A ja juz dawno nadzieje stracilem i do tego 18640zl w plecy :/ Sprzedalem to gowno z taka strata :/ Cale moje oszczednosci poszly w pindu!!! Dziekuje wszystkim naganiaczom, ze tak fajnie mnie nagonili na ten shit!!! Jednak tylko CK mial racje ale bylem glupi i go nie posluchalem, bo wiecej bylo ludzi piszacych o nim, ze to klamca. Koniec z GPW i tym szulerstwem, a piszacych teksty typu "ja trzymam bedzie dobrze", "juz nizej nie spadnie" i ze spolka ma smieszne C/WK to takie same wtopincujesze jak ja tylko sie przyznac nie chca :/ Ludzie wezcie sie ogarnijcie!!! Nie ma co sie zenic z akcjami, jest lekko na plusie sie sprzedaje i zapomina. ONI moga zrobic wszystko, dodrukowac se akcji po 1gr, scalic akcje, zrobic skup i zanizac, wszystko normalnie wszystko zeby tylko od drobnych wyciagnac ich oszczednosci!!! Przykladem takiego szulerstwa jest ta spolka!!!
Powiem ci tak, jakieś dwadzieścia lat temu,byłem w podobnej sytuacji. Żal, ściskał mnie za gardło i nie tylko. Wtedy to zadałem sobie pytanie, które i ty dziś zadać sobie musisz, a mianowicie, czy odejdę jak zbity pies z podkulonym ogonem, czy też zacznę się uczyć jak można zarabiać na giełdzie. Skoro tu jestem, to znasz odpowiedź na to pytanie. Ta lekcja pokory niestety, może okazać się dla ciebie czymś, dobrym, jeśli tylko inaczej na tą sytuacje spojrzysz. Jeśli zechcesz się uczyć i że tak powiem dojrzejesz do tej decyzji na poważnie, to przypomnij się, a ja ci pomogę. Podam literaturę, odpowiem na pytania, jednym słowem rzucam ci koło ratunkowe. Wszystko zależy teraz od ciebie.