Ponawiam apel Jeżeli nie ma kompletu dokumentów potrzebnych to zgłoście jak najprędzej temat na PG i do innych instytucji.Oni pomogą skompletować i ruszyć PMI.Lepiej prędzej bo czas leci Napewno nie zaszkodi.I tak tam temat trafi-lepiej wczśniej. Czy możecie napisać jakiś termin po którym sprawa pojdzie do odpowiednich organów i czy Wy to zrobicie czy my mamy się jednoczyć Trochę dni już minęło. Dziwi mnie że niektórzy dają się okradać i odpuszczają
I jeszcze jedno.Przypomniał em sobie że mam znajomego wysokiego PG co prawda w Poznaniu ale mogę mu zadzwonić i zapytać o WWE.Lepiej abym nie musiał pytać o krk bo tam to ja bym musiał iść a nie chce ro.....IC tego od razu
Rozmowa jest dobra z każdym ale strony co mają wolę załatwienia sprawy powinny rozmawiać ze sobą i minuta i załatwione.Tak więc spróbuj ich umówić na rozmowę.Jak chwycá temat to PMI żyje jak nie to trup.Przykład Jak ja dzwonie do przyjaciela i proszę go o załatwienie ważnej sprawy i on mówi że mi załatwi to ja później nie mogę już do niego zadzwonić i spytać czy załatwiony bo bym wyszedł na idiotę.Miało być to jest na bank.Widać tu nikt nie ma woli i wszystkich zaboli
Gróby jest kłamcą! Jak chciałem żeby w szranki stanął z Szakirim to powiedział że może przy prokuratorze stanać! A tu okazuje się ze największy bałagan zrobił Artur i jego ambicje plus SŁUP GróBy
To za dzwon ty lu TM i nagraj to.Jeżeli GS nie chce się spotkać to nie myśli racjonalnie chyba że wydarzył czy mu się to opłaca powinien pomyśleć jeszcze raz.Jakby się dogadali od razu to interes by się kręcił i Artur dalej by bywał na salonach