Głosowali tak jak chcieli ,a wyszło jak napisał Chodzik Księżycowy.
Dla tych co mają krótką pamięć przypomnę:
Było sprzedaj przy 0.70 i kupuj przy 0.37.
I to byłoby na tyle, koniec, finito, kropka.
No powiedzie sami, czy ja nie jestem dla was czasem za dobry?
Dnia 2014-06-10 o godz. 17:31 ~Chodzik Księżycowy napisał(a):
> Głosowali tak jak chcieli ,a wyszło jak napisał Chodzik
> Księżycowy.
Dla tych co mają krótką pamięć przypomnę:
Było
> sprzedaj przy 0.70 i kupuj przy 0.37.
I to byłoby na tyle,
> koniec, finito, kropka.
No powiedzie sami, czy ja nie
> jestem dla was czasem za dobry?
Chodzik Księżycowy
Nie przy 37 a 38 ale nie kłóćmy się o 1 gr.
Ktoś pytał przy ilu kupować to nie podałeś ceny tylko że przy 20 byś się mocno zastanawiał więc nie błaznuj po raz kolejny.
Byłbyś gość gdybyś podał przy 70 groszach kiedy kupić czyli do ilu spadnie bo teraz nawet przedszkolak wie że będzie rosło.
Autor: ~Chodzik Księżycowy [31.61.129.*], 2014-06-10 17:03
Fred, łajzo jedna!
Nie pisz na forum, jakbyś odkrył Amerykę, bo nie jesteś Kolumbem a jedynie majtkiem pokładowym na jego okręcie. Gdybyś był oficerem, to przynajmniej dodałbyś w tej wypowiedzi, że to nie ty ale Chodzik Księżycowy dał sygnał kupna po 0.37 zł. Tak więc nie przypisuj sobie tego, co do ciebie nie należy.
Przy cenie 0.70zł CK napisał sprzedawać, a przy 0.37 zł kupować. Basta, kropka, finito!
Dnia 2014-06-10 o godz. 17:31 ~Chodzik Księżycowy napisał(a): > Dla tych co mają krótką pamięć przypomnę: > Było sprzedaj przy 0.70 i > kupuj przy 0.37. > Chodzik Księżycowy
...................................................................... Na dziesięć 5 i małpa trafi, a CK (kamerdyner) raz może dwa.
"Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*], 2012-09-16 14:03 Witam wszystkich Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych. Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat. Za zyski państwo zabiera kasę a jak u.du-pic.ie to sami odrabiajcie sobie straty. Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu. Możecie to zweryfikować na innych forach. Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM Pozdrawiam wszystkich PS. Ja też straciłem kasę i to uczy pokory i myślenia przed pochopnymi decyzjami. I tylko kasę a nie jak inni gracze rodziny majątek a w konsekwencji ŻYCIE."
Autor: ~Chodzik Księżycowy [31.61.129.*], 2014-06-10 17:03 .... Księżycowy dał sygnał kupna po 0.37 zł. Tak więc nie przypisuj sobie tego, co do ciebie nie należy. Przy cenie 0.70zł CK napisał sprzedawać, a przy 0.37 zł kupować. Basta, kropka, finito!
Autor: ~chodzik księzycowy [87.207.76.*] 2014-06-04 12:05 To ja ci odpowiem też z upoważnienia. Masz rację bajki piszę przepiękne. Jest akcja styl i zęby złego wilka, o Kapturku nie wspominając.Jedną bajkę napisałem przy cenie 0.70 a teraz drugą przy cenie 0.38. Do wyboru do koloru. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Dnia 2014-06-10 o godz. 17:31 ~Chodzik Księżycowy napisał(a): > Dla tych co mają krótką pamięć przypomnę: > Było sprzedaj przy 0.70 i kupuj przy 0.37. > > I to byłoby na tyle, koniec, finito, kropka. > No powiedzie sami, czy ja nie jestem dla was czasem za dobry? > > Chodzik Księżycowy
CK (kamerdyner) owszem raz trafił mówiąc by sprzedawać gdy było 70 gr, ale ZAPOMNIAŁ o tym, że polecał zakupy przy 37. Gdy dalej spadło to znikł, a teraz pojawił się znowu by pokazać jaki to on był tu na MIT przewidujący. Na Arcticu też się pojawisz za rok czy dwa bo licząc, że zapomną? Na forum Sfinksa jest wiele na temat ,,analiz" tego ,,asa". Na dziesięć 5 i małpa trafi, a on przez ostatni rok trafił tylko te 70 gr na MIT, ale o zakupach po 37 już zapomniał. A u niego same porażki. Wyjątkowy niefart ma ten gość. Gdy trafi to się chełpi po całym forum, a gdy się z niego śmieją gdy (jak zazwyczaj) chybi to mówi, że specjalnie wpuszczał w maliny by oskubać innych itp i inne bzdury. To pisarz, a raczej bajkopisarz, a nie żaden inwestor. Liznął AT w teorii i nic po za tym, a nijak ma się ta jego teoria do praktyki i rzeczywistości.
Autor: ~Chodzik Księżycowy [31.61.129.*], 2014-06-10 17:03 .... Gdybyś był oficerem, to przynajmniej dodałbyś w tej wypowiedzi, że to nie ty ale Chodzik Księżycowy dał sygnał kupna po 0.37 zł. Tak więc nie przypisuj sobie tego, co do ciebie nie należy. Przy cenie 0.70zł CK napisał sprzedawać, a przy 0.37 zł kupować. Basta, kropka, finito!
Autor: ~chodzik księzycowy [87.207.76.*] 2014-06-04 12:05 To ja ci odpowiem też z upoważnienia. Masz rację bajki piszę przepiękne. Jest akcja styl i zęby złego wilka, o Kapturku nie wspominając.Jedną bajkę napisałem przy cenie 0.70 a teraz drugą przy cenie 0.38. Do wyboru do koloru. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Dnia 2015-02-19 o godz. 13:22 momotaro napisał(a): > Przestańcie się już nad idiotą znęcać. On i tak będzie twierdził że wszystko wie najlepiej. W końcu największy idiota to ten który nie widzi swojej głupoty czytajcie Chodzik Księżycowy:)