To jest gorący kartofel może mi ktoś wytłumaczyć co ma ta spólka by rosła?, popatrzmy na
Analiza fundamentalna wskaźniki aktualne wyniki historyczne wyniki dywidendy przepływy wycena Podsumowanie wyników finansowych z ostatniego raportu Dane finansowe z dnia: 23-05-2014
Stan gotówki w kasie 0 mln zł, spadek o 99,4%
Przychody kwartalne 0,08 mln zł, spadek o 56,3% kw/kw
Zysk netto kwartalny -0,67 mln zł, spadek o 2776% kw/kw
dane pochodzą z stockwatch.pl
najlepsze
Rating XXX zawieszony
Piszący forumowicze piszący że obligatoriusze nie mają wyjscia tylko brać akcje są w błedzie ale piszą tak by to oni odzyskali kase lub zarobili na akcjach
Jeśli miało by być tak pięknie to 2 gr już by zniknęło! Na tą chwilę to wygląda bardzo źle! Drycewicz się wyspał ewidentnie i zainkasował pewnie ok 150 tysi! Niestety tak to wygląda
powiem szczerze ze dawno takiej chorągiewki to ja nie widziałem na forum. jak miał akcje bogdan napisał 50 gr do d.u.p.e lizal jak sprzedał jest zle .
Zaden drycewicz nie sprzedawał człowiek, fobo dobrze napisał uciekła w 100 % stara ekipa niby zle bo kurs zleciał na maksa ale tak naprawde to rewelacja.
zreszta zobaczysz sam.
sprobój odezwac sie do kossakowskiego. jeszcze tydzien temu normalnie z nim sie rozmawiało a teraz ? a niech zbiera na adwokatów :) widocznie potrzeban była kasa.
około 16 mln zł nowa ekipa powinna wnisci roszczenia wobec byłego zarzadu. trzymam kciuki i wszelką pomoc oferuje !
Też to wiem,stara ekipa naganiala i wywalała,Bogdan i inni, wiec w naszych rekach jest to by kurs poszybował wysoko...myslcie ludziska.bedziecie pluli ze kurs odjeżdza do góry a was tam nima...
Wiesz że ja też bym chciał by to rosło ale na razie nic na to nie wskazuje! Jeśli tak idzie dobrze to Drycewicz powinien dać kom że nie zamierza.sprzedawać w jakimś okresie albo powinni skomentować to co się stało a tu nic!!! Mają akcjonariuszy w głębokim poważaniu!
Jakby Drycewicz sypał, to miał 7 dni na zawiadomienie o zmianie min 2%. 2% to około 400k akcji. Ruch w dół zaczął się w poniedziałek tydzień temu, a więc miał czas na zgłoszenie do około wtorku. Tyle w temacie sprzedaży przez prezesa.