to był tylko mail, nic się nie wydarzy. Do dziś mają dostać odpowiedz od wydawcy, tak informowali w mailu jednego z akcjonariuszy. Joda jak masz dobre relacje to napisz do nich co w związku z tym, co powiedzieli
A czy ja piszę że chcę, odnoszę się do tego co podali w infie, miała być przed grą, to co to ma być za promocja jak połowa czerwca dobija. Kurs to wszystko ładnie obrazuje, grę, xboxa i te całe promocje.
Zarząd Nicolas Games S,A. informuje, że wprowadzenie do sprzedaży w systemie wczesnego dostępu Steam Early Access pierwszegoo epizodu gry Afterfall Reconquest zostało uzgodnione na ostani tydzień czerwca, po zakończeniu zaplanowanej wcześniej promocji Afterfall InSanity. W opinii Zarządu informacja ta ma znaczenie dla akcjonariuszy spółki.
po zakończeniu promocji? a kiedy ma się ona rozpocząć ? Ten tydzień się kończy, to został wam jeszcze kolejny tydzień bo w już w następnym powinna być gra, zdążycie?
Dnia 2014-06-13 o godz. 13:40 ~maszynista napisał(a): > dobra dobra to już czytałem i inni pewnie też. Ja sie pytam co masz na > temat ixboxa ?
Jedyną wzmiankę na temat xboxa masz w w tym super harmonogramie że będzie w czerwcu a czy będzie to sobie sam odpowiedz. Żadne info na dziś nie jest planowane.
Zarząd Nicolas Games S,A. informuje, że wprowadzenie do sprzedaży w systemie wczesnego dostępu Steam Early Access pierwszegoo epizodu gry Afterfall Reconquest zostało uzgodnione na ostani tydzień czerwca, po zakończeniu zaplanowanej wcześniej promocji Afterfall InSanity. W opinii Zarządu informacja ta ma znaczenie dla akcjonariuszy spółki.
Odnosząc się do infa to w nadchodzącym tygodniu powinna być niby promocja a po niej w następnym tygodniu gra lub kolejne info o przełożeniu. Bo jedno info o przełożeniu xboxa zakładam że dostaniemy w gratisie. Może ten harmonogram jest dobry ale wykonawcy są do...... wiadomo do czego.
Dnia 2014-06-14 o godz. 18:33 ~2015 napisał(a): > A nie mogło to wyglądać tak że pod koniec czerwca info o premierze > nowej gry i info o premierze xbox, to by było ale niestety takie rzeczy > nie tutaj.
Pod koniec czerwca to będziesz miał info o przesunięciu Xbox-a, którego i tak nigdy nie wydadzą i przesuniecie AR - widzieliście coś z tej gry oprócz paru szkiców?
Słomka i Frenkiel uciekają póki ktoś chce kupić akcje po 1 gr.
Gdzie jest gra ile razy jeszcze będziecie przekładać! Udowodnijcie że wogóle ją robicie, gameplay się kłania a nie obrazki ! A może slomka dlatego uciekł bo widzi co się dzieje.
I po co publikują ludziom takie komunikaty " produkcja i przygotowanie do sprzedaży jest realizowana zgodnie z planem.". Raczycie żartować czy to na poważnie pisaliście? Zgodnie w planem, harmonogramem to gra miała być w 1 kw. a teraz to już wersja detaliczna. jedyne co idzie zgodnie z planem to przesuwanie terminów !!!
Planowany materiał filmowy prezentujący świat gry ukazał się zgodnie z planem w marcu, kolejne będą się ukazywać sukcesywnie w maju i czerwcu.
Gdzie jest materiał filmowy w czerwcu???
Czytam że gra pojawi się "po zakończeniu zaplanowanej wcześniej promocji Afterfall InSanit"
to wytłumaczcie mi co to ma być za promocja jak rozdają to gre za darmo?
frenkiel miał 8,85% akcji , dokupił 2,4mln, a w raporcie za 1kw czytam że ma mniej niż 5%, to ile on w końcu ma , gdzie info niełaska ?
Kiedy raczycie wyprostować to wszystko i zaczniecie traktować poważnie akcjonariat!!! Jak platujecie to podajcie to do publicznej wiadomości a nie takie zagrywki przesunięcia, zbywanie akcji, brak inf i nie wiadomo co jeszcze.