• dark7 Autor: ~łajza_meneli [37.152.19.*]
    jak fluid inwestorze?
  • Re: dark7 Autor: ~dark7 [84.10.219.*]
    Dobrze a dlaczego pytasz akurat teraz ?
    Proponuję zadać te pytanie za miesiąc , zakupy ukończone teraz tylko czekać na plony :)
  • Re: dark7 Autor: ~łajza_meneli [37.248.255.*]
    zadaję teraz, bo miesiąc temu promocje za 1,50 mi wciskałeś i wyśmiałeś mój wpis o złotówce, napisałem że będę miał polewkę z Ciebie, no i mam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D PS. oczywiście jak zwykle dokupujesz fanta100
  • Re: dark7 Autor: ~dark7 [46.171.129.*]
    No faktycznie masz powód do śmiechu ...
    Ja w przeciwieństwie do ciebie nie inwestuje na tydzień tylko na dłużej i lokalne wahania kursu tak mnie nie rajcują - nie mam czasu na spekulację.
    lokalne wahania? :D:D:D:D:D:D:D ze 1,50 na 1pln-a a w zasadzie z trzech złotych biorąc pod uwagę długoterminowość, dobry jesteś, dobrze że tacy jak ty mają pracę bo inaczej bida z nyndzo
    O mnie się nie martw, daje radę zajmij się lepiej swoimi inwestycjami :)
  • teraz dark7 czeka aż pswcapital odwieszą i w wpx inwestuje Autor: ~śmiech [109.243.217.*]
    Dnia 2014-07-04 o godz. 16:37 ~dark7 napisał(a):
    > O mnie się nie martw, daje radę zajmij się lepiej swoimi inwestycjami :)
    Dnia 2014-07-04 o godz. 16:37 ~dark7 napisał(a):
    > O mnie się nie martw, daje radę zajmij się lepiej swoimi inwestycjami :)
    wpx tani jak "wyszczeli":):):)
    jak byś chciał odrobić to fluid ze 150% musiałby pójść, takie lokalne wahanie, dobry tekst "lokalne wahanie":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • dark7 najlepiej naganial na PSWCAPITAL Autor: ~menelliłajza [5.173.116.*]
    Dnia 2014-07-01 o godz. 10:08 ~łajza_meneli napisał(a):
    > jak fluid inwestorze?
    ha,ha,ha,ha,ha,
    hie,hie,hie,hie
    http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&id=67593&ncc_index=PSW&id_tr=1
    moja spółka długoterminowa, i to są informacje, to jest hajs a nie bajki, a ty dark7 piszesz że spekulacyjnie gram, ty gościu pitolisz bzdety, przecież kupno depa nawet na dłuższy okres to spekulacja, teraz należało by odświeżyć wątki jak żeście psy wieszali na mnie i 4,5 i pisaliście że depend jest super, a główny akcjonariusz to znachor szedł spać z jego zdjęciem, niestety żaden nie ma honoru napisać - sorry, byłem głupi że was nie słuchałem, przynajmniej nie miałbym w plecy- od dzisiaj jesteście grupą pod nazwą "wahania tymczasowe" której dowodzi dark7, starszy kapral wyciorowy sena9
  • Re: dark7 Autor: ~łajza_meneli [37.248.254.*]
    niedługo miesiąc minie a fluid coraz niżej, może dark7 chciałeś napisać żebym kupował po 0,50 a nie 1,50 pewnie dokupujesz codziennie?
  • co tu same jąkały ? wszystko trzeba powtarzać 2 razy ? Autor: ~mamamija [89.74.107.*]
    depend na 10 gr

