• Teraz Ty BEREK !!!! Autor: ~bogusław [83.10.246.*]
    To jest gorący kartofel może mi ktoś wytłumaczyć co ma ta spólka by rosła?, popatrzmy na

Analiza fundamentalna wskaźniki aktualne wyniki historyczne wyniki dywidendy przepływy wycena
    Podsumowanie wyników finansowych z ostatniego raportu Dane finansowe z dnia: 23-05-2014

Stan gotówki w kasie 0 mln zł, spadek o 99,4%

Przychody kwartalne 0,08 mln zł, spadek o 56,3% kw/kw

Zysk netto kwartalny -0,67 mln zł, spadek o 2776% kw/kw

dane pochodzą z stockwatch.pl

najlepsze

Rating
    XXX
    zawieszony

Piszący forumowicze piszący że obligatoriusze nie mają wyjscia tylko brać akcje są w błedzie ale piszą tak by to oni odzyskali kase lub zarobili na akcjach

• Re: Teraz Ty BEREK !!!! Autor: ~Andi [37.248.255.*]
    Bedziesz berek jak bedziesz brałpo 8-10 gr.
  • Re: Teraz Ty BEREK !!!! Autor: ~kolo [46.77.124.*]
    Jeśli miało by być tak pięknie to 2 gr już by zniknęło!
    Na tą chwilę to wygląda bardzo źle!
    Drycewicz się wyspał ewidentnie i zainkasował pewnie ok 150 tysi!
    Niestety tak to wygląda
  • Re: Teraz Ty BEREK !!!! Autor: ~tadek [83.24.176.*]
    powiem szczerze ze dawno takiej chorągiewki to ja nie widziałem na forum. jak miał akcje bogdan napisał 50 gr do d.u.p.e lizal jak sprzedał jest zle .

Zaden drycewicz nie sprzedawał człowiek, fobo dobrze napisał uciekła w 100 % stara ekipa niby zle bo kurs zleciał na maksa ale tak naprawde to rewelacja.

zreszta zobaczysz sam.

sprobój odezwac sie do kossakowskiego. jeszcze tydzien temu normalnie z nim sie rozmawiało a teraz ? a niech zbiera na adwokatów :) widocznie potrzeban była kasa.

około 16 mln zł nowa ekipa powinna wnisci roszczenia wobec byłego zarzadu. trzymam kciuki i wszelką pomoc oferuje !

pozdrawiam !
  • Re: Teraz Ty BEREK !!!! Autor: ~Andi [37.248.255.*]
    Też to wiem,stara ekipa naganiala i wywalała,Bogdan i inni, wiec w naszych rekach jest to by kurs poszybował wysoko...myslcie ludziska.bedziecie pluli ze kurs odjeżdza do góry a was tam nima...
  • Re: Teraz Ty BEREK !!!! Autor: ~kolo [46.77.124.*]
    Wiesz że ja też bym chciał by to rosło ale na razie nic na to nie wskazuje!
    Jeśli tak idzie dobrze to Drycewicz powinien dać kom że nie zamierza.sprzedawać w jakimś okresie albo powinni skomentować to co się stało a tu nic!!!
    Mają akcjonariuszy w głębokim poważaniu!
  • Re: Teraz Ty BEREK !!!! Autor: ~pan [83.24.43.*]
    Jakby Drycewicz sypał, to miał 7 dni na zawiadomienie o zmianie min 2%. 2% to około 400k akcji. Ruch w dół zaczął się w poniedziałek tydzień temu, a więc miał czas na zgłoszenie do około wtorku. Tyle w temacie sprzedaży przez prezesa.
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.