bo jak wejdziesz tu ---> http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=6745&ks=1 .......to zobaczysz, że widły są do 5groszy a on dojeżdża do 6! ustaw 50 tysi na s po 5 gr to Ci to złapie
chłopie 400 k to raptem 16 tys zł ...na tym poziomie gdzie 1 gr to kilkanascie % to chciałbys zebys taka sumą robił 30 % ? wtedy nigdy bym nie zainteresował sie taka społka, balon by pekł szybciej niz bys sie nia zainteresował, poczekaj spokojnie., zbiora z dołu a wtedy jak to bywa przy komunikatach ulica zleci sie jak kurs bedzie po 20-30 gr.
wiesz ile wynosi tutaj C/WK ????? 0,05 ! ! ! ! !
a do tego układ, inwestor wykup obligacji :) zreszta ja spadam i nic nie pisze ! to moje zdanie i jestem wrecz przekonany ze kurs w lipcy bedzie na poziomi 0.2xx !
Podobno wiekszosciowym akcjonariuszem ma zostac jakas instytucja finansowa która ma wikszosc obligacji, niminał to 10 gr który nie bedzie zanizany jak to ma maiejsce w innych społkach chociazby na polimexie czzy budopolu gdzie z 1 zł obizna sie do 1 gr. Trwaja rozmowy z obligatariuszami któr maja byc zakonczone 30 czerwca na walnym zgromadzeniu.
Każdy robi to co za słuszne ale jak cena bedzie ok50 gr naprawde mnie to nie zdziwi bo juuz duzo widziałem na giełdzie ! :)
Wydaje mi sie ze teraz skupuja akcje obligatariusze poniewaz dostana akcje po 10 gr skupujac teraz ładnie sobie usredniaja a wiedza co sie swieci , to moje zdanie !