Rada Dyrektorów spółki WESTA ISIC SA informuje, że w raporcie rocznym za rok zakończony 31 grudnia 2013 r. nie została sfinalizowana w dniu Zwyczajne Walne? spotkanie w dniu 4 czerwca 2014 r. Rada Dyrektorów postanowiła:
? odroczyć akcjonariuszy? spotkanie z 04 czerwca 2014
? zwołania akcjonariuszy do nowych akcjonariuszy? spotkanie, które odbędzie się w dniu 10 lipca 2014
Nie było żadnych uchwał podjętych przez akcjonariuszy w dniu 4 czerwca 2014 roku.
Trzeba miesiąc przecierpieć na Ukrainie będzie nowe rozdanie - a swoje udziały ma tam
też rodzina Jankowicza , muszą trochę pogłówkować,nie tak prosto.
Dlatego będzie to lipiec
Nie ma watpliwosci. Spolki nalezace do westy czekaja na kase ktora powinna byc uwzgledniona w "bilansie" 2013 jednak zapewne sa powody ze pieniedzy do tej pory pieniedzy na koncie nie ma! Pan Nykytin milczy to bardzo niekopetentne stanowisko.
Zaryzykowałem i jeszcze trochę dziś dokupiłem.Może mogłem poczekać do jutra.Piszę cokolwiek bo miejsca sobie znaleźć nie mogę i doczekać wieści nie umiem...pzdr.
Dnia 2014-07-10 o godz. 20:54 ~Leon napisał(a): > Uważam,że nie należy kupować WESTY.W/g mnie należało sprzedać akcje > gdy kurs był powyżej 0.42 zł. A wg. mnie gdy kurs był powyżej 10 zł
Dnia 2014-07-10 o godz. 21:14 ~kalkulator napisał(a): > Dnia 2014-07-10 o godz. 20:54 ~Leon napisał(a): > > Uważam,że nie należy kupować WESTY.W/g mnie należało sprzedać > akcje > > gdy kurs był powyżej 0.42 zł. > A wg. mnie gdy kurs był powyżej 10 zł
Dnia 2014-07-10 o godz. 21:36 ~marek napisał(a): > Dnia 2014-07-10 o godz. 21:14 ~kalkulator napisał(a): > > Dnia 2014-07-10 o godz. 20:54 ~Leon napisał(a): > > > Uważam,że nie należy kupować WESTY.W/g mnie należało > sprzedać > > akcje > > > gdy kurs był powyżej 0.42 zł. > > A wg. mnie gdy kurs był powyżej 10 zł > > A wg. mnie gdy kurs będzie powyżej 10zł Powyżej 10 nie wejdzie bo klubowicze zrobili blokadę na 9,99
Myślę że komunikat będzie jak zwykle lakoniczny. Odwołają i powołają dyrektorów ustalą sobie pensje i premie na rok następny , zatwierdzą istnienie grupy i się rozjadą a my będziemy dalej czekać i liczyć straty. Dobre komunikaty były potrzebne ale przed debiutem aby nasi ciułacze łyknęli akcyjki po 12 zeta. Po zasileniu portfeli zarządu życie spółki biegnie swoim torem a nasze interesy oraz kondycję firmy mają głęboko w ciemnej ..........
no i mamy tak jak ująłeś lakoniczny komunikat! 1-najważniesze dla nas--spółka zachowuje ciągłość działalności. 2-nie ma informacji kto nabył udziały i czy dostali kredyty 3-nie ujęli kto jest głównym wierzycielem tych kredytów
mimo utraty około 30 baniek euro spółka nie zostaje rozwiązana,,to 120 milionów złotych ,,,także nie ma tragedii,,serbskie zakłady aku padły z tego co pamiętam jak miały utraty 4 razy tyle,,coś koło tego,, to teraz przed nami sierpniowy raport,,weryfikacja jesienna i wtedy się przekonamy czy coś chcą robić z papierem czy na fixy idzie,,po drodze parę spekulacyjnych podbitek,,,plus jest ,że umowę podpisali stowarzyszeniową ale to przyszłość,,i co z naszymi chinczykami,,pozdrawiam stałych akcjonariuszy