• juz widly Autor: ~street [193.200.47.*]
    a wy dalej sie kisicie,jak sprzedam to sie pochwalę
  • Re: juz widly Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    Do górnych wideł mamy tylko 12 152,06 zł

Tu za chwile może być 5 zł ale pod jednym warunkiem ;) albo pojawi sie info albo ktos to ruszy i zacznie sie popyt

• Re: juz widly Autor: ~ramzes [46.169.33.*]
    ...powiem tak, jednodniowe podbitki pod info mozna sobie w ty...ek wsadzić .......opennet bedzie rósł w trendzie, a pozytywne infa bedą pomagały tylko wskakiwać wyżej przy zwiększonym obrocie, tak by było dużo trudniej spaść, tak to widzę i tak bedzie ...!!!!
  • Re: juz widly Autor: ~ela [188.147.104.*]
    Amen, tak będzie bo tak chce ramzes.
    ...nie dlatego, że ja tak chce, tylko dlatego, że tak jest najlepiej, najrozsądniej i najkorzystniej i są fundamenty, nie zdziwienia, czemu rośnie , free float ok, akcjonariat ok, działalność i perspektywy ok , ...to czemu nie ma rosnać ???!!!, ....nie ela .......
  • Re: juz widly Autor: ~ela [188.147.104.*]
    I dlatego ludziska łykają akcje Opena jak indory, bez opamiętania. Biorą kredyty, pożyczają od rodziny, zastawiają domy i samochody bo to wg ramzesa jest największy pewniak na warszawskiej giełdzie. Nawet Obama będąc w Polsce chciał kupić ale nie było takich ilości.
    hehe, ela, będą łykać, bedą, i ty to wiesz i ja to wiem, z każdą spółką tak jest, ze musi być owczy pęd, trochę macie stracha, żeby wam nie odjechało niekontrolowanie, co !!! ...póki co ela nie rozpraszaj się i pompuj 1 cyb ....
    ....a, no i ela, nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale coraz więcej osób dowiaduje się o opennecie, coraz więcej go analizuje i obserwuje, ....kupowanie to tylko kwestia czasu !!!!
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.