• KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~Myśliwy [79.189.224.*]
    Ta sama zgraja to samo kombinują.
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~MagK [78.8.131.*]
    Nie znam sytuacji Admiral boats. Możesz napisać co według ciebie kombinują?
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~myśliwy [83.11.170.*]
    ad,rem
    nie mogę operować nazwiskami ale porównaj akcjonariat i działania -wyłacznie sprowadzają się do wyciagnięcia kasy z rynku.
    admirals gdyby zajmował się wylacznie swoją działalnością produkcyjną to może by jeszcze coś z tego było ale - w Tczewie tereny po byłej stoczni Wisła cześciowo już sprzedają nie stać ich na inwestycje w nowy zakład produkcyjny bo wlożyli kasę w swoję drugie ,,dziecko ,,klebainv , które z kolei wbrew tenu co zapowiadali już się rozsypuje ( nie zapłacili aktualnie za teren w pruszczu gd. który wylicytowali w przetargu i poszło się pi...... 250 tyś) mieli nadzieję że frajerzy będą kupowali ich akcje a kleba z rozproszoną dawką wciśnie to rynkowi( dlatego go nie ma w akcjonariacie. W innym miejscu w pruszczu budowlańcy zeszli z budowy tzw parku handlowego bo kleba nie zapłacił za 1i etap itd itp czyli kolejny śmieć rzucony frajerom .
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~abc [89.68.248.*]
    Mógłbyś rozwinąć wątek Admirala? Chodzi mi o sprzedaż tych terenów w Tczewie. W raporcie za 1q nie ma śladu takiego zdarzenia (ani w ujemnej wartości firmy, ani w pozostałych przychodach operacyjnych). Nie ma również śladu aby Adm inwestował w Kleba inv... Możesz bez nazwisk. Z góry dziękuję.
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~myśliwy [83.25.152.*]
    do abc
    generalnie nie udzielam się na tego rodzaju forach , ale przypadkowo obserwuję działania pewnych ludzi ................. i żal mi inwestorów którzy w dobrej wierze poszukują wartościowych inwestycji. Odpowiem na te pytanie bo widzę że znasz się swietnie na ksiegowości czyli masz podstawy do fundamentalnej oceny wartości spółki.
    W wynikach za 1Q i za 2Q też być może nie będzie śladu sprzedaży a to z prostej przyczyny że nie ma kupca na te tereny ( a ja napisałem że sprzedają w znaczeniu poszukiwania kupca ) . Nie ma również sladu , że to sp. Admiral jest zaangażowana w Kleba inv bo to poszczególne osoby ,które za pomocą kapitału wyciekającego pod postacią różnych ............................. to się nazywa wirtualna ksiegowość a ty masz podejście książkowe (bez urazy ) a ja jestem praktykiem doświadczonym giełdą od tej paskudnej strony. Np. zobacz jak się robi wyniki na sprzedaży wystawiając faktury na dealerów ,którzy nie placą do czasu faktycznej sprzedaży i to po kosztach lub poniżej.
    Przykład z innej firmy : kupuję sprzęt od pośrednika 30% taniej niż u producenta a sprzęt dociera do mnie transportem producenta i rozwiąż tą zagadkę o co tu chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!! W akcjonarjacie obu firm znajdziesz nazwisko osoby która to wszystko................
    Z mojej strony to wszystko.
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~myśliwy [83.11.170.*]
    Dnia 2014-06-20 o godz. 14:46 ~MagK napisał(a):
    > Nie znam sytuacji Admiral boats. Możesz napisać co według ciebie
    > kombinują?
    ad,rem
    nie mogę operować nazwiskami ale porównaj akcjonariat i działania -wyłacznie sprowadzają się do wyciagnięcia kasy z rynku.
    admirals gdyby zajmował się wylacznie swoją działalnością produkcyjną to może by jeszcze coś z tego było ale - w Tczewie tereny po byłej stoczni Wisła cześciowo już sprzedają nie stać ich na inwestycje w nowy zakład produkcyjny bo wlożyli kasę w swoję drugie ,,dziecko ,,klebainv , które z kolei wbrew tenu co zapowiadali już się rozsypuje ( nie zapłacili aktualnie za teren w pruszczu gd. który wylicytowali w przetargu i poszło się pi...... 250 tyś) mieli nadzieję że frajerzy będą kupowali ich akcje a kleba z rozproszoną dawką wciśnie to rynkowi( dlatego go nie ma w akcjonariacie. W innym miejscu w pruszczu budowlańcy zeszli z budowy tzw parku handlowego bo kleba nie zapłacił za 1i etap itd itp czyli kolejny śmieć rzucony frajerom .
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~Observer [37.30.140.*]
    Teraz będzie z górki zatrudnili menagera od produkcji stoczniowej byłego prezesa prezesa upadłej spółki Konrem Nauta
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: ~myśliwy [83.23.2.*]
    Domyślam się że chodzi ci o info dotyczące admirala , no cóż nie tedy droga z tym ,,fachowcem,, .
    A dla zainteresowanych sytuacją klebyinv proponuję wykonać tel do firmy Arka bud , firmy , która zeszła z budowy PARKU HANDLOWEGO w Pruszczu gd.
  • Re: KLEBAINV = Admiral boats Autor: d194 [188.112.13.*]
    Park Handlowy w Pruszczu Gd. został ukończony, kolejne są na ukończeniu, a tereny które chce sprzedać Admiral nabyte zostały przez nich niejako "w zestawie", a nie są im potrzebne, więc zostaną sprzedane Zakładowi Komunalnemu... Chyba masz jakąś fobię...
[x]
KLEBAINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.