popapraniec Jan uaktywnia się gdy jest korekta, jak są zwyżki to siedzi cicho jak szczur w norze. to jest domena popaprańców którzy nie mają nic sensownego do powiedzenia i liczą że swoimi marnymi wpisami zmienią kurs spółki.
jako stary praktyk powiem ci chociaz mnie obrazasz (ale wybaczam ze wzgledu na twoje straty) zwolywanie walnego na dzien poprzedzajacy swieto musi skonczyc sie spadkami. Obserwowalem juzt kiedys spolke ,ktora wyzanaczyla walne na 24.12 ,a potem bylo wiadomo co...:)
Termin celowo wyznaczono aby zniechecic akcjonariuszy im niej tym lepiej ,a to moze oznaczac jedno "jest zle i moze byc gorzej".
Na taj spółce zarobiłem w 2007 roku 5 tyś. zł. - to były moje początki, od tamtego czasu wchodzę tutaj sporadycznie, ale nie ze stratą tylko zawsze na plusie. Obecne spadki uważam za korektę i nadal podtrzymuję tezę z przed kilku dni, że żaden fundusz lub instytucja finansowa nie wchodzi z milionami do spółki bez dogłębnej analizy, więc uważam że powrót do poziomu 1.60 - 1.70, a po wyjaśnieniu historii z Imagisem, do 2 zł, jak najbardziej możliwy. Jeżeli chodzi o obrażanie to przypomnij sobie stek wyzwisk z przed kilku tygodni.