Tu bedzie dreptranie w miejscu do czasu komunikatu ,na ktory wszyscy czekaja . Uks i prokuratura mielą wolno jak to młyny czasu ,a chyba nie ma takiego ,ktory wierzylby w niewinnosc :) Waerto chyba poczekac jeszcze pare miesiecy i ewentualnie kupic po "eksplozji" i kiedy zblizy sie moment odbicia zdechlego kota wywalic.
W naszym gronie 6 graczy ani jeden nie ma watpliwosci co do rzowoju wypadkow. Tu obowiazuje rygor ,masz watpliwosc wywalaj !
Do mnie pretensje frustracie ? Grozby sa karalne wiesz swojak . Ja czytam to co publikuja w internecie i gazetach i to jest moja wiedza, masz inna ? Masz wiedze o fantstycznych wytnikach i pozytywnej kontroli ,tak ? Bo z tonu wynika ,ze tak wiec napisz cala prawde. To dopiero jest manipulacja karalna swojak, nie uciekniesz przed odpowiedzialnoscia za naganianie i pudrowanie faktow o jakich wszyscy tu czytali.
czy ja mam pretensje do ciebie ? człowieku kim ty jesteś jak nie malutkim naganiaczem ,dla mnie kompletne zero. Ja ci nie grożę ,ale jak napiszesz jeszcze coś do mnie to ci obiecuję że się spotkamy ( twój adres mogę mieć w 2 min.) a wówczas będziesz śpiewać cienko zapamiętaj to sobie .