depend na 10 gr
    dark7, żeby Ci się z fluidu united nie zrobił:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    Ale cię ten Fluid męczy, chciałbyś kupić ale się boisz :) Nic na to nie poradzę tacy jak ty będą kupować na górce jak uwierzą , następnie na korekcie oddadzą myśląc że to podbitka pod wywalenie , jak się okaże że jednak nie to znów odkupisz wyżej itd. itd.
    Mi się w takie zabawy nie chce bawić i albo w coś wchodzę albo nie. Dzięki tej zwale co tam była mam nowe akcje po 93gr więc nie ma tego złego :) a ty się baw dalej i obserwuj wszystko dookoła w nic nie wchodząc na pewno nie stracisz swoich oszczędności :)
  • Re: dark7 Autor: ~łajza_meneli [37.152.18.*]
    tak, tak marzycielu, dobrze że jest was tu wielu, większość z was jest tak nie myśląca jak ty, dlatego ja jeżdżę Porsche i nie pisz że kupujesz bo sam się okłamujesz, bujać las a nie nas, zwykły leszcz jesteś co się zapakował po dwa złote albo i więcej i namawiałeś mnie do kupna po 1,50 bo miało nie być już niżej, kto się boi, kto kupił na górce, kto ma kasę, co ty tutaj udowadniasz? leszczu dark7 twoje pojęcie o tym "kasynie" = 0
    Nie no skoro jeździsz Porsche to co ja tu mogę, szacun wielki za tą lekcję która mi gratisowo dałeś , wiesz człowiek uczy się całe życie - jak to dobrze że w swoim natrafiłem na taką postać jak ty :)
    niestety nie natrafiłeś, bo miał byś łatwiej chociaż by w "kasynie"
  • Re: dark7 Autor: ~zb [77.234.45.*]
    Daj spokój chłopie po co piszesz z tą łajzą, on ma takie ciężkie życie że tylko mu pozostało obsrywanie innym na forach. Nie karm trolla , niech pisze sam ze sobą:)
    nie ma to jak się z was pośmiać, ty tez wierzysz w kredycik? kolejne biedactwo na polskiej ziemi
  • Re: dark7 Autor: ~4-5 [82.139.164.*]
    łajza,
    takie egzemplarze nie są w stanie przyznać się do błędu nawet pomimo dowodów na forum. Nie pisz z nimi. Niech tracą ty zarabiaj to dokupisz dobre alusy :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.152.18.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: dark7 Autor: ~Fifarafa [89.69.77.*]
    Mariolka parę rad - gratis:
    1 zmień (albo zmieńcie wespół zespół) lekarza, albo leki:
    https://www.google.pl/search?q=[37.152.19.*]+site:www.bankier.pl&hl=pl&biw=1280&bih=643&gws_rd=ssl
    2 zacznij nadrabiać ortografię w wakacje bo będziesz kwiczeć na dyktandach
    3 jeśli myślisz, że ludziska mają tu 100 % (nie Twojej ) kasy...no cóż jesteś w błędzie oceniając ludzi przez swój pryzmat...podstawa podstaw - nie wkładaj wszystkich jajeczek do jednego koszyczka
    4 to o którym tak marzysz:
    http://www.smallcars.pl/porsche/1-18/
    podaj adres to Ci prześlę ... bez okazji...Twoja radość będzie moją radością;)
  • Re: dark7 Autor: ~jus [46.186.5.*]
    menel to wyzerowany imbecyl bez kasy i jaj > tylko gała i spam !!!
    "kultura" się odezwała, on (sena9) też ma papier tej nędznej spółki, gracie z nim w jednej drużynie fifafofy i inne darki7
  • Re: dark7 Autor: ~jus [46.186.5.*]
    zasraniec umyj dupe bo znowu cie dzisiaj przecfelują w squocie !!!
    1 widzę że ortografia wśród elyt to naprawdę duży problem...
    2 akurat porszaki powszechnie są uważane za auta dla wsioków, więc nie mam z tym problemu. Skoro jednak jest ono dla Ciebie spełnieniem marzeń to ponownie oferuję przesłanie adresu i w ciągu tygodnia masz je u mamy;)
    powszechnie u Ciebie na wsi
    no cóż w Polsce są różnej wielkości wsie...największą jest warszawa;)
    hehe ale masz teksty hehe warszawa z małej hehe ortografia, skąd ty mieszkasz cienki bolku hehe co to jest fifarafa, kojarzy się z królem wiejskiej dyskoteki
    widzisz nic nie zrozumiałeś...nie dziwne...
    a co do Twoich skojarzeń to skąd mam wiedzieć jakie się rodzą w Twojej za przeproszeniem mózgownicy...zwykle to ma związek z wychowaniem, środowiskiem...a zatem można przypuszczać, że jesteś bywalcem takich dyskotek;)
    raczej nie zadaję się z takimi filozofami jak ty, bo dziurawe kieszenie bym miał, wolę prostych ludzi, którzy szybko myślą a nie wymyślają teorii inwestycyjnych jak ty czy dark7
    widzisz nie odróżniasz prostoty od prostactwa ....chyba nawet nie znasz ani jednej jak to ująłeś teorii inwestycyjnej, więc nawet nie wiesz o czym piszesz...ale do tego już przywykłem, czytając Twoje wnurzenia
    a tak nawiasem znane jest badanie w którym małpy typowały spółki z WS i okazało się że mają lepsze wyniki od zarządzających ....

