• ciekawe Autor: ~ramzes [46.169.33.*]
    ...ciekawe czemu aż o tyle czasu przesunęli publikację raportu, coś szykują???, tyle czasu aż wymagają aktualizacje ???.....przedłuża to termin okresu zamkniętego....!!!!!
  • Re: ciekawe Autor: ~ramzes [5.174.4.*]
    .....ktoś bliżej zwiazany ze spółką ma jakieś zdanie na ten temat ??????
  • Re: ciekawe Autor: ~as [89.77.167.*]
    Nikt bliżej związany nic nie napisze.To spółka na dłuższy okres.Jeśli firma bez dotacji i zamówień kosztowała nawet 16 pln to w dzisiejszej sytuacji liczę że do końca roku 10 pln,może być.Wszyscy narzekają że mała płynność a ja w tym właśnie liczę na większy zarobek.
  • Re: ciekawe Autor: ~filip [91.146.244.*]
    Jedyne wytłumaczenie jak dla mnie, że raporty jest ta dobry, że znajomki królika muszą dobrać.
  • Re: ciekawe Autor: ~forma [178.212.155.*]
    Coś mi tu nie pasuje myślę że to przesunięcie jest celowe.Jak myślicie czy mogą zawiesić notowania na te kilkanaście dni za spóźnienie się z raportem?i może o to chodzi ponieważ trzymanie kursu na tym poziomie trochę ich kosztuje akcji a tak mieli by spokój do końca miesiąca.
  • Re: ciekawe Autor: ~to.ten [83.6.162.*]
    jak zmiana terminu jest odnotowana raportem to już to nie spóźnienie, chyba.

• Re: ciekawe Autor: ~street [193.200.47.*]
    no to mamy czas na kupienie po nizszych cenach
    tak myslę:)
    Nie wiem może się mylę ale coś podobnego już tutaj było-nie żebym naganiał że coś złego dzieje się w spółce wręcz przeciwnie na pewno jakiś plan i cel w tym jest myślę że tutaj chodzi o inwestora.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/OPENNET-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-rocznego-za-2012-rok-2868356.html

https://www.bankier.pl/wiadomosc/OPENNET-Zmiana-terminu-publikacji-raportu-rocznego-za-2012-rok-2868356.html
    pomyliłem linki

https://www.bankier.pl/wiadomosc/GPW-zawiesila-od-3-lipca-obrot-akcjami-27-spolek-na-rynku-NewConnect-2879896.html
    Kto jest zarobiony niech sprzeda i nie będzie miał zamrożonego kapitału.
  • Re: ciekawe Autor: ~wodorek [5.172.252.*]
    nie ma przeproś 11 nie będzie raportu, spółki notowania zawierzone
    Dla długoterminowych chwilowe zawieszenie mało istotne.Niech się martwią ci co grają na 3-5%.
    Żeby było jasne mam sporo akcji ,dobre naście kilo i nie zamierzam ich sprzedać chociaż jestem nie źle do przodu,nadal uważam że jest to jedna z lepszych spółek(jeżeli nie najlepsza na małej giełdzie) i w dłuższym terminie da sporo zarobić. Tylko chcę być obiektywny w stosunku do raportu-poco i komu jest to potrzebne
  • Re: ciekawe Autor: ~ramzes [5.60.215.*]
    ...jakie zawieszenie, przekazali informacje o zmianie daty publikacji raportu, podając nawet przyczynę, czego wymaga gpw i tyle ........hehe, a gdyby nawet było to jaki problem,..... ale widzę, że paru czeka na wyrzut akcji tych co by się przestraszyli zawieszenia .......pewnie tych co na to czekają jest więcej !!!........tylko mnie ciekawi po co to, czy było rzeczywiście mało czasu by wszystko uaktualnić ????!!!!, ....no tak czy siak 30 zł pewne !!!!!, ....... w piątek znów ktoś pilnował kursu, by zbytnio nie urosło, gdy tylko rozpoczęło się zbieranie małymi pakiecikami z prawej, ktoś szybko dostawił 1500 szt tak by ostudzić zapędy ......mi to pasuje ......pamiętajcie tez, ze żeby kupić tysiąc, dwa czy dziesięć tysi akcji, nie trzeba robić to jednym zleceniem !!!
  • Re: ciekawe Autor: ~ramzes [95.40.54.*]
    ....tak się jeszcze zastanawiam nad tym listem intencyjnym z austriackim bankiem w sprawie finansowania różnych projektów, .....trochę to nietypowe, bo gdyby chodziło jedynie o pożyczki , to chyba takich informacji nie podaje się do wiadomości publicznej ( jeśli nie są na konkretne kwoty wymagane raportowaniem ), no i chyba bank w stosunku do pożyczek nie zawiera listów intencyjnych ????????
  • Re: ciekawe Autor: ~to.ten [83.24.113.*]
    jeszcze bardziej zastanawiające jest to że przyjeżdząją tu i organizują seminarium
  • Re: ciekawe Autor: ~jôzek bâk [193.193.81.*]
    Ostra pompa panowie.pytanie brzmi jak diugi bédzie lát

Gdzie ty widzisz tę pompę?Jak openet był po 15-16pln to była pompa.
  • Re: ciekawe Autor: ~ela [5.174.98.*]
    Niagara !!!!
  • Re: ciekawe Autor: ~ramzes [95.40.68.*]
    Wezuwiusz !!!
    Zmiana terminu, zmiana adresu, tylko patrzyć jak zmienią numery kont i przestaną odbierać telefony. Dostaniecie pocztówki od prezesa z wysp Hula Gula.
  • Re: ciekawe - Autor: ~wpkaczor [89.191.131.*]
    Nie no straszne zmiana adresu firmy. Akcjonariusze ewakuacja!!!! :-)
  • Re: ciekawe - Autor: ~as [89.77.167.*]
    Tak ,masz rację.Masakra!!!!!Jak to możliwe aby zmieniła firma adres.To już koniec!!!!
  • Re: ciekawe - Autor: ~ela [5.174.98.*]
    Nutka niepewności i strachu zawsze jest, prawda ?
  • Re: ciekawe - Autor: ~as [89.77.167.*]
    Czy wy musicie zajmować się tymi pierdułami?
  • Re: ciekawe - Autor: ~sylwek [77.253.11.*]
    nic nie poradzisz wszędzie musi być jakiś palikot [ela]
  • Re: ciekawe Autor: ~Zibi [81.18.207.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=65885&ncc_index=FOR&id_tr=1
    Gniot znowu na minusie
  • Re: ciekawe Autor: ~wpkaczor [46.187.177.*]
    Sprzedaj!!! To zapewne zmiana adresu firmy podkopała zaufanie akcjonariuszy do tego waloru :D
  • Re: ciekawe Autor: ~klątwa [164.127.159.*]
    mm
  • Re: ciekawe Autor: ~ramzes [*]
    dziś to chyba trzeci dzień z rzędu jak przerzucają do siebie do lewej te 1500 szt i czekają, żeby ktoś się dołączył do sprzedaży , że też ,to się nie znudzi .....
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.