mną się proszę nie sugerować , każdy gra na własne ryzyko a w zaistniałej sytuacji moje zwieracze odmawiają posłuszeństwa więc sprzedaję !! higiena i czyste majty to podstawa !!
To jest ktoś inny,tzn.nie ten właściwy,tylko ten co tu ma z 7 nicków i naganiał na spadki żeby kupić i podszywa się pod passengera,patrz na ip i zobaczysz i co chodzi,tu jest grupa,która gnoi spółkę,po to żeby tanio skupić,na szczęście tylko ci co nic nie rozumieją oddają i jest ich garstka co widać po obrotach
Podawanie się za innych użytkowników jest niezgodne z regulaminem forum. Moje posty od dwóch tygodni piszę tylko po zalogowaniu, ostatni w wątku o AT spółki.
Podawanie się za innych użytkowników jest niezgodne z regulaminem forum. Moje posty od dwóch tygodni piszę tylko po zalogowaniu, ostatni w wątku o AT spółki.
Dnia 2014-06-15 o godz. 22:59 passenger napisał(a): > Podawanie się za innych użytkowników jest niezgodne z regulaminem forum. > > Moje posty od dwóch tygodni piszę tylko po zalogowaniu, ostatni w wątku > o AT > spółki. I BARDZO ŁADNIE , PISZ DALEJ :) JEŻELI MUSISZ :))))