zdradzisz mi jaki mam związek z dark7?
    a i nie zapominaj o adresie...bo bryczki nie dostaniesz;)
    jedno jest pewne, gdybym podsunął Ci spółkę i byś zarobił na niej, zaraz był bym twoim kumplem, inwestorzy z was, ale jak jest koniunktura, kończę pisać z tobą bo nuda, nuda i nuda, wierz mi że nie potrzebuję resoraka bo prawdziwy mi wystarcza
    mój drogi fuflem mym nie będziesz, więc się nie trudź...jakoś sobie radzę :) a poza tym nie wszystko, co może Cię zaskoczyć, da się sprowadzić do kasy;)
    jestem pewien że jesteś tak pazerny że po sporym zarobku moje chamstwo i prostactwo by Ci nie przeszkadzało, znam dużo takich osób z którymi robię interesy, muszę przed nimi udawać i na nich uważać, myślą że dojna krowa jestem, nędzne to życie
    to teraz jasne skąd te skojarzenia...towarzystwo w którym się obracasz;)

zaprawdę powiadam Ci nie oceniaj innych swoją miareczką;)
  • Re: dark7 Autor: ~pasza1 [37.31.8.*]
    Co powiesz Fifarafa o nowy członku RN? Chyba liczyłeś na kogoś innego niż kolejną osobę z klanu Klubów?
    Oczywiście, że liczyłem na bardziej ambitne nazwiska...ale skoro mamy kolejnego klanowicza...to czy nie oznacza to, że prezio ma poparkowane akcyjki, a dlaczego tak jest...można się tylko domyślać:)
    "nie oznacza" żadnego zaparkowania akcji - wedle wszelkiej logiki oraz wiadomości przekazywanych na forum z poprzedniego walnego przez kilku tam obecnych.

Członkowie RN otrzymują lub będą otrzymywać wynagrodzenie i stąd lepiej, aby kasa zostawała we własnym gniazdku.

Wyprzedaż akcji przez obecnego "prezesabezakcji" nie było spowodowana próbą ukrycia ich w innych rachunkach panie fifarafa, co sugeruje pański wpis :))
    Marolka to może podasz ile Ci członkowie zarobili w ubiegłym roku....
    mała podpowiedź ....jest rubryczka w sprawozdaniu finansowym...liczę na Twoją, że tak się wyrażę yntelygencję:) napisz ile tam znalazłeś...
    Jaśniej poproszę, bo nie rozumiem skąd nagle u ciebie potrzeba rozwikłania ile otrzymuje RN?
    "Członkowie RN otrzymują lub będą otrzymywać wynagrodzenie i stąd lepiej, aby kasa zostawała we własnym gniazdku. "

To co ile się nazarabiali?
    podpowiem Ci...zero okrąglutkie:)
    zgodnie zatem z Twoim wywodem jeśli nie zarabiają to będą zarabiać - oznacza to, że spółka będzie generowała jakieś zyski, bo przecież z pustego to i Salomon nie naleje;)

Jeśli dobrze rozumiem to widzisz dobre perspektywy otwierające się przed dependziakiem, tylko się droczysz...;))))
    Genialne odkrycie! Pozazdrościć kojarzenia faktów i łapania za słowa :)

Bez podpowiedzi wystarczy, prezesbezakcji przyznał wobec obecnych na poprzednim walnym, że udziela się w spółce za free. Może jednak wierzyć, że będzie zarabiać i podobnie jego pociataki z RN - nikt mu tego nie zabroni :)))

"Mój wywód" nie był moim wywodem lecz odpowiedzią na wniosek dotyczący klanowiczów w RN i zarazem przekreśleniem wniosku, że prezesbezakcji musi mieć poparkowane akcje, bo wciska krewniaków na stołki w spółce. Wciska bo wierzy oby się z tą wiarą nie zestarzał :)))
    ...ale skoro mamy kolejnego klanowicza...to czy nie oznacza to, że prezio ma poparkowane akcyjki,

Najpierw, co daje podstawę do takiego wniosku? Nie wymieniaj tylko "posiadanych wiecznych złudzeń" :)))
    Oj Mariolka wiem że to bolesne jak forsowana "logika" upada, ale miejże więcej honoru niż Boni;)

to że głosami Kukola wchodzi następny Klubowicz to oczywiście nie oznacza, że działają w porozumieniu, nie oznacza też że mają akcje...
    piwo bezalkoholowe;)))
    Czyli jednak "posiadane wieczne złudzenia" kierują głową poczciwego forumowicza :)
    Taaaaak, musi oznaczać że mają akcje i musi oznaczać że działają w porozumieniu. No przecież nie ma innej możliwości :)

A wziąles pod uwagę, że klepnięcie jakiejkolwiek decyzji jest w tej chwili po prostu formalnością?. W tej spółce obecnie jest bez znaczenia, kto i gdzie zasiada, bo do koszenia łączki każdy się nadaje, pojmujesz? Szukanie głębszych teorii jest po prostu śmieszne.
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.