• eksperci od devolution Autor: ~zyx [192.36.28.*]
    zastanawia mnie, dlaczego nie zlecili tej analizy zadnej zewnetrznej firmie, zajmujacej sie uslugami finansowymi czy audytem, tylko sami sobie. co do jakosci to nie warto sie nawet wypowiadac, mysle, ze uczen szkoly podstawowej by sie lepiej spisal.

chyba nie oczekujecie, ze ludzie, ktorzy znaja sie jedynie na sztucznym pompowaniu kursow spolek, poprowadza jakakolwiek rentowna dzialanosc gospodarcza? jezeli oczekujecie, to przejrzyjcie raporty centruriona, dzialnosc gosp idzie im tam rownie dobrze, jak i tu.

perspektywy sa wiec szalenie swietlane.
  • Zawsze GPW może: Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    "4. W przypadku powzięcia przez Organizatora Alternatywnego Systemu uzasadnionych
    wątpliwości co do zakresu dokonanej analizy lub uznania, że dokument, o którym mowa w ust. 1 pkt 2), zawiera istotne braki, Organizator Alternatywnego Systemu może zobowiązać emitenta do:
    1) uzupełnienia tego dokumentu o dodatkowe informacje lub wyjaśnienia,
    2) zlecenia podmiotowi, o którym mowa w ust. 1 pkt 1), dokonania dodatkowej analizy lub sporządzenia dodatkowego dokumentu zgodnie z przepisami ust. 1 pkt 1),
    3) zlecenia innemu podmiotowi, spełniającemu wymogi określone w ust. 1 pkt 1) oraz w ust. 2, dokonania dodatkowej analizy lub sporządzenia dodatkowego dokumentu zgodnie z przepisami ust. 1 pkt 1)
    - w zakresie i w terminie wskazanym w decyzji Organizatora Alternatywnego Systemu, przy czym termin ten nie może być krótszy niż 30 dni od dnia opublikowania tej decyzji."

Tylko czy stwierdzi taką konieczność?
  • Re: Zawsze GPW może: Autor: ~Nju [77.255.112.*]
    Bez jaj. Jak tak zrobią, tzn., że nie szanują drobnych. Niech dadzą czas na rozpoczęcie działalności. Jest powołany kurator. O głupią analizę mieliby dalej przeciągać zawiechę?
  • Raczej mało prawdopodobne Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    bardziej się zgodzę z tym co napisał Niki.
  • Re: Raczej mało prawdopodobne Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    to nie ty koego pisales tutaj o 10pln? kolejny znawca zaczal pisać bo nie po jego myśli idzie......stojek kolejny......lepiej się skłaniaj żeby tutaj nie pisać...bo wstyd sobie i rodzinie przynosisz.
  • daj linka Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    na popracie swojego twierdzenia
  • Re: daj linka Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    każdy stary akcjonariusz to potwierdzi......już wystarczająco dużo napisałem....naprezacie z ekipa muskuły, calymi dniami na forum piszecie głupoty a na walne pojechalo zaledwie kilka osob. I jeśli zalozymy za kilku kolejnych nie moglo to co reszta ma do spolki? pisanie głupot i lapanie za kazde slowo w raportach? olo nie rob z siebie pajaca bo każdy wie ze piszesz na zlecienie grupy TM......a jeśli nie wie to wlasnie się dowiedział:) powodzenia kolego....będziesz je potrzebowal po tym infie:)
  • daj link a nie pisz bzdur Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    tylko to potrafisz?
  • Re: daj link a nie pisz bzdur Autor: ~miluh [87.206.136.*]
    Skupicie sie na istatnich sprawach
    Devo nie może scigac tadka my musimy sami...
    mam PLAN
  • miałem wątpiwosci od początku Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_o-ile-nie-skonczy-sie-taki-artykulem,12382129.html

to raczej nieogar (zobacz tam post niżej) szukał na różnych forach chętnych na tą spółkę a gdzie on jest teraz?

i cytat z jego postu
    "nie wrzucaj wszystkich do jednego wora- to uczciwa spółka i będzie rosła i to wysoko!!"
  • Re: miałem wątpiwosci od początku Autor: ~olka [83.11.241.*]
    Nieogar zaufał TM i tyle
  • A jednak GPW zainteresowała się analizą Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    pewnie dlatego, że ktoś przesłał jej ten dokument pt. protokół przekazania
    http://pl.tinypic.com/view.php?pic=25yyovp&s=5

gdzie występuje Boszko jako podstawowa osoba i dopisany Stępniewski.
    Interesujące jest wyjaśnienie
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=PMI&id=65989&id_tr=1
    gdzie Stępniewski pisze, że Boszko nie znajduje się na liście akcjonariuszy, co ma niby sugerować, że w żaden sposób nie jest związany ze spółką (chyba w kotekście przeprowadzonej analizy). Chyba tylko przechodził obok akurat wtedy i zaproponował swoją pomoc. Dobre, ciekawe czy GPW to łyknie.
  • Re: A jednak GPW zainteresowała się analizą Autor: ~olo [78.88.195.*]
    Tak pisze na niekorzyść spółki, bo mi placą haa, ha , a Was mam w..
  • Re: A jednak GPW zainteresowała się analizą Autor: ~grzechu [89.72.191.*]
    Dalej dziwne rzeczy się dzieją ....w ostatnich dniach infa puszczane w ostatniej możliwej dosłownie minucie pisane na odczep się. I mamy teraz to co mamy. Zapewne ten stan się już nie zmieni. Pisałem kilka miesięcy temu że spółka nie ma wizji na dalszą działalność. TM zgarnął kasę spółki sprzedał akcje i wyszedł na tym. Devo weszło z myślą skupu akcji własnych do 2zł czyli kupiło po ok 80gr z rynku a chciało od siebie za kasę pmi skupić po zapewne 2zł w krótkim czasie w ten sposób wyprowadzając kasę ale uprzedził ich tm. Teraz sami się zagmatwali i nie wiedzą sami co dalej. Coś tam próbują ale bez pomysłu zupełnie. Jestem przekonany że nic z tego nie będzie. Nikt się nie podpiszę pod wirtualnym planem rozwoju dla spółki.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.1.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Jak będą podawać raport roczny Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    to powinni podać 10 podmiotów, z którymi był największy obrót i jaki oraz marże dopiero wtedy wyjdzie, kto tak naprawdę na tym wyszedł najlepiej i jaka może być przyszłość spółki w tej branży.
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.