wyznawców kredytu. Zapytajcie Klubę jaka instytucja wydała mu ponad rok temu "...formalne potwierdzenie przyznania linii kredytowej w wysokości 200 milionów dolarów..."?
Dnia 2014-06-20 o godz. 11:03 ~4-5 napisał(a): > Nadal nie ma odpowiedzi na zastanawiające posunięcie banków, o którym > jest mowa w ostatnim komunikacie: > > ....większość instrumentów bankowych wyselekcjonowanych dla > zabezpieczenia transakcji zostało wycofanych przez banki > wystawiające...... > > Co było przyczyną takiego posunięcia banków - zgodnego posunięcia - > banków ?
Ty na prawdę nie rozumiesz, że żadnych "wyselekcjonowanych instrumentów bankowych dla zabezpieczenia transakcji" nie było? Nie dotarło do ciebie, że to wszystko jest oszustwo? Ja jestem w szoku, że jesteście tacy naiwni i wierzycie w te publikowane bzdury!!! Niczym nie poparte poza "autorytetem" Kluby.
Odpowiem ci raz jeszcze na twoje pytanie: BANKI NICZEGO NIE WYCOFAŁY BO NICZEGO NIE WYSTAWIAŁY!!!
KTO NIBY TYM BANKOM ZAPŁACIŁ DZIESIĄTKI MILIONÓW DOLARÓW ZA WYSTAWIENIE TYCH INSTRUMENTÓW??? LUDZIE OPANUJCIE SIĘ W SWYM ZAŚLEPIENIU!!!
Poczekajcie na ustalenia Prokuratury odnośnie innych firm które też zostały oszukane.
nie musisz mi nic tłumaczyć - sam rozumiem własne wątpliwości :)) ..procedury należy przedłużyć - wznowić, bo "banki wycofały instrumenty zabezpieczające", które wcześniej same zgodnie wystawiły. Rozumiem, że któryś z banków mógł wycofać, któryś instrument mógł utracić ważność, ale taki frontalny ruch? :))) przypisany bankom przez aranżera ? To zalatuje kpiną, lub ukrywaniem czegoś istotnego.Depend zobowiązany jest do wyjaśniania takich istotnych szczegółów.
Ciekawi mnie tylko, jak Depend w osobie Kluby oraz PCG wybrną z tej gmatwaniny poprzeplatanych informacji ? póki co, przewiduję po najbliższym info kolejne pół roku pływania we mgle :)))
Folwark Tuska też ma się już ku końcowi. Wszystko kiedyś się skończy. Kluba chyba jednak tego nie rozumie, że każdy dzień trwania w tym oszustwie coraz bardziej go pogrąża bo on i tylko on jest odpowiedzialny za to oszustwo które trwa już ponad dwa lata.
myślę że jeszcze 1-2 razy podadzą jakieś komunikaty o harmonogramie a potem nastąpi zmiana strategi spółki i zamiast zajmować się nieruchomościami przerzucą się na genetycznie modyfikowaną pietruszkę lub coś innego.
Dnia 2014-06-20 o godz. 12:02 ~Robert napisał(a): > a ja ciebie blagam zebys przestal pisac non stop to samo...wszyscy wiedza > jakie masz zdanie na temat kredytu wiec daj sobie juz spokoj z pisaniem
A ty nie patrz tylko na nick ale i na adres IP to wtedy będziesz wiedział to umieściła tego posta.
Dnia 2014-06-20 o godz. 12:17 ~as napisał(a): > Dnia 2014-06-20 o godz. 12:02 ~Robert napisał(a): > > a ja ciebie blagam zebys przestal pisac non stop to samo...wszyscy > wiedza > > jakie masz zdanie na temat kredytu wiec daj sobie juz spokoj z > pisaniem > > > A ty nie patrz tylko na nick ale i na adres IP to wtedy będziesz wiedział > to umieściła tego posta.