...powiem tak, jednodniowe podbitki pod info mozna sobie w ty...ek wsadzić .......opennet bedzie rósł w trendzie, a pozytywne infa bedą pomagały tylko wskakiwać wyżej przy zwiększonym obrocie, tak by było dużo trudniej spaść, tak to widzę i tak bedzie ...!!!!
...nie dlatego, że ja tak chce, tylko dlatego, że tak jest najlepiej, najrozsądniej i najkorzystniej i są fundamenty, nie zdziwienia, czemu rośnie , free float ok, akcjonariat ok, działalność i perspektywy ok , ...to czemu nie ma rosnać ???!!!, ....nie ela .......
I dlatego ludziska łykają akcje Opena jak indory, bez opamiętania. Biorą kredyty, pożyczają od rodziny, zastawiają domy i samochody bo to wg ramzesa jest największy pewniak na warszawskiej giełdzie. Nawet Obama będąc w Polsce chciał kupić ale nie było takich ilości.
hehe, ela, będą łykać, bedą, i ty to wiesz i ja to wiem, z każdą spółką tak jest, ze musi być owczy pęd, trochę macie stracha, żeby wam nie odjechało niekontrolowanie, co !!! ...póki co ela nie rozpraszaj się i pompuj 1 cyb ....
....a, no i ela, nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale coraz więcej osób dowiaduje się o opennecie, coraz więcej go analizuje i obserwuje, ....kupowanie to tylko kwestia czasu !!!!