Jestem tutaj nowy. Czy waszym zdaniem LUG wart jest długoterminowej inwestycji? Nie spieszy mi się, więc czekanie na efekty 2-3 lata nie będzie problemem. Spółka jest ciekawa, ale jakie jest wasze zdanie? Jaki potencjał posiada LUG, tak biznesowo jak i kursowo na rynku? Z góry dziękuję za każdą racjonalną opinię.
No chyba masz odpowiedź...............To nie jest spółka, która urośnie w ciągu miesiąca o 100%, ale sukcesywnie do przodu i chyba już nik tego nie zatrzyma.......
Pisałem juz wcześniej, mnie interesuje przejście spółki na rynek główny, a to oznacza, że kurs powinien oscylować w okolicach 10zł. Chociaż myślę, że połowe (ok 22K), sprzedam wcześniej
Aby ubiegać się przeskoczenie na główny parkiet wystarczy 6 zł wiec nie mieszaj. Ale niech rośnie LUG i do 37 zł :).
Spółce było by lepiej na głównym parkiecie, Prezes mówił o 2014 i to bez dodruku akcji i emisji, kurs powinien wzrosnąć 40-50%. Nie przeszkadzać i do przodu :)
nie mieszam, nie wiem skąd mi się to "ubzdurało"........., kapitalizacja musi być na poziomie 12 mln euro, ok 50 mln pln co daje ok 7 złociszy na akcję. Myślę, że do końca roku będzie więcej
dla mnie może być i 10 zł :), firma prowadzono wzorowo, a wycena na rynku trochę marna, spokojny akcjonariat spekulantów brak, ja trzymam już prawie 4 lata, akceptowałem stratę, i będę trzymał dalej.
A jakie spólki waszym zdaniem na NC są jeszcze warte uwagi? Niekoniecznie, żeby zarobić na nich w ciągu miesiąca. Zależałoby mi na takich, o których dzisiaj cicho, ale za kilka - kilkanaście kwartałów to mogą być naprawdę wysoko. Jak dla mnie to Hurtimex (właśnie wchodzi do niego potentat europejski z branży) i Viatron (chyba jedna z najbardziej niedocenionych spółek na NC). A jakie są wasze typy?