Dnia 2014-06-20 o godz. 14:53 plugawy joker napisał(a): > Ja wyszedłem do zera, dziękuje za kilka lat wspólnych emocji. > Trzymajcie się i życzę powodzenia:) > > Do zobaczenia może kiedyś na innych spółkach, Pati, swój i > morelka-pozdrawiam was:) > > Pozdr.
Dnia 2014-06-20 o godz. 15:08 ~mirolinix napisał(a): > Dnia 2014-06-20 o godz. 15:05 plugawy joker napisał(a): > > I zapraszam na Suntech, będziemy tam grali mocne wzrosty:) > > Pozdr. > > jak ktos kubi zeby zawijac mu makaron na uszy to skorzysta...
Skorzysta ten co chce zarobić kilkaset procent tak jak tutaj:) Pozdr.
ja chciałem delikatnie zapytać czy koledzy i koleżanki już wszystko wyrzucili czy ktoś jeszcze coś ma proszę się pospieszyć z sypaniem ....... bo weekend idzie:) pozdr
Dnia 2014-06-20 o godz. 15:15 obi wan napisał(a): > ja chciałem delikatnie zapytać czy koledzy i koleżanki już wszystko > wyrzucili czy ktoś jeszcze coś ma > proszę się pospieszyć z sypaniem ....... bo weekend idzie:) > pozdr to się paszczurze obi wanie dobrze ustaw ,dostaniesz o godzinie w której sprzedawca zdecyduje,pośpieszać to możesz psa swego jak na spacer idziecie
Dnia 2014-06-20 o godz. 15:23 maniu_ napisał(a): > Dnia 2014-06-20 o godz. 15:15 obi wan napisał(a): > > ja chciałem delikatnie zapytać czy koledzy i koleżanki już > wszystko > > wyrzucili czy ktoś jeszcze coś ma > > proszę się pospieszyć z sypaniem ....... bo weekend idzie:) > > pozdr > to się paszczurze obi wanie dobrze ustaw ,dostaniesz o godzinie w której > sprzedawca zdecyduje,pośpieszać to możesz psa swego jak na spacer > idziecie
Obi wan został za akcjami jak wielu, wiadomo że musiałem wyjść pierwszy a ich mamić tak jak was tutaj, ale ty byłeś czujny jak sto lisów:))
Dnia 2014-06-20 o godz. 15:28 plugawy joker napisał(a): > Dnia 2014-06-20 o godz. 15:23 maniu_ napisał(a): > > Dnia 2014-06-20 o godz. 15:15 obi wan napisał(a): > > > ja chciałem delikatnie zapytać czy koledzy i koleżanki już > > wszystko > > > wyrzucili czy ktoś jeszcze coś ma > > > proszę się pospieszyć z sypaniem ....... bo weekend idzie:) > > > pozdr > > to się paszczurze obi wanie dobrze ustaw ,dostaniesz o godzinie w > której > > sprzedawca zdecyduje,pośpieszać to możesz psa swego jak na spacer > > idziecie > > Obi wan został za akcjami jak wielu, wiadomo że musiałem wyjść > pierwszy a ich mamić tak jak was tutaj, ale ty byłeś czujny jak sto > lisów:)) > > Pozdr.
