jutro o g. 12 rozprawa, niestety przy drzwiach zamkniętych, obstawiam na 90% umorzenie, pytanie jak zareaguje rynek, albo jeszcze inaczej, rynek wiem jak zareaguje: przy umorzeniu rzuci się do akcji, ale co będzie od poniedziałku ?, kolejne wstrzymanie wzrostów ?, czy może gruby pozwoli w końcu przekroczyć 90 gr...? w przypadku likwidacji, boże chroń królową!:-)
Witaj head. Wstrzymujemy na jutro oddech...Mocno wystraszyli akcjonariat z tym niskim zejściem cen akcji, ale mam nadzieje, że nikt poważny przy 0,3 nie oddawał swoich oszczędności. Śmiem twierdzić, że jutrzejszy dzień przyniesie same sprzyjające dalszemu istnieniu spółki informacje. Cisza wokół spółki temu sprzyja, żadnych pustych info, które podnoszą sztucznie kurs przed likwidacją nie było, a wiele razy byłem świadkiem owych prób. Liczę, że następnym razem kiedy się będziemy wypowiadać na łamach forum bankiera, nastrój wokół spółki diametralnie się zmieni. Pozdrawiam i trzymamy kciuki jutro !!!
głos rozsądku od Michała zawsze cenię, dodam tylko tyle, że gdy miało być źle, to układ byłby już 2-3 m-ce temu zawarty a kurs mielibyśmy dziś 1 lub 2 przed przecinkiem :-), a tak jest lekki stresik, człowiek czuje że żyje:-) dobra kończę na dziś, bo meczyk fajny się zapowiada, a krysia w żałobie hehe
Jestem z wami na pokładzie od 1,5 i to juz chyba cała wieczność :) no cóż, skoro nie chciało się zarobić mało, to się straciło Bardzo Dużo, ale co tam, już gdzieś pisałem, że jeśli nie ogłoszą likwidacji, to mnie stąd nie ruszą. Później zostanie pytanie, czy wyjść na 1,5, czy jak wtedy Liczyć na 2pln :) Trzymajcie się
Do autora najsensowniejszych komentarzy mam pytanie-czy nie będzie to umorzenie układowej i zastąpienie jej likwidacyjną. Jestem "szczęśliwą "posiadaczką obligacji, ale śledzę wpisy dot.akcji Pozdawiam
i pamiętajcie jutro może być taka jazda kolo 15 zjazd na 40 gr ktoś wyrzuci jednym rzutem a potem pompka na 52 gr tak obstawiam.....nie raz sie tak działo na krosnie , techmex, i innych