• Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~ggg [84.215.156.*]
    Pamiętacie spadek niskimi obrotami na 0.2 zł, wtedy już każdy myślał że to koniec wszystkiego. A tutaj niespełna miesiąc później zaatakowało nowe szczyty.
    Przed nami jedna z najważniejszych informacji, zresztą prezes chyba nie zaryzykuje pojawienia się na walnym bez wysmarowania czegoś bombowego nt kredytu i przy tej wycenie na giełdzie.
    Dlatego osobiście trzymam, w ogóle na forum zerowy ruch się zrobił co jest pozytywnym sygnałem.
    Niemniej jednak sytuacja na kursie nie wygląda za ciekawie ale jako dystrybucję to ja tego na pewno nie nazwę i liczę że jak odświeżę ten post najdalej za miesiąc to 0.5... przynajmniej się pojawi
  • Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~łajza_meneli [37.248.255.*]
    zerowy ruch na forum to silny sygnał kupna, kupujcie gniota:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~plumbum [83.28.27.*]
    boss wczoraj zatankował po 28 to dzis juz siedzi cicho
  • Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~wawiak [89.67.84.*]
    Totalna bryndza zapanowala. Nawet trolle przestaly ujadac.
  • Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~jorgenn [83.4.239.*]

.......to bryndza przed odpałem !

• Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~xxl [89.67.193.*]
    przed odpałem na 0,20 ?
  • Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~sas [46.186.4.*]
    Dnia 2014-07-02 o godz. 22:06 ~xxl napisał(a):
    > przed odpałem na 0,20 ?
    wielonick wstydzisz się ostatniego nicka ? czy brak ci jaj ? ODPAŁ LADA CHWILA !!!
  • Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~pasza1 [46.204.40.*]
    Kurs przebił dzisiaj linię trendu wzrostowego, poprowadzoną po minimach z 11.12.2012 i 10.10.2013 według cen zamknięcia. Nie jest to jeszcze sygnał przesądzający dalszy kierunek, w wspomnianych datach w ciągu dnia też był poniżej linii. Ale jak linia zostanie przełamana na zamknięciu, trzeba się liczyć z dalszymi spadkami. Możliwy jest również drugi wariant, jak to w AT, czyli odbicie od linii trendu i wzrosty. Nie musi to oczywiście nastąpić dzisiaj. Gdyby tak się stało, na MACD i RSI wytworzy się ponownie pozytywna dywergencja. Na kilku najbliższych sesjach sytuacja powinna się wyjaśnić.
  • Re: Obroty zerowe spadki duże... Autor: ~janek [85.221.174.*]
    polecam Agrome. Będzie można dużo wyciągnąć. Spółka wychodzi na prostą co będzie widać w raporcie za II kw. Przyjżyjcie się, poczytajcie, zadzwońcie do firmy i zobaczycie, że warto!!!!
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.