Następne info będzie o tym, że w dniu wczorajszym tj.xxxxx.xx.xx przeprowadziliśmy rozmowę telefoniczną z Panem Alberto Arce – jednym z Dyrektorów Prometheus Capital Group o... doopie Maryny. To sprowokuje kolejny wzrost akcji o xx% :D Wcześniej jednak znów będzie zjazd na 28 gr i kilkumiesięczny marazm
boss to jest stary spekulant , siedzi na tym forum od kiedy pamietam , jak sprzeda to nagania zawsze na spadki bo na spadki łatwiej , jak sie obkupi na dołku to siedzi cicho
Dnia 2014-06-25 o godz. 10:26 ~boss napisał(a): > już zostali :) > wymienię może niektórych: > Henio, sena9, as, sas, wisniewski. Buhahaha!!!! Przepraszam jeśli kogoś pominąłem, ale w zasadzie, wszyscy o nr IP [46.186.2.*] :D
Ja uwazam, mimo tej bryndzy, ze gra sie nie skonczyla i wszelkie scenariusze mozliwe. Zapamietalem ostatnie slowa Kukolewskiego, ze biznes musi byc bardzo cierpliwy.
Dnia 2014-08-05 o godz. 15:39 ~wawiak napisał(a): > Ja uwazam, mimo tej bryndzy, ze gra sie nie skonczyla i wszelkie > scenariusze mozliwe. Zapamietalem ostatnie slowa Kukolewskiego, ze biznes > musi byc bardzo cierpliwy.
Ja jestem bardzo cierpliwy ale zaluje, ze zmarnowalem tu tyle czasu. Z drugiej strony to faktycznie moze sie jeszcze wszystko wydarzyc.
Dla mnie spółka idzie do piachu i sie już nie podniesie. Nie zdziwię jak w prokuraturze ktoś złoży wniosek przeciwko Klubie o popełnienie przestępstwa.
Podał minimum dwie informacje, które wprowadzały w błąd. Jedna z nich to pisanie, że zakup łąki jest związany z nową strategią spółki, czyli zarządzaniem nieruchomościami. Do dzisiaj nie raczył wyjaśnić, jak to się wiąże.