, że ja nie pomawiam, ja stwierdzam fakty dlatego jestem spokojny.

Napisz też przy okazji, co grozi Prezesowi giełdowej Spółki który oszukuje akcjonariuszy publikując nieprawdziwe, wymyślone informacje co do stanu faktycznego Spółki.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.6.*]
  • JEST DECYZJA Autor: ~mk [31.174.83.*]
    ale nie o nią chodzi ale o to jak zachowa się kurs, warto zwrócić uwagę na sygnK/S by Paweł Juś, do tej pory szło jak prognozował
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.255.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.6.*]
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~xxx [31.1.164.*]
    jaka decyzja ???
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~nwa [212.180.162.*]
    sam kluba by nie wpadł na pomysl takiej akcji.
    mysle ze ktos za tym stoi wyzej.
    w poniedziałek miałem przesluchanie w prokuraturze w sprawie PSW i co mi policjantka powiedziała to mnie lekko scieło.

Ci wszyscy prezesi spolek z NC nic sobie nie robią z przepisów prawa itd..
    wyciagaja kase od akcjonariuszy a w najgorszym wypadku po kilku latach dostaja wyrok w zawiasach a dzieki kaie jaka przez ten czas wyprowadzili sa ustawieni do konca zycia.
    drugim minusem jest to ze nie moga zasiadac w zarzadach spolek, ale prokurenta moga miec lub ludzi od tego.
    sama mi powiedziala ze gdyby nie praca w policji to tyle sie dowiedziala o mozliwosciach naciagania ludzi na gpw, że dawno by tym sie zajela :)

pisze wam tylko po to, żebyscie sobie uswiadomili ze NC to jeden wielki wał gdzie ludzie czują sie bezkarni.
    2 lata przyznaja kredyt... hmmm to nawet w polsce chyba to szybciej robią...
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~Henio [46.186.6.*]
    zarobiony na dywidendzie PSW i PMI teraz jest doradcą !!!
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~abc [213.129.10.*]
    a co powiecie po dzisiejszej sesji?
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~dependziak [164.126.105.*]
    brak popytu to widac ...a ktoś chciał wyjsc ... i zjechalo ....tu sa jazdy po 5-10gr w 1-2 sesje
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~jorgenn [83.4.1.*]
    ......przecież kwit jest śmieciowy ,gdyby tak chcieli orżnąć akcjonariuszy to wyciągnęli by kwit na wyżyny i obdarowali by nas !
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~brawo [93.154.170.*]
    pierwsza sensowna wypowiedź w tym wątku, wyciągnęliby
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~Robert [94.251.135.*]
    Dnia 2014-07-05 o godz. 13:45 ~jorgenn napisał(a):
    > ......przecież kwit jest śmieciowy ,gdyby tak chcieli orżnąć
    > akcjonariuszy to wyciągnęli by kwit na wyżyny i obdarowali by nas !

o to wlasnie chodzi...jesli ten kredyt bylyby nierealny to by zrobili pompke powyzej 1 zeta i wysypali akcji na ulice....czy to Krawce czy Kukolewski....a tu sie nic nie zmienilo... głowni akcjonariusze dalej maja akcje a sprzedaja na lewo niecierpliwi-PROSTE JAK DRUT
    Robert ten kwit jest wybuchowy bo jest go mało ,przy dobrym info. w jedną sesję robi zetala ,to dobrze że naganiają na spadki bo zależy im na tanim papierku ,oczywiście życzę wszystkim by sobie kupili tani papier no i dużo choć jest go mało hehe !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.139.164.*]
    ..........a czytał co pisze Nwa !
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~4-5 [82.139.164.*]
    :)) czytałem co napisał i czytałem co dotychczas napisali dziennikarze w przypadku kilu innych spółek, niestety. Jednak w tym przypadku mamy do czynienia ze spodziewanym kredytem i zrobienie wałka byłoby zbyt czytelne.
    A więc ? papier baraszkuje sobie bezpiecznie !
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~4-5 [82.139.164.*]
    Żadne bezpiecznie.
    Kukolewski drapie się teraz w głowę i żałuje zapewne, że kupił bezwartościowy kwit, zamiast mądrze zainwestować.
  • Re: JEST DECYZJA Autor: ~Robert [94.251.135.*]
    nie...ty sie drapiesz w glowe i sie zastanawiasz -PO CO JA TUTAJ PISZE JAK I TAK JESTEM REKINEM GIELDY I ZARABIAM MILIONY NA GIELDZIE....
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.