• wklejka z projektu uwały Autor: ~ramzes [95.41.86.*]
    PROJEKT UCHWAŁY NR ..../201
    4
    Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy
    spółki OPEN
    -
    NET Spółka Akcyjna z si
    edzibą w Katowicach z dnia
    27 czerwca 2014
    r.
    w sprawie zatwierdzenia sprawozdania finansowe
    go
    z działalności Spółki w 2013
    r.
    Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy OPEN

NET S.A. z siedzibą w Katowicach
    działając na podstawie art. 393 pkt 1 i art.
    395 § 2 k.s.h., podejmuje uchwałę o następującej
    treści:
    § 1
    Zwyczajne Walne Zgromadzenie zatwierdza sprawozdanie finan
    sowe Spółki za rok obrotowy
    2013, kończący się 31 grudnia 2013
    :
    a) bilans
    sporządzony na dzień 31.12.2013
    r., który po stronie pasywów
    i aktywów wykazuje
    kwotę .......................................... złotych,
    b) rachunek zysków i strat za okres od dnia
    1.01.2013 r. do dnia 31.12.2013
    r. wykazujący
    zysk netto w kwocie .............................. złotych,
    c) rachunek przepływów pien
    iężnych za okres o
    d dnia 1.01.2013 r. do dnia 31.12.2013
    r.
    wykazujący zwiększenie środków pieniężnych o kwotę ....................................... złotych,
    d) zestawienie zmian w kapitale własnym wyk
    azujące na dzień 31 grudnia 2013
    r.
    zwiększenie kapi
    tału własnego o kwotę ......................................... złotych,
    e) informację dodatkową.
    § 2
    Uchwała wchodzi w życie z dniem jej podjęcia
    jestem ciekaw cyferek, ...przesunięcie publikacji raportu było nie po to CZY, tylko O ILE WIĘCEJ !!!!!!!!, a po publikacji raportu w związku z tym, że raport jest zbadany przez biegłego rewidenta, można się spodziewać konkretnych umów, gdyż taki raport uwiarygodnia spółkę !!!!
  • Re: wklejka z projektu uwały Autor: ~ramzes [95.41.86.*]
    ... to już ładne zlecenie na kupnie 5 tyś sztuk, ale tu nie ma ugotowanych nikt nie chce wyrzucać ( chyba , że sie umówi spółdzielnia i przerzuci z wora do wora ), a ja nie pisze o spółce bo chcę sprzedać, ja nie sprzedam nawet po 10 czy 15 zł, jak pisałem kierunek 30 zł, trzeba uzbierać , wyszarpać po parę sztuk tych spółdzielnianych co stoją na sprzedaży, wydawałoby się, że jest dużo akcji, gdy się otworzy arkusz, bo poustawiane są po 100- 500 szt, ale wszystkich razem jest może 30 tyś, , przypomnę , że 14 kwietnia chodziły jednorazowe pakiety kupna po 15, 17 tyś. sztuk, ktoś kupował korzystając ze wzmożonych obrotów i skaczących ze sraczką groszołapów ......
  • Re: wklejka z projektu uwały Autor: ~ramzes [95.41.86.*]
    przypomnę, że te pakiety były brane w cenach grubo powyżej 4 zł, a potem metodycznie i małymi ilościami kurs został sprowadzony w trzy dni do obecnych poziomów, a teraz trwa zbieranie reszty ff, .....
  • Re: wklejka z projektu uwały Autor: ~ramzes [5.60.132.*]
    ....stoi ukryciak na 2,76, postawiony wczoraj przed godz 16, ciekawe ile tam tego jest, ale myślę, że więcej jak 1 tysiąc sztuk , to nie ma, .....
  • Re: wklejka z projektu uwały Autor: ~MuscleMike [81.18.207.*]
    Dzis atakujemy 3 zł ! Po walnym taka cena to będzie marzenie
    pewnie tak, ale póki co to ten atakujący chyba pobiegł w inną stronę........hehehe
    chłopaki, !!, dajcie spokój, co wy ??, sprzedaż paru sztuk z lewej i po paru sekundach podparcie zleceń sprzedaży paroma sztukami z prawej .........no naprawdę żenada !!!
  • Re: wklejka z projektu uwały Autor: ~MuscleMike [81.18.207.*]
    Widzisz ramzes, tak działają. Wczoraj na innych spółkach np. na globalu i united tez zauważylem takie działania, nagle wycofywane jest 80% zlecen na kupno i kurs się obniża systematycznie. Tutaj podobnie. Nie tak dawno było ponad 4 zł i nagle na niskich obrotach spadek. Gdyby ludzie nie bali się każdego zjazdu o 5 % na 10 zł obrotu to by kurs dalej był powyżej 4 zł a może nawet już 6-7
    ...pewnie tak, no ale chyba po coś jest to robione, a ponieważ to giełda to chyba dla piniendzy , hehe, ......no dziś można kupić sobie większą ilość !!!!!
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.