ps. ciekawi tylko kiedy będzie oficjalne info o sprzedaży. osobiście odbieram ten artykuł pozytywnie choćby jako argument dla sądu pokazujący sposobność regulowania swoich zobowiązań przy częściowej restrukturyzacji aktywów.
Tak to należy "czytać" cena nominalna 1 zł w tle dokapitalizowanie i co najważniejsze spawa orzeczenia Sądu w sprawie układu zdaje się być zatem drugorzędną by nie pisać wręcz rozstrzygniętą w moim odczuciu skoro Akcjonariusze nie parają się kwestią likwidacyjną i ucieczki z papiera a wręcz odwrotnie.
myślę, że ruszymy lada chwila ku górze i to w cale nie z okazji dwóch przez wszystkich wyczekiwanych inf.:
1) orzeczenie Sądu;
2) sprzedaż aktywów;
bardziej mam na względzie wejście możliwość nowego Akcjonariusza wiekszościowgo.
czas pokarze i to krótki zakładam do końca czerwca moim zdaniem będziemy na innych poziomach
Dodam jeszcze kolejnym artykułem poniżej umieszczonym w prasie, że spółki "Córki" nawet nie odczuwają żadnych negatywnych skutków złożenia wniosku przez GCI wszystko działa bez zmian inwestują i budują dalej i zapewniają o braku stawaniem afrontem do działalności:
Ktoś tutaj nieźle zechciał namieszać spuszczają kurs w przeciągu kilku miesięcy do przysłowiowego dna bo śmiem twierdzić że to właśnie ono już było kilka tygodni temu.
Pozdrawiam
ps. ani nie naganiam na kupno ani na sprzedaż każdy decyduje sam o swoich inwestycjach powyższe jest tylko moim przemyśleniem całej układanki i nią sterowania pod co to się za chwilę okaże.