• myphone smart Autor: ~kielbi [83.17.71.*]
    czy znacie jakąś biedronkę w której są jeszcze te telefony bo ja przejechałem się po kilku bo chciałem sobie kupić i powiem że w każdej której byłem zostały juz sprzedane
  • Re: myphone smart Autor: ~Akcjonariusz [87.204.99.*]
    Wszystko idzie dobrze.
    Nawet w najnowszych Chipie jest test polskich smarfonow, w tym 3 z naszego magazynu.

Nie jest 1szy, ale nic złego nie wynalazłem. Osobiście jak dostanę dywidendę to sobie kupie, potraktuje to jako prezent za czas oczekiwania. Jak się nie będzie nadawać to dam dziecku do zabawy.

Wszystko wygląda bardzo dobrze. Tyle czekałem mogę poczekać kolejny rok.
    Ktoś pisał, że sprzedamy jak będzie po 7 zł i co kupimy?
    Przecież tu jest bardzo dobra perspektywa, dywidenda (symboliczna - dla mnie mogą ja przeznaczyć na inwestycje), skup akcji własnych (ruszy się obrót, chodź moich nie kupią), marka rośnie - a pamiętajmy oni nie tylko mają tel sa jeszcze LEDY a o nich coś cicho ostatnio.

telefony bardzo szybko tanieją, mam nadz. że maja sporo aby szybko operatorowi kom przekazali.
    Czy jest szansa ze u innych operatorów też będą?

Pamiętajcie, że jest konkurencja GoClever (1sze miejsce w chipie), manta i inne cuda.

Może nadal warto dokupić?
  • Re: myphone smart Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    ja traktuje akcje TFONE jako inwestycje długoterminowa. Dostane dywidende...dodatkowo wartosc moich akcji bedzie wzrastac bo rynek juz dostrzega potencjał społki.
  • Re: myphone smart Autor: ~Akcjonariusz [31.61.140.*]
    Akcjonariusze coraz pewniejsi.

Ciekawe jak oni chcą skupić tyle akcji przy takiej podaży.:)
    musza brac z prawej :)
  • Re: myphone smart Autor: ~rusek [87.99.23.*]
    5 lat mają na skup. czytajcie dokładnie komunikaty
  • Re: myphone smart Autor: ~rusek [87.99.23.*]
    pawel_plocienniczak jest przemęczony chyba w piątek jest 6 czerwca a nie 5 a już na pewno nie 7 :)
  • Re: myphone smart Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    Dnia 2014-06-05 o godz. 09:15 ~Tomek napisał(a):
    > musza brac z prawej :)

nic nie muszą, niewierni sami oddadzą
  • Re: myphone smart Autor: ~liczacy [89.191.128.*]
    skoro maja ok 1 600 000 akcji do kupienia przez 5 lat.

To liczac ok 250 sesji w roku wychodzi ok 1280 akcji co dzień. A zakładam że tak nie kupią. bo te ich 13 zł za 5 lat wygladalo by dziwnie.

Wiem czytałem dokładnie i moga kupić mniej jeśli się kasa skończy.
    A pamietacie gdy obroty były na poziomie 2 akcji lub 100 akcji przez kilka kolejnych dni?

skup moga zaczac od lipca po WZA. Nie sadze zeby mieli szanse kupowac ponizej 5 zeta bo przy polepszajacych sie fundamentach kurs bedzie szedl w góre. Wiec mysle ze im szybciej skupia tym taniej skupia.
  • Re: myphone smart Autor: ~Akcjonariusz [89.191.128.*]
    W takim tempie to za wiele nie skupią akcji, jeśli zaczną od lipca :)..
    A gdyby cena była od 9ciu? to tez by pewnie skupili. Moze warto przetrzymać kupujących?
    Jakaś nagroda za cierpliwość sie należy.

[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.