Gienek czy Ty masz problem ze wzrokiem??? Papier zbierany;-) Dzisiaj obrót zerowy wczoraj obrót za 450 zł. Rzeczywiście papier zbierany! Nie ośmieszaj się kolego. Bankrutów nikt nie zbiera, zwłaszcza tych bez majątku.
no więc radku co ty robisz na forum BGE ?? powinno cie tu nie być, bankrut to bankrut. po co tracisz czas być i pisac tutaj, co ty anioł jesteś i wszystkich chcesz zbawic przed zakupem BGE, jakoś nie sądzę................ z mjeg o źródła Fundy nie chcą obrotu bo chcą powrotu na dwa fixe, gdzie by mozna wałki robić, nie wiem czy pamiętasz ten okres kolego-hehehe
Radku wyluzuj, więcej dystansu_hehe__już wiemy kim jesteś, już Cię rozpracowaliśmy.
Przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie okupował by wątku spółki, o której twierdzi, że to totalny bankrut i badziew. Swoją ciągłą obecnością tutaj zadajesz temu kłam, albo jednak jesteś coś nie halo_hmm_hehe
Poza tym pogrzebałeś ten badziew już przeszło rok temu, a on ciągle dycha__hehe
Pany_nie dać się wyleszczyć, papier już niedługo poleci w kosmosa.
Radzio, nomen omen bardzo sprytny naganiacz, od kilku lat zwiastuje pogrzeb spółki, który jednak nie następuje__dlaczego ???, bo dzięki temu może spokojnie skupować perłe garściami po bardzo atrakcyjnej/zaniżonej cenie od wystraszonych leszczy.
Jednocześnie wie, że losy spółki wyjdą na prostą, a On będzie opływal w złote rynsztoki.
Trzymajcie się pany ramy, i nie spuszczajcie perły, bo czas lotu w kosmosa coraz bliżej_hehe
Radzio_____luuuuuuz :-) to tylko giełda.
Radku__ja jestem nudny ??? hehe, skoro ja jestem nudny, to co można powiedzieć o Tobie i Twojej zdartej archiwalnej płycie z nagraną likwidacją, spuszczeniem do rynsztoka, niechybnym bankructwem, totalnie pustą kasą, etc, etc.......hehehe, no nie rozśmieszaj nas :-)))
Tak jak napisałem___nie ma co się tak unosić___więcej luuuuuuzu Radku___hehe
Radku, ja byłem pierwszy____podaj choć jeden racjonalny argument, dla którego tutaj wszystkich tak długo i namolnie męczysz, mając totalnie wyyebane na spółkę, z tego co wypisujesz ??? hehehe
Ale to normalne z Twojej strony, że unikasz niewygodnych odpowiedzi__hehe
Ja natomiast dalej swoje____będzie tutaj jazda w kosmosa i tyle, a dlaczego, bo tak___i więcej luziku Radku__hehe
Jazda gienek będzie ale nie jest to podyktowane że ta społka jeszcze jest coś warta ale ym że fundusze-głowni akcjonariusze będą chciali jakos wyjść z jak najniższą startą, a mają akcje po 1 zł każda, wiec oceniam że 50 gr napewno podkręcą, może nawet będzie taka sytuacja że podkręcą do 50 gr wysypią ze zjazd me na 30-35 gr i znowu podkręcą na 50 gr by ponownie sypnąć, ja już znam te numery i na gpw było to częste stosowane....dltego teraz 25-30 gr to dobra inwestycja bo ta spółka da zarobić choć warta jest już może 15 gr na akcje