Czy dotrzymacie tych terminów czy znów uraczycie nas kolejnym infem o przesunięciu? Tym razem macie okazję zabłysnąć i dać aż dwa takie infa o zmianie terminów, to z pewnością zadowoli akcjonariuszy.
Kiedy w końcu pokażecie na co was stać, czy dalej będziecie nam mydlić oczy kolejnymi przesunięciami?
Spytaj co z materiałem filmowym w czerwcu, w maju był sekundowy teaser, zapomnieli co pisali w infie?
,,Planowany materiał filmowy prezentujący świat gry ukazał się zgodnie z planem w marcu, kolejne będą się ukazywać sukcesywnie w maju i czerwcu.,,
Palą się do wydania gry a o tym zapomnieli tak jak o infie o zbyciu przez słomke, niezgodność w raportach o około 10mln. Robią to specjalnie czy mają tam taki burdel?
Tu już tyko można krzyżyk położyć na spółce. Poważna firma nie traktuje w ten sposób akcjonariuszy. Osobiście uważam, że to ostatnie konwulsyjne podrygiwania przed śmiercią NEG.
Dnia 2014-06-16 o godz. 20:55 ~amber72 napisał(a): > Tu już tyko można krzyżyk położyć na spółce. Poważna firma nie > traktuje w ten sposób akcjonariuszy. Osobiście uważam, że to ostatnie > konwulsyjne podrygiwania przed śmiercią NEG.
Jak by wszystko było w porządku to nie zrzucano by po 1gr. I takie spółki normalnie sobie są na giełdzie.
W poprzednim moim poście omyłkowo podałem slomke chodziło mi o frenkiela, miało być :
"Palą się do wydania gry a o tym zapomnieli tak jak o infie o zbyciu przez frenkiela, niezgodność w raportach o około 10mln."
Kiedy podacie akcjonariuszom wyjaśnienia zmiany stanu posiadania członka rady?
Frenkiel miał 8,85%, a w ostatnim raporcie podajecie że ma 4,47% więc pytam gdzie jest info o zbyciu? Chyba należy się wyjaśnienie, a info o zejściu poniżej progu 5% koniecznie!!