Contents of the report: The Board of Directors of WESTA ISIC S.A. informs that Eriks Martinovskis and Frank Pletsch resigned as B Directors of the Company starting June 11, 2014.
Legal grounds: Article 56.1 in connection with article 56.6 of the Act of 29 July 2005 on the public offering, conditions governing the introduction of financial instruments to organised trading system and on public companies.
kumaty nie rozumiem Cię powiem szczerze... piszesz od wieków na tym forum raz że jest źle zaraz że będzie dobrze i są oznaki polepszenia i zaraz znowu że bankrut itp. Wiesz dobrze że tu możemy otworzyć się na 1 zł lub zostać bez grosza i większość co tu została ma to wkalkulowane, wie o tym . Przy tym co sie dzieje na Ukrainie może oni już mają dość naszych pseudo inwestorów i teraz oni się nami pobawią tak jak do tej pory kursem się tu bawili. Wg mnie w spólce coś się dzieje i jak zwykle dowiemy się na końcu ... sądzę że na coś czekają... zmieniła się władza, możliwe że firma przejdzie w inne ręce i powoli zaczynają swoich lokować albo ktoś sr....ł w firmie i zaczynają robić w koncu porządki. Wschód kieruje się swoimi prawami tam bez wódki i oligarchów nic nie zrobisz ( to prawie tak jak u nas tylko głośno sie o tym nie mówi)
Karlsmen jak myslisz kto podpisze nastepny komunikat o zwolanie walnego na 10.07 (o ile sie odbedzie) bo ostatni komunikat z 11.06 podpisany przez Martinowski staje sie Niewazny.
Przypomnę, że tych dwóch tajemniczych dyrektorków weszło w skład rady w styczniu tego roku. Ciekawostką jest że o ich powołaniu nie poinformowano żadnym komunikatem a inwestorzy dowiedzieli się o nich wchodząc na oficjalną stronę spółki gdzie do dnia dzisiejszego figurowali bez swoich fotek. Cała otoczka może świadczyć, że powołano ich tylko tymczasowo aby załatać dziurę w radzie do momentu wejścia przedstawicieli jakiegoś grubszego inwestora. Takie jest moje rozumowanie!
,,gdybać to my możemy,,niech chinoli wsadzą na dyrektorów to przynajmniej będziemy mieli zaklepane ,że lishen jest na 100 procent chociaż wszystkie znaki na niebie wskazują że to już przyklepane,,ja myślę,że to rozdanie może być polityczne,,i obsadzą swoich a może to byli figuranci,,co człowiek to domysły,,,27 czerwca podpisanie umowy stowarzyszeniowej i wsio