• skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~ramzes [188.146.63.*]
    ,.. i jakie jest jego zadanie, czy to animator, czy pilnuje kursu ????, naprawdę nie mam pojecia, po co stawiać takie zlecenie, no przecież nie zarabia na obrocie, bo to 50, 60 zł na zleceniu, a nie zawsze sprzeda czy kupi z zyskiem, ale ewidentnie jest zainteresowany, modyfikuje zlecenia na bieżąco, a przecież to małe kwoty, siedzi tu cały czas , ktoś ma jakiś pomysł, ..... ???????
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~ramzes [188.146.63.*]
    chociaż zaobserwowałem, że gdy jest uwalanie kursu, to koleś z automatem podpiera sprzedaż i jeszcze dociska, a na kupnie ustawia się kilka poziomów niżej i ewidentnie jemu przerzucają też spółdzielcy , ale mogę się mylić .....
    ... a no i jeszcze wcześniej nie uczestniczył w handlu, automat w momencie kupna lub sprzedaży jego zlecenia, przenosił mu to zlecenie niżej, tak, że nie było realizowane, więc wychodzi na to, że to nie animator, ....
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~to-ten [193.105.251.*]
    według mnie automat realizuje strategie długoterminową i nie koniecznie na pojedynczych zleceniach zarabia. W tym momencie rysuje sobie wykres aż w końcu nastąpi wybiecie
    ...dzięki za odpowiedź, jest to teoria, ale skoro tak, to czemu zdejmuje zlecenia przed zamknięciem, wykres rysuje się na zamknięciach i przy mało płynnych spółkach wystarczą ruchy na zamknięciu, poza tym przy tego typu spółkach, aż tak dużego znaczenia do wykresu bym nie przywiązywał,a automat siedzi cały dzień i cały dzień ktoś jest w gotowości by go modyfikować !!!, najbardziej aktywny jest przy spadkach i podpiera sprzedaż w momencie małych zakupów, tak jakby studził zapędy zakupowe drobnych nabywców, bo przy wiekszych zleceniach ewidentnie odpuszcza ??????
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~street [193.200.47.*]
    dopiero teraz to zauwazyłes?:)),automatem jest ...zgadnij kto:))?
    zresztą i tak ci nie powiem:)
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~ramzes [213.158.221.*]
    o automacie, to ja tu piszę od samego mojego tu początku, teraz gdy jest chwilowe, sporo mniejsze zainteresowanie spółką, jego aktywność nie maleje, a jest dominująca i ciekawe, że wcześniej nie chciał kupować i sprzedawać, ustawiane zlecenia stanowiły tło, teraz bierze udział w handlu......... jutro dowiem się konkretnie kto to !!!!
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~ramzes [37.31.93.*]
    czyżby BDM, ale co to za animator, co nie realizuje zleceń, wprowadza w błąd innych akcjonariuszy, tak było wcześniej .....
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~ela [83.5.182.*]
    Dnia 2014-06-17 o godz. 20:15 ~ramzes napisał(a):
    > o automacie, to ja tu piszę od samego mojego tu początku, teraz gdy jest
    > chwilowe, sporo mniejsze zainteresowanie spółką, jego aktywność nie
    > maleje, a jest dominująca i ciekawe, że wcześniej nie chciał kupować i
    > sprzedawać, ustawiane zlecenia stanowiły tło, teraz bierze udział w
    > handlu......... jutro dowiem się konkretnie kto to !!!!

Powołaj komisję śledczą.
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~to-ten [83.6.164.*]
    nie zawsze każdy szczegół jest ważny
  • Re: skąd jest tutaj ten automat..... Autor: ~ela [83.26.149.*]
    Dnia 2014-06-17 o godz. 15:34 ~ramzes napisał(a):
    > ,.. i jakie jest jego zadanie, czy to animator, czy pilnuje kursu ????,
    > naprawdę nie mam pojecia, po co stawiać takie zlecenie, no przecież nie
    > zarabia na obrocie, bo to 50, 60 zł na zleceniu, a nie zawsze sprzeda czy
    > kupi z zyskiem, ale ewidentnie jest zainteresowany, modyfikuje zlecenia na
    > bieżąco, a przecież to małe kwoty, siedzi tu cały czas , ktoś ma
    > jakiś pomysł, ..... ???????

Niewiedza boli.
    .....no widzisz ela, co chciałem już wiem .....
    ....a i dziś też był zrzut w którym uczestniczyło zlecenie z automatu, jako największe, już kurs zaczął niebezpiecznie się powoli podnosić, ale spróbujcie ustawić większe zlecenie kupna ( nie 200, czy 300 szt), to się na akcje do śmierci nie doczekacie, albo nic się nie bedzie działo, albo co prędzej zasypią je wyżej własnymi zleceniami kupna), ciekawe czy na 1 cybaton też był taki automat, o brasterze nie wspomnę ...hehe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.149.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.63.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • jest Autor: ~ramzes [37.31.79.*]
    jest animator ( jeśli to on), tak naprawdę w roli sterującego kursem, bo to jest zaprzeczenie animacji, nic nie wnosi do obrotu, nie ma inicjatywy, nie kupuje i nie sprzedaje, tylko stawia zlecenia i czeka i zbiera akcje .......
  • Re: jest Autor: ~ramzes [37.31.79.*]
    no i jest ela, taka byle jaka spółka, a ela siedzi i pilnuje.... i jest poruszona jak piszę o manipulancie z automatem, no to część spółdzielni, razem dobrze się dogadują .....
  • Re: jest Autor: ~ela [83.5.182.*]
    Ty co najwyżej możesz wstąpić do spółdzielni rolniczej
  • Re: jest Autor: ~ramzes [37.31.79.*]
    rolnicza spółdzielnia, bardzo dobrze .....ale upychanie 1 cybaton strasznie słabo wam idzie, ja nie wiem czy warto, żeby taka cinka spółdzielnia tutaj przychodziła....hehe, na opennecie zajedziecie cztery razy dalej, swoją drogą ten 1 cybaton to kicha, że też wcześniej nie widzeli takiego opennetka , słabizna !!!!
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.