• pomyleńcy Autor: ~Claudio [89.78.66.*]
    BGE to układanka kilku dżentelmenów . Oraz stado baranów dookoła .
  • Re: pomyleńcy Autor: ~a' [83.12.104.*]
    doprecyzuj, do której grupy siebie zaliczasz, gentleman or ram
  • Re: pomyleńcy Autor: ~Claudio [89.78.66.*]
    Administracja . Ani tu ani tu .
  • Re: pomyleńcy Autor: ~Claudio [89.78.66.*]
    Dnia 2014-06-06 o godz. 12:38 ~a' napisał(a):
    > doprecyzuj, do której grupy siebie zaliczasz, gentleman or
    > ram
    Administracja . Ani tu ani tu .
  • Re: pomyleńcy Autor: ~gienek [95.48.184.*]
    Papier zbierany, by polecieć w kosmosa___nie przegap tego :-)
  • Re: pomyleńcy Autor: ~radek [78.30.81.*]
    Gienek czy Ty masz problem ze wzrokiem??? Papier zbierany;-) Dzisiaj obrót zerowy wczoraj obrót za 450 zł. Rzeczywiście papier zbierany! Nie ośmieszaj się kolego. Bankrutów nikt nie zbiera, zwłaszcza tych bez majątku.
  • Re: pomyleńcy Autor: ~asad [83.12.128.*]
    no więc radku co ty robisz na forum BGE ?? powinno cie tu nie być, bankrut to bankrut. po co tracisz czas być i pisac tutaj, co ty anioł jesteś i wszystkich chcesz zbawic przed zakupem BGE, jakoś nie sądzę................ z mjeg o źródła Fundy nie chcą obrotu bo chcą powrotu na dwa fixe, gdzie by mozna wałki robić, nie wiem czy pamiętasz ten okres kolego-hehehe
  • Re: pomyleńcy Autor: ~radek [78.30.110.*]
    Zmień źródło asad bo błądzisz!! Tutaj nie będzie już żadnej pompki wzrostowej. Upadłość likwidacyjna się szykuje!
    Radku wyluzuj, więcej dystansu_hehe__już wiemy kim jesteś, już Cię rozpracowaliśmy.
    Przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie okupował by wątku spółki, o której twierdzi, że to totalny bankrut i badziew. Swoją ciągłą obecnością tutaj zadajesz temu kłam, albo jednak jesteś coś nie halo_hmm_hehe
    Poza tym pogrzebałeś ten badziew już przeszło rok temu, a on ciągle dycha__hehe
    Pany_nie dać się wyleszczyć, papier już niedługo poleci w kosmosa.
    Radzio, nomen omen bardzo sprytny naganiacz, od kilku lat zwiastuje pogrzeb spółki, który jednak nie następuje__dlaczego ???, bo dzięki temu może spokojnie skupować perłe garściami po bardzo atrakcyjnej/zaniżonej cenie od wystraszonych leszczy.
    Jednocześnie wie, że losy spółki wyjdą na prostą, a On będzie opływal w złote rynsztoki.
    Trzymajcie się pany ramy, i nie spuszczajcie perły, bo czas lotu w kosmosa coraz bliżej_hehe
    Radzio_____luuuuuuz :-) to tylko giełda.
  • Re: pomyleńcy Autor: ~radek [78.30.117.*]
    A Ty cały czas to samo Gienek. Zmień płytę bo jesteś nudny!! Podaj chociaż jeden argument za wzrostami, chociaż jeden!
    Radku__ja jestem nudny ??? hehe, skoro ja jestem nudny, to co można powiedzieć o Tobie i Twojej zdartej archiwalnej płycie z nagraną likwidacją, spuszczeniem do rynsztoka, niechybnym bankructwem, totalnie pustą kasą, etc, etc.......hehehe, no nie rozśmieszaj nas :-)))
    Tak jak napisałem___nie ma co się tak unosić___więcej luuuuuuzu Radku___hehe
  • Re: pomyleńcy Autor: ~radek [37.209.158.*]
    Argumenty Gienku, gdzie się podziału!!?? Napisałem, podaj chociaż jeden argument za wzrostami! To takie trudne??
    Radku, ja byłem pierwszy____podaj choć jeden racjonalny argument, dla którego tutaj wszystkich tak długo i namolnie męczysz, mając totalnie wyyebane na spółkę, z tego co wypisujesz ??? hehehe
    Ale to normalne z Twojej strony, że unikasz niewygodnych odpowiedzi__hehe
    Ja natomiast dalej swoje____będzie tutaj jazda w kosmosa i tyle, a dlaczego, bo tak___i więcej luziku Radku__hehe
  • Re: pomyleńcy Autor: ~asad [81.190.44.*]
    Jazda gienek będzie ale nie jest to podyktowane że ta społka jeszcze jest coś warta ale ym że fundusze-głowni akcjonariusze będą chciali jakos wyjść z jak najniższą startą, a mają akcje po 1 zł każda, wiec oceniam że 50 gr napewno podkręcą, może nawet będzie taka sytuacja że podkręcą do 50 gr wysypią ze zjazd me na 30-35 gr i znowu podkręcą na 50 gr by ponownie sypnąć, ja już znam te numery i na gpw było to częste stosowane....dltego teraz 25-30 gr to dobra inwestycja bo ta spółka da zarobić choć warta jest już może 15 gr na akcje
  • Re: pomyleńcy Autor: ~آزم [80.55.31.*]
    סלאווה טשארנה
  • Re: pomyleńcy Autor: ~cze [89.79.39.*]
    no to czas kupować w pn !
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.