Uważam, a możecie mi wierzyć lub nie, że kupowanie obecnie jakichkolwiek papierów, to kładzenie głowy pod gilotynę ! Teraz wszystko powinno zostać sprzedane a na koncie powinna być wyłącznie gotówka. Moim zdaniem wchodzimy w paskudną bessę. To jest mój ostatni wpis na MIT i w dalszym ciągu ostrzegam was, że to nie koniec wyprzedaży. Ci co tu pozostaną stracą wszystko. Grizzly czeka u płota.
Zrobiłeś coś, co nie mieści mi się w głowie. Doprowadzić do 50% straty na papierze to trzeba być leszczem i to leszczem do kwadratu. I ty to teraz wiesz. Pytasz mnie co ja bym zrobił w takiej sytuacji ? Ja bym sprzedał ! i wyszedł z papieru, ale ja mam jaja !
ok to sprzedaje zobacze jak wyjde na twoich radach, ponoc sie znasz na gieldzie co nieco a z tym leszczem to wyskoczyłeś he he, mam tu tylko marne 10 tysiecy złotych w akcjach wiec wisi mi to tak w sumie
Dnia 2014-07-01 o godz. 14:33 ~Walkermoon napisał(a): > Zrobiłeś coś, co nie mieści mi się w głowie. Doprowadzić do 50% > straty na papierze to trzeba być leszczem i to leszczem do kwadratu. I ty > to teraz wiesz. > Pytasz mnie co ja bym zrobił w takiej sytuacji ? > Ja bym sprzedał ! i wyszedł z papieru, ale ja mam jaja ! > > Pozdrawiam > Chodzik Księżycowy Dlatego siedzę i skupuję!!