Obama był wystarczy. Fajnie że znowu równy dostęp do informacji mamy. Znowu ja wiem ale wam nie powiem. Poza tym Ty juz jestes spalony na forum. Sprzedałeś akcje przecież.
sprzedałem te akcje ktore kupiłem w pazdzierniku
zostało mi tyle ile jest na liscie WZA ktore kupiłem przeszło rok temu
Gróby do mnie dzwonił zachęca zeby przyjechac na WZA
ja widze że presja SII działa :)
Dnia 2014-06-05 o godz. 10:24 ~miluh napisał(a):
> Prosze zapoznajcie sie z tym Linkiem
> http://www.sii.org.pl/7570/ochrona-praw/biezace-interwencje
> /sii-startuje-z-kolejna-edycja-akcji-wz-przylacz-sie-zglos-
> swoja-spolke.html?utm_campaign=akcjawz&utm_source=S
> II&utm_medium=mailing#ak7570
Spółka zgłoszona mam nadzieję, że znajdzie się więcej osób gdyż może to znacząco pomóc.
ja też zgłosiłem PMI do SII i odpowiedzieli, że mimo iż jest ilość zgłoszeń wystarczająca do ich udziału w walnym nie mogą uczestniczyć bo w niedzielę mają konferencję w Karpaczu
ostatnio 5 osób sie zarejstrowało i sii napisało email najprawdopodobniej wiecej osób to zrobiło wiec będzie wesło! rejstrujecie bedzie ubaw po pachy jak przyjedzie po nich sii :) moze oni sami skierują sprawe do prokuratury, to sa eksperci przyjanmniej dowiem sie co tam zostało i czy sa nadzieje
Ostatnio było 5 i potem email jakiś koleś napisał chyba trzeba mu napisać ze jest kolejne. Tym razem mam nadzieję ze więcej osob zarejestruje. Tam sa gotowe upoważnienia. Wiec rejstracja akcji w biurze i wypisać pełnomocnictwo i zapytac czy jeszcze cos trzeba. fajnie by bylo 5% wtedy sii by samo sprawdzilo czy cos w tej spolce jest albo nie.
SII potwierdziło mi juz wcześniej ze bedzie na następnym WZA PMI.
Patrząc na zainteresowanie co poniektorych ktorzy nawet w niedziele ( nie mozna zwalić ze sie nie mozna urwać z pracy) nie raczyli pojawić sie na WZA to moze chociaż dadzą upoważnienia SII zeby zadbali o interesy Wasze.
Nie wiem tylko czy trzeba sie zarejestrować, ale to kosztuje grosze w porównaniu z tym ze możecie korzystać z pomocy ich prawnika itd..
Nie wysyłaj nikomu listy, ogarnij się! Później piszą na forum skrótami myśląc sobie posiadam adresy, ale muszę tak napisać, żeby nikt mnie po sądach nie ciągał.