Kurde czy wy nie kumacie ze notowania nie są najważniejsze na ta chwile!
Co wam z kursu 10g albo niżej, bardzo dobrze ze to wisi i powinno
Myślę ze oni zrobią tak, ja bym tak zrobił
- WALNE
- obsadzić rade
- potem nowa rada robi szybko prezesa jeszcze w niedziele (szybki prezes BB)
- za kilka dni komunikat z walnego potem opinia
-I na koniec życiorys nowego prezesa BB
mysle tydzień góra 10 dni i będzie notowani w miarę .... no właśnie
potem będzie kolejne walne bo trzeba zatwierdzić 2013 myślę już na dniach je zwołają
a to jeszcze lepiej dla nas! już będzie zabawa bo:
SII zadeklarowało gotowość koledzy potwierdzą zaraz
tak że nie narzekać bo tam wszyscy zaiwaniają a ja wiem ile z tym roboty jest
już nie wspomnę że to S.A to już ogóle kaplica !!!!!
Nie wiem czy pamietasz ale termin maja do 09.06 dlatego kazdy tak popedza. Giełda już nie przedłóży!!! Poza tym niektórzy też by chcieli odzyskać chociaż część zamrożonych pieniędzy.
bardzo proszę o to was żeby nacisnąć nwa K.Z żeby się nie wyłamał
bo obiecali jednego do rady wiec NWA najlepiej a on ma wątpliwości
wiec naciście go w swoim stylu.
I od razu gadam jak komuś to nie psuje to niech nie krytykuje jeśli nie ma kogoś innego w zamian - tylko zamknie paszcze
Jeżeli mają to niech publikuje. A to co teraz robią to jest zwykła złośliwość. Nie chce tutaj schematu pump and dump, tylko prężnie rozwijającą się spółkę. A na razie wygląda to tak, że dadzą coś dzisiaj( prawdopodobnie analiza). Na Walnym jakieś super obietnice, w poniedziałek jeszcze lepsze info, do tego komunikat o odwieszeniu we środę. We wtorek znowu pewnie coś mega. W środę się nie otworzy i dalej można dopisywać... I scenariusz dokładnie taki sam jak tm, gdy srał umowami. Swoją drogą musieli być pewni, że tm się nie zarejestruje na WZA, bo dali 25% swoich akcji, a jak wiadomo mają ponad połowę. Ale ja tutaj sobie mogę pisać.