• Popyt na Cuba w Play Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    Ostatnio zaczerpnołem informaji z kilku punktów Play zlokalizowanych zarówno w dużym mieście jak i na zadupiu. Cuby idą jak woda, nawet w małej miejscowości potrafi się sprzedać kilka szt. dziennie. Nie wiemy ile z tego zysku ale na pewno będzie wpływ na przychody. Co do samego tel to rewelacja, system działa dużo płynniej niż w moim NEXCie, z którego jestem bardzo zadowolony. Narazie kurs akcji nadal nie odzwierciedla potencjału firmy ale linka zacznie się napinać. Nie sądzę aby ktoś miał ochotę puszczać większą ilość akcji znacznie poniżej 5zł.
    Pierwszy bodziec to zatwierdzenie uchwał na walnym 30-go :)
  • Re: Popyt na Cuba w Play Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    nie chca brac po 5,30 to beda brac po wynikach za 7 zeta :)
  • Re: Popyt na Cuba w Play Autor: ~Mati [164.127.68.*]
    Jeśli pokazaliby świetne wyniki za 2Q(np.6mln zł zysku) to o żadnych 7 zł nie ma mowy. Wtedy było by 15-35 zł. A jeśli pokażą wyniki takie jak za 1q2014 bądź nieco lepsze to witamy 7zł.
  • Re: Popyt na Cuba w Play Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Proponuję trochę ochłonąć . Spokojnie nie szalejcie jeśli spółka zarobi 2 razy więcej niż w zeszłym roku to i tak będzie świetnie . To że macie jakieś oczekiwania to dobrze , ale pisząc tak jak niektórzy że spółka może po pierwszym półroczu zarobi 6 baniek to jest myślę nierealne i nie ma sensu się nastawiać aż tak hurra optymistycznie . Jak w całym roku zarobią 8 baniek to będzie mega fantastycznie uważam . To jest tylko moja opinia i proszę się nie sugerować tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne .
  • Re: Popyt na Cuba w Play Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    wynik połroczny pewnie bedzie 100 % wiekszy niz rok wczesniej.....i znowu wskazniki AF beda jeszcze korzystniejsze na zakup akcji. Ja widze 7 zeta poczatkiem wrzesnia i mysle ze to bardzo realny scenariusz
  • Re: Popyt na Cuba w Play Autor: ~guo [66.206.236.*]
    Nono
    Rodzi sie na naszych oczach cdprojekt
    Jak jezcze wmontuja kilka gier hoho
    U nas tez 3 spredali ale wiecej nie mieli
  • Re: Popyt na Cuba w Play Autor: ~Franek [164.127.216.*]
    3 sprzedali a spółka sięga nieba wyceną. Tu w przyszłości na samej działalności może być kosmos a zwiększona wycena spółki to znajdziemy się chyba już w innym układzie słonecznym
  • Re: Popyt na Cuba w Play Autor: ~ja [46.238.214.*]
    A ja się pochwalę, że właśnie kupiłem Cuba, ale nowego w sklepie.
    Cena tylko 549zł !!!
    Kiedyś chciałem NEXTA potem NEXTA S, potem S-Line, ale w końcu trafiłem na coś co ma port micro USB na DOLE o nie u GÓRY !!!
    Niby drobny szczegół, ale jednak, to było coś co mnie zniechęcało :D

Chciałem w abonamencie w Playu, ale wszystkie wyliczenia wychodziły, że nowa oferta jest dużo gorsza od starej co wziąłem w zeszłym roku.
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.