Jezeli w takim tepie wszystko dziala w Tfone to raczej nie ma szans na to by spolka byla kiedys Kims.Raczej bedzie mierna.Chyba ze miernota to haslo przewodnie.Walne sie skonczylo i nie ma informacji
Moim zdaniem,z ważnych,nieznanych nam inwestorom powodów WZA z dnia 30.06. zostało przedłużone na dzień następny,czyli 01.07.2014 roku. Taki scenariusz z punktu prawnego jest dopuszczalny. Będzie dobrze, bardzo dobrze !. Kierunek - północ i to mocny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzwoniłem przed chwilą do FIRMY, Bardzo miły Pan mnie przeprosił i poinformował,że niebawem ukażą się INFa z Walnego,ponieważ jest dużo materiałów do przetworzenia,a mają 24 h do publikacji komunikatów.
Niby ma byc skup akcji ale nie wiadomo jaki A sprytni nadal sie poruszaja na torowym szlaku nie werzac ze sie moze cos z pod kontroli wymknac Ale gielda bez pieniedzy i perspektyw chyba ze mozambikiem sie zjednoczy
Wybicie, 10,- zł, 35,- zł, potrójne widły, najlepsza spółka, dzida wkrótce...... A nie martwi Was, koledzy, poziom obrotów na tej spółce? Skąd ma się wziąć siła na wybicie na poziom choćby 7,- zł ? Czy nagle obudzą się liczne "szable" tak jak kiedyś na CDPROJeKCIE? I pójdzie z 4,- na 17,- ?
obroty tradycyjnie siegna zenitu tuz przed i po publikacji raportow okresowych, w miedzyczasie sprytnym skupujacym nie zalezy na wysokich obrotach, i wysokim kursie
Dokladne informacje o skupie by sie przydaly Dawniej gdyby ktos sprzedal ponad 30 tys papierow to byloby -30 minimum Teraz manipulatorzy zdolali tylko osiagnac niecale 5%,przy czym w tepie nie chca oddawac tylko pod czujnym okiem To dobrze wrozy Manipulatorzy moga miec jeszcze z 80 tys. papieru co oznacza 3-4 dni wachan i badan Spokojnie trzeba uruchamiac potencjal zakupow.Niech nikt nie mysli ze maja do czynienia z oslami.Ustawiac pomalenku i bez emocji Jutro i pojutrze tez jest dzien.
Jezeli jutro bedzie plus to i caly tydzien na plusie jezeli minus to i caly tydzien na minuie tutaj jest prosto.Mysle ze te info jest wazne.(Tak bylo w ostatnich 23 tygodniach)
Niech w ślady HAWE nie podąża raczej.... ani PKOBP, ani... jeszcze paru innych oropiałych spółek, które mam zaszczyt i przyjemność posiadać w swoim portofolio...
No to sie predzej wakacje skoncza niz Panowie z tfone podzaca jakies info ale milczenie jest tez infem Tylko ze takieo jezyka ja Bolo nie rozumiem I pomalenku do dolu Juz ponizej moich kosztow zakupu to nie bede tu juz przez jakis czas zagladal Nie potrzebuje gotowki moze to lezec i rok i wiecej.Wydalem cala 13-e
Mysle ze ten nadchodzacy tydzien przejdzie do historii jako wyjatkowy Zobaczymy czy w tym bezinformacyjnym miesiacu ta informacja sie sprawdzi czy tylko bedzie pustym pisaniem Jest tylko kilka tygodni do dywidenty ktorej na tej spolce nigdy nie bylo I walec jet rospedzony a hamulce sa juz czerwone z niecierpliwosci to musi pusccic a teraz jest dogodny czas na kanalizacje
No jak sam napisałeś jak schodzi tyle smartfonów to musi być przychód i tego ja się trzymam. To nie są myphony na dzień babci i dzień dziadka tylko rozbudowane telefony dla młodych. Ktoś wcześniej pisał, że to również akcesoria (owszem ale ile można zarobić sprzedając ładowarki za 5 zł?) Sprzedają również oświetlenie LED - ale tego już jest tyle na rynku, że marża też mizerna pewnie.
Mnie tez interesuje skup. i tu pytanie do Pana z TFONE. Prosimy o informacje od kiedy planowany jest skup. Wiemy co było na walnym ale to trochę ogólnie. Stąd moje pytanie.
to bardzo dobrze, działają w wielu segmentach jak wyspecjalizowana korporacja handlowa, zagrożenie jest takie , że mogą chcieć kiedyś wyprowadzic te biznesy , ledy , e-papierosy, itd z tfona, a to już przerabialismy na naszej kochanej gpdablju, i zostawić puste biuro, zwłaszcza , ze decyzje są w jednych rencach głównego , nieprawdaż