I nie ważne za ile 3 lub 4 gr Obligi nie mają tu wyjścia albo układ albo sądy i marne szanse Ja obstawiam układ Pozdrawiam Jacka ;) Byłem z tobą na kilku innych gniotach ;)
Dnia 2014-06-23 o godz. 11:16 ~street napisał(a): > 0,03 > gdzie jest Bogdan? > moze juz sie opala za wasz kesz??:)) > p.s > pazernosc nie poplaca sam sie kiedys o tym przekonalem na formule..
Zawsze i na każdym śmieciu znajdują się dawcy kapitału. Prześledź transakcje na pierwszych lepszych 10 wykluczonych spółkach, zawsze do ostatniej chwili ktoś to skupuje.
To jest ten sam sypacz ,co wtedy ukrył się na 4gr. I się anulował i od 8gr sypie. Tak wiec w samej spółce nic się nie zmieniło, tylko ktoś z wieksza ilością się pozbywa papieru.kiedys mu się skoniczy tak myślę.
To jest najprostszy tok myślenia,kierowany na nowy zarząd. Ale niekoniecznie trafny. Myślisz ze ktos grubszy z ulicy niema większej ilość, też może mieć ze trzy melony i się wysypuje. Zauwarz ze zarząd robi wszystko by podbic kurs i ten pierwszy milion który walnol po 4 , myślę ze był właśnie zarządu.
chyba jednak firma pada i ktos ratuje sie za wszelka cene. Chyba ze przerzut z wora do wora i przy okazji cos sie od postronnych osob zbierze. Mam nadzije ze to ta druga opcja i jeszcze kurs poszybuje w gore.
RB:Objęcie obligacji Global VC Sp. z o.o. o wartości 13 944 000 zł >>> PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ >>> Data Imię i Nazwisko Stanowisko Podpis 2012-06-06 17:05:40 Tomasz Bartel Prezes Zarządu Źródło: PAP...........................................................................................................................................to już 2 latka