Ja powiem Ci ,że zbieram od 1,60 powolutku. Mam sporo. To kwestia wiary w firmę.Uważam ,że za jakiś czas będą dużo wyższe poziomy. Dla mnie to jedna z większych okazji na giełdzie.Wahania kursu będą.Jak ktoś potrzebuje szybko wyciągnąć gotówke to trzeba zawsze patrzeć na płynność. Ja czekam na dwucyfrówke ale takich jest na pewno tutaj wielu.
dobrze rozumujesz??? sprzedając po 2 zł dzisiaj a odkupując jutro po 1.5 zł zyskuje 25% akcji więcej ot cała filozofia na tym polega cała zabawa---bywa że kurs pójdzie w innym kierunku
Spokojnie, leszcze wyrzucą z siebie resztki a potem zapinajcie pasy, bo każdy (no prawie...) wie, że od dłuższego czasu są same pozytywne infa, a następne w drodze. jak zacznie się jazda, to przez 2 dni się nie otworzy... na tym papierze najgorszym problemem są maluczcy, co ich się postraszy kilka dni i wyrzucają z siebie wszystko ze stratą!!! na szczeście coraz mniej ich zostało, na sprzedazy same automaty... choc pewnie jak zwykle przy 2,44-2,60 ktoś dorzuci następnego straszaka na sprzedaż.... szkoda że nie mam za co dokupić wiecej tego złota :( pozdrawiam wytrwałych
Problemem nie są drobni inwestorzy ... bardziej uciążliwe jest tu mocno spekulacyjne podejście i chęć zdobycia szybkiego pieniądza (co prawda są to niewielkie grosze na tym walorze). Niecierpliwość i chciwość grają tu pierwsze skrzypce. Wystarczy poczytać wypowiedzi niektórych osób które są posiadaczami owego waloru od kilku dni i już oczekują szybkich wzrostów, a gdy tylko tracą płaczą przed monitorem , sprzedają i wyzywają spółkę od najgorszych, nie zwracając uwagi na fundamenty spółki. Nie będę pisał o fundamentach spółki, czy są silne czy słabe .... to zadanie domowe dla szanujących siebie i swój kapitał inwestorów. A spekulanci niechaj patrzą sobie na techniczne aspekty wyceny, która nic nie mówi o spółce.
Czego tu się spodziewać.Zobaczcie jakie ilości sa na kupnie i sprzedaży.150,200,300 akcji.Ile taki człowiek zyskuje 30-40 zł?Siedzą na forum i sugerują się tymi wpisami.
Ela tutaj 1.5 już nie będzie.Będzie prędzej 15 zl. Wkrótce będą duże wzrosty. Tylko troszkę cierpliwości.Jak niektórzy piszą to spółka na udaną inwestycje.Zobaczycie jak na poziomach 5-6 zł będą brać jak świeże bułeczki. 2,30 to była okazja a głupi ten co oddawał.