Pisałem, że dokładnie powinniście się przyjrzeć animatorowi tego całego przedsięwzięcia czyli "holdingowi" AITI i jego twórcy Robertowi Palmeriniemu a w szczególności przedstawicielowi tej"instytucji" w Polsce Pani Ewie Paczkowskiej, byłem nauczycielce języka polskiego usuniętej ze szkoły po uprawomocnieniu się wyroku karnego wydanego na tą Panią przez Sąd karny w Toruniu. jej biznesową działalność i konflikty z prawem były juz tu opisane.
Padało pytanie, jak taki "światowy holding finansowy" jak AITI zatrudnił na swojego przedstawiciela osobę z taka przeszłością i bardzo złą teraźniejszością?
Odpowiedź można uzyskać po wzięciu pod lupę tego "zacnego holdingu" i samego Palmeriniego bo jedyne co ten "holding" posiada to nieźle zrobioną stronę internetową i nic więcej nie posiada, no może z wyjątkiem jeszcze długiej listy firm i osób w Polsce i całej Europie mających do tego Człowieka bardzo duże pretensje za straty finansowe które wygenerowali "dzięki" współpracy z nim.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich wierzących w amerykański kredyt, będziecie ważnym duchowym wsparciem w nadchodzących trudnych chwilach dla Palmeryniego i jego polskiej wspólniczki.
Robert Palmerini urodzony w 1945 roku,miejsce zamieszkania-Włochy.Został zatrudniony w AITI HL od 16.03.2000 roku.Obecnie zatrudniony jako Dyrektor [ Senior Bankier ]-dla pełniejszego uzupełnienia wypowiedzi.
Dnia 2014-06-09 o godz. 18:00 ~Martin EWP. napisał(a):
> Robert Palmerini urodzony w 1945 roku,miejsce
> zamieszkania-Włochy.Został zatrudniony w AITI HL od
> 16.03.2000 roku.Obecnie zatrudniony jako Dyrektor [ Senior
> Bankier ]-dla pełniejszego uzupełnienia wypowiedzi.
razem z henią kupowali PSW dla dywidendy po 2.1x !!!
Rozumiem, że bardziej cię męczy prawda a mniej fikcja w postaci komunikatów o fikcyjnej linii kredytowej. A może czekanie na pieniądze z Ameryki tak cię męczy?
Meczy już czytanie twoich nędznych wypocin, ciągle o tym samym, nie popartymi żadnymi dowodami ani faktami. Kiedys już ktoś prosił cie o podanie dowodów na temat twoich domysłów. I co? i nic.
A kto ci każde czytać? Widzisz, że to mój post to go nie czytaj. No chyba, że masochistą jesteś:)) Dowodem na to, że mam rację są treści komunikatów publikowanych przez Spółkę. Dowodem jest fakt, że w taki sam sposób oszukano tu w kraju wiele innych firm. Dowodem jest brak tego kredytu pomimo, że miał być już dwa lata temu. Można jeszcze mnożyć tego dowody i fakty tylko po co? Każdy myślący człowiek reaguje śmiechem na bajanie o takim kredycie. Z cała powagą piszę, że jest przygotowywane przez kilka firm oszukanych przez Palmeriniego i Paczkowską, zbiorowe zawiadomienie do Prokuratury o popełnieniu przestępstwa. To postępowanie prokuratorskie pokaże wam jak bardzo byliście naiwni. Ci oszukani ludzie w przeciwieństwie do Zarządu Depend nie siedzą i nie czekają na cud tylko sprawdzili na własna rękę i za własne pieniądze cały ten śmieszny "holding" AITI i oferowane przez niego produkty w postaci kredytów. To bardzo porażający materiał.
Synku chcesz dowody? Po co? Ty ich i tak nie zrozumiesz skoro wszystko ci odpowiada i w treści procedury przedstawionej przez Depend nie widzisz nic co wyklucza ten kredyt.
To nie są publiczne spółki więc nie ma powodu publicznie ujawniać ich nazwy. Jeżeli ciebie ktoś oszuka na pieniądze to też będziesz się tym chwalił w internecie? Będziesz się cieszył gdy ja napiszę w internecie, podając twoje imię i nazwisko, że dałeś się oszukać?
"Głównym powodem długotrwałości realizacji procesu Przeglądu Zgodności Administracyjnej jest fakt, że większość instrumentów bankowych wyselekcjonowanych dla zabezpieczenia transakcji zostało wycofanych przez banki wystawiające lub ich termin ważności upłynął."
To na jakiej zasadzie je dobierano? Czy ta linia kredytowa nie miała być na 10lat?
Coraz mizerniejsze te podskoki po komunikatach, ale co się dziwić jak mielą bułę od dwóch lat w ten sam sposób. Ten fragment o wycofanych instrumentach finansowych w mailu jest niezły.