• Do asde i miluha Autor: ~drobny spekulant [83.4.156.*]
    Czy dzisiaj mam kupować browar - bo wczoraj wszystko wypiłem
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~gienio [164.126.159.*]
    asde -- to chyba juz na odwyku , miejsce wolne zostało po Miluhu
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~miluh [87.206.136.*]
    Z tego co ja wywachalem dzisiaj to daj se spokój...
    chodz dzisiaj nasz prezes niezwykle aktywny jest.

ja sam mam pytanie kto mnie w maliny wpuścił ze jak sie napisze do społki prosbe dowód wyśle to oni liste wysyłają, znowu idiote z siebie zrobilem poraz enty

h z tym juz do tego przywyklem.
    grzechu jedziesz na walne ?
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~drobny spekulant [83.4.156.*]
    Dzięki za odpowiedź
    kupiłem dzisiaj beczułkę --- moźe styknie do infa
    No jest to rozwiązanie - a nie biegać co dzień
    skrzynkę wódki se kup na niedziele
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~czaszek [77.253.74.*]
    Dnia 2014-06-05 o godz. 16:43 ~miluh napisał(a):
    > skrzynkę wódki se kup na niedziele

Czy któryś z forumowiczów wybiera się na walne?
    Kurde dobra kupię ale jak tak dalej będzie to mi wątroba siądzie a i tak nie odwieszą - ja na walne się nie wybieram - obowiązki rodzinne
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~werti [86.198.220.*]
    kur...co za akcjonariat na PMI -sami pijacy , narkomani itp.
    wy chcecie żeby ludzi z zarządu was traktowali poważnie?gdyby ktoś był na tym forum poważny i myślący to dawno sprawy byłyby w Sądach i obecny zarząd by się bał ...a tak olewa was totalnie -tez czytają forum i widza ,że tu melina................

weźcie sprawy w swoje ręce a nie czekać ..uj wie na co.
    Infa nie było i nie będzie.
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~dd [193.34.223.*]
    kolejny erotoman gawędziarz," weźcie sprawy w swoje ręce", a Ty na co czekasz?
    p.s. info napewno będzie
    verti-a ty znowu w kiblu piszesz z Francji
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~Nju [77.255.123.*]
    Tak pisze jakby nie mial akcji. Moze sprzata jeszcze po swojej ostatniej wizycie :D przyznawac sie ile osob zglosilo sie do SII. Z wyliczen wychodzi 4 potrzeba minimum 5.
    mam bardzo to bardzo mało tego w zasadzie smiecia -bilet lotniczy więcej by mnie kosztował na przylot...a każdy z Was chwalił się ,że ma po kilkadziesiąt tysiecy i nic nie robi żeby to odzyskać!

i nie cwaniakuj dd- bo jesteś pewnie słupem TM!
    Nikt Cie nie wpuscil. A co innego wyslesz na potwierdzenie ze to Ty zarejestrowny na Walne? Mozesz paszport lub prawko. Oczywiste jest ze zwlekaja ale jest to ich psi obowiazek. Dzwon do Grzesia niech sprawdza firmowego maila i dziala bo cierpliwosc sie skonczy. Zauwazyles jaka reakcja po wpisie o SII az sam Grzesio sie zainteresowal albo zobaczyl ile masz akcji i w razie czego pomozesz.
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~grzechu [89.72.191.*]
    werti może jest chory i zapewne nie ma akcji tej fantastycznej spółki!!! i powiem krótko.....jest szczęśliwcem że nie ma tych akcji w przeciwieństwie do nas !!!! to my jesteśmy w piachu i tam pozostaniemy!!!! więc się z niego nie nabijać proszę bo nic nie traci nie mając akcji a MY!!!! będziemy łazić po sądach jako świadkowie i mimo tego wielkie NIC !!!!!! więc ja powiem krótko....bardzo wertiemu zazdroszczę że nie ma tych TM-BUŁGARSKO i jak asde śni po piwie WŁOSKICH akcji.
    cóż pijacki akcjonariat z którego zarząd PMI jak widać robi baranów
    werti ano warty ten akcjonariat ......wierzący w cudawianki. W poniedziałek będzie info że walne zostało przełożone i to na 100%!!!! To już piach bez żadnych pomysłów .....czekają na walne by ktoś wymyślił strategię. O reszcie nawet nie chce się pisać. asde leży miluh leży i inni co wierzyli że niby kontakt mają ze spółką. Lewar za lewarem!!! jeden kłamca lepszy od drugiego.
    http://niezalezna.pl/56073-ofiary-amber-gold-ponownie-dostaly-po-kieszeni-od-sadu-ktory-ich-pozew-odrzucil
    To sobie proszę zobaczyć jak się takie sprawy kończą za rządów naszego wspaniałego piłkarza Premiera Tuska.....wiecie co jest grane już??? samowolka bez konsekwencji.
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~miluh [37.225.69.*]
    Gadalem z Gs chyba 5 razy
    Uspokujcie facet jest zajechany
    mam listę wysłał mi i nie ma tam smierdziela jest ok
    natomiast jest zły na nas wszystkich ze malo kto zarejestrował

