piłem! bo zdałem egzamin jutro pije bo teściu ma 65 lat w sobote pije bo teści ma imprezwe na 65 lat w niedziele pije po piłem 3 dni w poniedziłaek mam leki bo piłem od czwartku we wtorek dochodze do siebie i dajemy czadu
Panie Miłoszu coś te nagranie nie działa. To jak Pan ma nagranie to proszę o publikację, bo pisanie że jest nagranie z rozmowy a link nie działa to manipulacja. Niech Pan opublikuje działający link.
Dnia 2014-06-26 o godz. 22:50 ~miluh napisał(a): > https://www.dropbox.com/s/c5rhqccj1eovtmq/1d20140626224310p604984252.mp4 ale ja piję odkąd PMI zawiesili więc zwidy to już normalność
Alecmnie beret rwie. gadalem z TM imam dosc tej spółki i tej sytuacji koles mowi zupelnie co innego niz GS wcale go nikt nie sciga. zgodzil sie spotkac i udowodnić ze nas oszukuja i jest zupelnie inaczej niz nam mówią
Konrad dostałeś te dokumenty od GS? Po co to Walne na 10.07 jak nie ma raportu za 2013? Pracujecie coś tam jeszcze? Co ze stroną internetową? Jak nie macie komu tego zlecić mogę za friko zrobić wypasioną stronę albo zaaktualizować istniejącą. Bo teraz wygląda z du.py