Szacunek dla Henia i asa, bossa itd. za jedną rzecz- swoim gadaniem powodujecie, że kurs jest co najmniej 2 razy niżej niż byłby bez Waszego naganiania.
Po świetnym infie jakie się dzisiaj pojawiło, że choć z opóźnieniem to procedura kredytowa idzie do przodu niewielu mniej jest sprzedających niż kupujących mimo rzeczywiście sporego wzrostu kursu. Drobni czytają to co piszecie, mimo że nie jest poparte argumentami i sprzedają ze stratą nawet po dobrym infie (w przedziale 0,29-0,35 kiedy kurs spadał praktycznie nikt poza mną niczego nie kupował).
Dla mnie nieważne czy będzie to za miesiąc, za rok czy za dwa, warto zainwestować tutaj pieniądze bo prędzej czy później kurs osiągnie co najmniej 1zł, nawet jeżeli tego kredytu nie będzie 100mln i nawet jeżeli będą kolejne opóźnienia to 300% zysku w pesymistycznie licząc 2 lata to kwota jakiej się na żadnej lokacie ani funduszu nie zarobi.
Ktoś powiedzmy wierząc w kredyt zainwestował pieniądze w depend po 40 groszy, spadło na 29 po nagonkach od tych kolesi, dzisiaj super info że tylko uderzenie meteorytu i zniszczenie wszelkiej cywilizacji może spowodować, że tego kredytu kiedyś nie będzie, wzrasta do 33-34 groszy i dużo osób sprzedaje (!!).
Jaka w tym logika i czym to może być spowodowane? Tylko i wyłącznie ich postami i nastraszeniem parunastu albo nawet parudziesięciu następnych drobnych inwestorów.
Ja tam trzymam choćby i było 10 groszy przed następnym infem, nie widzę na gpw pewniejszej spółki która w długim okresie da zarobić.
cytuję ''Po świetnym infie jakie się dzisiaj pojawiło, że choć z opóźnieniem to procedura kredytowa idzie do przodu" powiem więcej to info było kosmiczne , praktycznie rozwiało wszystkie wątpliwości.
Nic nie zarobię , i nie stracę bo sprzedałem po cudownym infie , które przekonało mnie do takiej a nie innej oceny sytuacji. Znikam z forum szkoda czasu , do spekulacji spółka jak najbardziej godna uwagi.
as henio itp..... widac bardzo dobitnie 3 sprawy: 1- nudzi się wam 2- jeżeli wam się nie nudzi to macie w tym interes, zeby zbijac cene i zbierac akce 3- wasze rewelacje nie maja poparcia w faktach w przeciwienstwie do info z dep. co za tym idzie: jestescie mitomanami,ktorzy dzialaja na szkode osob was sluchajacych.
Co do kredytu -- a co wam do tego czy bedzie czy nie? A moze ja lubie wydac pare tys zeby dofinansowac spolke - po co sie martwicie pieniedzmi obcych ludzi? Tylko bez pierololo ze wam zalezy na tym zeby nikt nie stracil... bo w to nawet dzieci juz nie uwierza. Bez odbioru...
Podoba mi sie twoja wypowiedz - polowa akcjonariatu obecnie to bezmozgie yeti ktore sprzedaje bo ktos cos powiedzial - bez podstaw, papieru, faktow. hehheh posmiejemy sie razem, ba nawet na piwo mozna skoczyc za kase tych naiwniakow ktorzy wyszli ze strata. Pozdr
A tu nie zmienia się nic- nadal śpiewka że kredytu nie będzie.
Tylko teraz agresywniej "błagam oddajcie", "chyba nikt już nie wierzy" itp. Dla mnie to znak że dobre info będzie niedługo i odbierają od ostatnich którzy dają się w to nabrać :)