Kiedy GPW wywali nas z notowan (poniedzialek) ? Walczyli o PMI 7 miesiecy by spieprzyc to w miesiac. Niestety klamstwo ma krotkie nogi, wozil wilk kilka i przewiezli wilka. Szkoda, ze w tym calym syfie GPW nie zwrocila uwagi na komunikaty matyjasa rok temu i miesięcy trzy. Wielu z nas mialoby i portfel zasobniejszy i zdrowie wieksze. A tak to oszust chodzi na wolnosci a my poniesiemy kare.
Ps. Ostatnich komunikatow juz nie komentuje - bo to ani smieszne, ani zalosne. Cyrk.
Ps. Pytanie do starej gwardii: czy bedziemy sadzic i kogo? Fajnie jakby jpa skrobnal swoja opinie. W razie czego mozemy do AB sie zwrocic (mam nadzieje).
Czemu tak mowisz, widac po komunikatach ze sie poprawilo i jakbys przeczytal widzialbys sie wczorajszy komunikat o raporcie uzgodniony z gielda nie byl dobra decyzja zarowno ze strony gieldy i spolki . Gielda wie ze najbradziej poszkodowani beda ludzie drobni akcjonariusze .
Za każdy szwindel cierpią na bananowej zwykli akcjonariusze. Czy widziałeś kiedyś, żeby było na odwrót? To co napisał Obawa będzie miało miejsce na dniach.
No zobaczymy , GPW też dała du..y z dwudniowym odwieszeniem a ze ja jestem właśnie z tego naboru to największe pretensje mam akurat do GPW - teraz w PMI widać że chcą wyprostować i może faktycznie się starają / ja odnoszę takie wrażenie / i wykluczenie w takim momencie to kolejne danie d...y przez GPW - to jest oczywiście moje zdanie .