Diuku, o czym ty gadasz ? Złote czasy dla MIT ? Musisz być zapakowany w te akcje po same uszy. Współczuje ci. Tu to spadki dopiero się zaczynają ! i możesz mi wierzyć, wiem doskonale o czym pisze. Ale skoro TY twierdzisz inaczej, to widocznie masz jakieś powody aby tak właśnie pisać. No to poproszę cię abyś mnie Chodzika księżycowego oświecił !
Oczywiście ty wiesz i ja wiem i inni wiedzą, że nic w tej kwestii nie masz do powiedzenia. Ani be, ani me, ani nawet kukuryku.
czy jestem zapakowany ? pisałem, że ja mam czas i pieniądze a to znaczy , że dopiero się zapakuje i to pod sam korek , dlaczego ? odpowiedź jest prosta , idą złote czasy dla MIT-ka :))
ty chcesz nosić na rękach ale się boisz a ja chcę być noszony :) a więc zaapeluje NIE BÓJ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie walcz ze swoim przeznaczeniem :)
§ 2 Walne Zgromadzenie niniejszym upoważnia Zarząd Spółki do podjęcia wszelkich czynności niezbędnych do nabycia akcji własnych Spółki. § 3 Umorzenie nabytych przez Spółkę akcji własnych, o których mowa w § 1 powyżej, odbędzie się w drodze umorzenia dobrowolnego, o którym mowa w art. 359 § 1 Kodeksu spółek handlowych § 4 1. Umorzenie akcji Spółki będzie nieodpłatne i spowoduje obniżenie kapitału zakładowego Spółki i wynikającą z tego zmiana Statutu, która będzie konieczna jest dla dostosowania łącznej liczby akcji Spółki do parytetu wymiany (scalenia). Nieodpłatne umorzenie dotyczyć będzie akcji Spółki w liczbie 2 (dwóch) akcji imiennych, uprzywilejowanych serii A oraz 2 (dwóch) akcji na okaziciela serii A. 2. Łączna wartość nominalna tychże akcji wynosi 4,16 zł (cztery złote szesnaście groszy). Aktualna łączna wartość rynkowa akcji wynosi poniżej 2,00 zł (dwa złote).
Myślę, że dla drobnych akcjonariuszy najlepiej byłoby, gdyby ten facet ze swoimi firmami nigdy nie pojawił się na giełdzie. Masie ludzi na dźwięk słowa MIT czy MNI robi się niedobrze.
Sądząc po zachowaniu nieuczciwych manipulatorów i zakłamanych cwaniaków, od wielu miesięcy działających na spadki, a obecnie zmieniających tematy wpisów, ukrywając wszystko, co mogłoby rzucić choć trochę prawdziwego światła na prawdopodobieństwo rychłej fali wzrostów, właśnie to można w najbliższym czasie przewidywać!!