tak maniu - byłeś sprytniejszy- cóż powiedzieć całe życie w d.... akcje sobie powieszę na ścianie - niech sobie wiszą - ot taka pamiątka:) pozdr
ps. maniu - ty nie jesteś głupi - ty po prostu nigdy nie byłeś mądry:)))))) miłego wekendu:)
dostaniesz teraz tyle "złej energii" ,że nie wiem jak dalej z tobą bedzie joker,zresztą mało mnie to obchodzi.Wyczuli cię niektórzy już po INDONEZJI w ub.roku
Dnia 2014-06-20 o godz. 15:42 plugawy joker napisał(a): > Dnia 2014-06-20 o godz. 15:35 warren_b napisał(a): > > twój post koliduje z wpisami które napier..... na Forum Spartan HE > HE > > Sparte to ja wale, ich pierwszych wydymałem:))) O kuźwa zaraz fiknę kozła -bez wzgledu na prawdę Joker jestem niesamowity :)))
Dnia 2014-06-20 o godz. 16:08 pati_ napisał(a): > A ja nie wierzę w to co napisał joker :) Pati teraz ja napiszę nie panikuj przecież nie kupowaliśmy tych akcji dla Jokera przecież wiemy bardzo dużo i wszystko wydaje się potwierdzać.Pamiętasz jak mówiłem Ci o Funduszu i Banku
Dnia 2014-06-20 o godz. 16:17 ~swój napisał(a): > Dnia 2014-06-20 o godz. 16:08 pati_ napisał(a): > > A ja nie wierzę w to co napisał joker :) > Pati teraz ja napiszę nie panikuj przecież nie kupowaliśmy tych akcji > dla Jokera przecież wiemy bardzo dużo i wszystko wydaje się > potwierdzać.Pamiętasz jak mówiłem Ci o > Funduszu i Banku
Cuchnie już padliną, wyluzujcie się w weekend bo od poniedziałku klękacie bezdyskusyjnie na test 1zł:))
Jak sparta zrozumie co się stało to was akcjami zabije haha:))) Pozdr.
hehe, dobrze, dobrze, tak jak kiedyś był śmieć braster czy 1 cybaton , .......śmieć to fluid, a openet niedługo 30 zyla, i im więcej osób będzie obserwować tym lepiej, bo prędzej czy później kupią !!!
Dnia 2014-06-20 o godz. 16:21 ~ramzes napisał(a): > ...a może fluid powinien zacząć sprowadzać jakieś breloczki z tej > indunezji czy cóś, ....indonezja, mongolia, ogólnie BRAWO !!
Dnia 2014-06-20 o godz. 16:11 -miso- napisał(a): > Jak byś umiał czytać to bym ci napisał , ale ty widzisz tylko > literki rozbiegane ze strachu bo Joker sprzedał . > > Ja od półtora roku nie wykonałem żadnej operacji na Fluidzie :))) za dużo nabrałeś kredytów a nie spłacałeś...więc......
Zobaczcie ilu idiotów zareagowało na wpis Jokera , to jest nieprawdopodobne kto tu pisze , czyta i oddaje pieniądze :))) Porównajcie czas wpisu Jokera i czasy transakcji na arkuszu zleceń .
Lepiej sprzedajcie te akcje i nigdy tu nie wracajcie :)))))))))
Dnia 2014-06-20 o godz. 16:22 -miso- napisał(a): > Zobaczcie ilu idiotów zareagowało na wpis Jokera , to jest > nieprawdopodobne kto tu pisze , czyta i oddaje pieniądze :))) > Porównajcie czas wpisu Jokera i czasy transakcji na arkuszu zleceń > . > > Lepiej sprzedajcie te akcje i nigdy tu nie wracajcie :))))))))) i tyle w temacie ,więcej niż 60 groszy nie dam
Dnia 2014-06-20 o godz. 14:53 plugawy joker napisał(a): > Ja wyszedłem do zera, dziękuje za kilka lat wspólnych emocji. > Trzymajcie się i życzę powodzenia:) > > Do zobaczenia może kiedyś na innych spółkach, Pati, swój i > morelka-pozdrawiam was:) > > Pozdr. z jokera frajera,naciągacza i oszusta,ha,ha,ha,ha,ha,ha
Dnia 2014-07-12 o godz. 11:54 ~śmiech napisał(a): > z jokera frajera,naciągacza i oszusta,ha,ha,ha,ha,ha,ha > zostawiłeś pati na papierze?????????????? pati zostawiłeś na papierze,swoich wiernych przydu......w też??????????
Dnia 2014-07-12 o godz. 11:56 ~śmiech napisał(a): > Dnia 2014-07-12 o godz. 11:56 ~śmiech napisał(a): > > N I E Ł A D N I E > pati zostawiłeś na papierze,swoich wiernych przydu......w też?????????? pati zostawiłeś na papierze,swoich wiernych przydu......w też??????????
CZY TYLKO NAĆPANY BYŁEŚ JOKER??????????? A MOŻE MANIPULACJA ZWYKŁA??????????????????? pati zostawiłeś na papierze,swoich wiernych przydu......w też??????????