"firma solidna wypłacalna" tylko dlaczego po takiej super analizie spadła przeszło 8 % powinno minimum +1o%.Oby tylko na trwałe przebiło ten opór 1.60 pozdrawiam
Dziś zdecydowanie większa część parkietu na czerwono, a spółka nie jest zbyt płynna i niskim wolumenem można zrobić obustronne "zamieszanie". Jak dla mnie, może jeszcze przed "trwałym przebiciem 1,60zł" zanurkować o 15%...tak bliżej 1,20zł:).
A już dziś miałem nadzieję, że poleci na "moje" poziomy i wtedy sobie dokupię, aż tu ktoś na koniec sesji skupując po 11 sztuk akcji wyrównał zamknięcie z kursem odniesienia. Ale ja mam czas na dokupienie, więc poczekam:).
Dnia 2014-07-11 o godz. 22:08 ~modmot napisał(a): > A już dziś miałem nadzieję, że poleci na "moje" > poziomy i wtedy sobie dokupię, aż tu ktoś na koniec sesji skupując po > 11 sztuk akcji wyrównał zamknięcie z kursem odniesienia. Ale ja mam czas > na dokupienie, więc poczekam:). kilkanaście sesji bez ruchu więc jakim cudem dokupisz?O co chodzi a lada moment anale wróżyli przebicie 1.60. pozdrawiam
Dnia 2014-08-08 o godz. 14:16 ~modmot napisał(a): > TAAAAAAAAKI ruch na walorze...., ale to przerzucanie między swoimi.... a > szkoda:). po co kupowac cos takiego, tygodniami zero ruchu.
Dnia 2014-09-18 o godz. 11:48 ~modmot napisał(a): > Moim zdaniem ktoś te akcje powolutku zbiera....ciekawe w jakim celu(? pewnie aby sprzedać po 1.00 pln w takim tempie spadków niebawem.Smiec jakich wiele.
Dnia 2014-09-23 o godz. 10:48 ~nostra napisał(a): > Dnia 2014-09-18 o godz. 11:48 ~modmot napisał(a): > > Moim zdaniem ktoś te akcje powolutku zbiera....ciekawe w jakim > celu(? > pewnie aby sprzedać po 1.00 pln w takim tempie spadków niebawem.Smiec > jakich wiele.
Takie uroki spółki z małą ilością akcji w obiegu :).
Cena / WK - 2,42 - czy ktoś łopatologicznie może mi wytłumaczyć dlaczego systematycznie cena jest tak nachalnie uwalana. Komu się opłaca wywalanie takiej ilości papiera ???
Dnia 2014-09-30 o godz. 22:09 ~SAGI napisał(a): > Cena / WK - 2,42 - czy ktoś łopatologicznie może mi wytłumaczyć > dlaczego systematycznie cena jest tak nachalnie uwalana. Komu się opłaca > wywalanie takiej ilości papiera ??? możliwe ,że to spółka sprzedaje w ramach programu Motywacyjnego maja 164.000 ktorymi obdaruja ' wybitnych' pracowników w okresie 2013-2018 , część akcji sprzedali w ubiegłym roku. W takim tempie spadków na koniec tygodnia okolice 1.00pln.