• Pylon PP ciąg dalszy Autor: ~tino [93.105.19.*]
    za 4 sesje / chociaż nie widziałem jeszcze PP notowanych przez tydzień / PP może kosztować 5 groszy a to jest 500%. Akcje jednak mogą wkrótce spaść i kosztować 15 groszy. Tu tkwi ryzyko, bo PP trzeba będzie ciągle wykupić po 20 gr plus koszt kupna prawa poboru. Tak było z Dragowskim czy z Ppricem. Zakładam jednak, że do czasu, kiedy prawa poboru nie zostaną wykupione, cena akcji będzie rosła niezależnie od tego, czy są ku temu racjonalne powody czy też nie. Ktoś postara się o to żeby cena akcji nie spadła przed wykupem praw poboru.
  • Re: Pylon PP ciąg dalszy Autor: ~Obawa [178.255.168.*]
    Nie wydaje mi sie, aby tak istotny problem ktory poruszasz wymagal oddzielnego watku. Dzis jestes juz 4 nowym nickiem. Kto jeszcze nas zaszczyci ?

Tak swoja droga to dzis WZA.
  • Re: Pylon PP ciąg dalszy Autor: ~tino [93.105.19.*]
    Z tego co wiem to na zakładanie nowych wątków na forum Bankiera nie ma jeszcze licencji ale dzięki za czujność i cenną uwagę. Wcale bez złośliwości bo chyba masz rację a ogólnie piszesz bardzo kompetentnie. Ja mam spółkę od dzisiaj a ze sporego już doświadczenia przewiduję, że insiderzy nie pozwolą jej spaść a wręcz przeciwnie... i chociaż bywało różnie to zakładam, że w tym wypadku będzie dobrze. / no bo kto kupując spółkę zakłada, że bedzie źle:)) /
  • Re: Pylon PP ciąg dalszy Autor: ~Obawa [178.255.168.*]
    Każdy nowy inwestor (nie spekulant) nas cieszy. Także witamy na pokładzie. Na początek proponuję, abyś zapoznał się z www.pylonaudio.pl - tam jest źródło wiedzy: Dokument Informacyjny, Memorandum, Projekt inwestycji w fabrykę głośników. Dodatkowo przejrzyj forum - akurat na Pylonie jest wiele merytorycznych wypowiedzi - mamy tu długoterminowy akcjonariat. Nie wnikaj zbytnio w analizę kursu akcji czy PP, nie próbuj dostrzegać insiderów - czytaj w/w dokumenty i wyrób własną opinię.
    Wahania 2-5 gr nas nie interesują. Nastawiamy się na horyzont 2-3 lat.

Ps. Lada moment informacja o dofinansowaniu z PARP.
    Ps2. Lada moment premiera kolumn Onyks.
  • Re: Pylon PP ciąg dalszy Autor: ~karlsmen [5.60.139.*]
    25,06-1,07 ktoś kupił, przerzucił, sprzedał, oddał jak zwał tak zwał ok. 1.3 mln PP pylona.( dziś całkiem nieźle bo ponad 750 tyś. PP) z czego o 14.38 ktoś łyknął 1 zleceniem ponad 550 tyś. szt.
    jeśli to obejmie będzie miał fajny pakiet....
[x]
JRCGROUP 0,71% 0,14 2025-10-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.