do bubu! trzymam akcyjki ale co nie oznacza że jeszcze niepodbieram. jak będzie taniej ( CHOĆ WĄTPIĘ) to lepiej dla mnie , bo jeszcze cos dziobnę ,wiem że papier ma wielki potencjał i w tym roku przekroczymy 10 zeta!!! za pare chwil będą wyniki za 2 kw a baza za 2013 jest bardzo korzystna więc powinno być pierdykniecie do góry! po za tym jest masa innych bardzo dobrych informacji a jeszcze lepsze przed nami!!! na tym papierze są szanse zarobić jak na akcyjkach ekoexportu itp. TRZEBA BYĆ CIERPLIWYM PZDR AKCJONARIAT
pisałem już wcześniej do Ciebie o tym 35 zeta, o innych realiach niż wtedy, itd. dobrze że jesteś takich optymistą (chociaż może trochę hurra :)) i lepiej to wygląda niż np. mówienie o powrocie do 4, 3, czy 1,5 pln - tacy oczywiście zaraz się pojawiają jak jest trochę czerwieni, pisałem o korekcie, bo staram się spoglądać tak trochę chłodniej, żeby się później nie rozczarować hej
JESTEM NA GIEŁDZIE OD 1992!!! PRZESZEDŁEM UPADKI I WZLOTY ALE PRAWDA JEST TAKA ŻE NA NICZYM INNYM NIE MA SZANS NA ZAROBEK JAK NA AKCJACH ( OCZYWIŚCIE JESZCZE NA SZTUCE ALE NA TYM TRZEBA JESZCZE WIEKSZEJ CIERPLIWOŚCI ) JESTEM OPTYMISTA BO FUMDAMENTY JAK I TECHNIKA NAKAZUJE BYĆ OPTYMISTĄ! WIADOMO JAK BEDZIE WIELKIE SRUUUU W USA TO NIC NAM NIE POMOŻE !!! PZDR