Pytałeś się kiedy Analiza będzie? Chce być traktowany poważnie, to niech sam się tak samo zachowuje. Strona internetowa już dawno powinna śmigać. Co to za problem?
    a co miałby się ktoś zarejestrować by przegłosować ich skup akcji do 2zł???? miluh nie opowiadaj już bajek jacy to oni(devo) są zdesperowani. Nie wyszło ze skupem więc trza myśleć czym tu zarazić ludzi ..... a z tym widzę kiepsko bo chcieli łyknąć w ramach skupu te 3,5 mln zł .
    przedmówcy mają rację , jak można powaznie traktowac goscia , czy firme która nie szanuje ludzi , ma ich za barany . Informatycy chyba robili wszystko aby nie uruchomic strony -- tak można wywnioskować?
    najwazniejsze nie ma smierdziela
    gruby ma akcje
    a reszta to mniej jak 5%

Gruby chce z nami pogadać i liczył że na WZ pogada a tu lipa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.152.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~Tadek [77.254.156.*]
    Zyczę Ci i nam asde powodzenia ale prawda jest taka że Ci Panowie potrafią robić interesy tylko pomiędzy sobą aby dymać drobnych.Staram się uwieżyć że jesteś dobrze poinformowany.
    Ale ja obstawiam wersje grzecha.Tyle czasu od wpisu do krs i co zrobiono.Pewnie naszykowano coś na kolanie na walne-oczywiście w ostatniej chwili.Dlaczego w ostatniej chwili.Dlaczego czytać od jutra a nie kilka dni temu.Ogarnij się asde i pomyśl tak realnie a nie to co usłyszysz bo może cie wykorzystują abyś był dobrym duchem i o to chodzi..Widzisz że częśc ekipy się posypała i będą konsekwencje
    Na globalu chyba ktoś ma fajny pomysł odnośnie zwrotu kapitałów.Czas pokaże.Niespodzianka
    Już były tam obiecanki świetlamego rozwoju i dywidendy.Oby tu choć taki PR wypalił na chwilę aby otwarto notowania
    Ty się nie denerwuj a spróbuj zrozumieć nas
    asde znów walisz ściemę ...co mam od jutra czytać w dzisiejszej prasie???? sam jż nie wiesz co ściemniać udając wszechwiedzącego. Wyrypalicię a tymsamym nas wyrypali a ty się do tego przyczyniłeś w kilku procentach więc nie udaj greka. Wtopiłeś siebie i innych którzy ci wierzyli. Piach i jeszcze raz piach.
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~asde [89.73.152.*]
    Nie mącić już...Czytać od jutra..A w niedzielę macie WZA i tam dowiecie się reszty..Tylko najpierw trzeba było się zarejestrować..
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~jpa [90.202.191.*]
    Dnia 2014-06-05 o godz. 22:31 ~asde napisał(a):
    > Nie mącić już...Czytać od jutra..A w niedzielę macie WZA i
    > tam dowiecie się reszty..Tylko najpierw trzeba było się
    > zarejestrować..

Nie mącić powiadasz.. Zacne.
    A po co się rejestrować na niedzielne (sic!) WZ specjalnie? Przecież to co będzie działo się na WZ znajdzie odzwierciedlenie w protokole, który sobie każdy może poczytać, a dodatkowo odpowiedzi na pytania akcjonariuszy powinny pojawić się na stronie, chyba że 428 KSH przestał obowiązywać. A jeśli obecni na WZ zamierzają dzielić się jakimiś informacjami poufnymi, to na to też jest regulacja, której podlegają też spółki z NC.

Także wielkiego halo z tego WZ bym nie robił. Zwłaszcza w kontekście perturbacji z jego zwołaniem i "projektami" uchwał..
    asde---- na tym polega wolność-- trzeba było oglądać wywiad z prezesem google ( wczoraj)
    A buta i chamstwo niejednego zgubiło. Naucz się słuchać innych , bo od mniejszych tez można się czegoś nauczyć.
    A w niedzielę to może i pogadamy --- choć wątpię.
    Dlaczego polska to kraj polaczków którzy wola kłócić się! Zamiast wziąć usiać porozmawiać.
    Myślę że na walnym damy se najpierw po mordach i kto będzie miał siłę to pójdzie weźmie udział

ASDE pytanie. Co z kolega z Gliwic jedzie ze mna ?
  • Re: Do asde i miluha Autor: ~mmmm [176.108.129.*]
    cyt.: "Autor: ~miluh [37.225.69.*], 2014-06-05 20:27
    Gadalem z Gs chyba 5 razy
    Uspokujcie facet jest zajechany
    mam listę wysłał mi i nie ma tam smierdziela jest ok
    natomiast jest zły na nas wszystkich ze malo kto zarejestrował "

zły, buahahaha...

pytanie podstawowe analizę przygotowali zdazą w terminie ?1?!

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.