• po wstępnej analizie Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Dzisiaj 04.06. 2014 roku, środa, godzina 10.30, przy cenie 0.38 kupiłem niewielki pakiet MIT.
    Analiza Techniczna Księżcowa, pozwala mi przypuszczać, że kontrolę na tym papierze przynajmniej w obecnej chwili próbuje przejąc popyt, przy wygasającej podaży. Oczywiście nie jest to miejsce do pełnego zaangażowania się w ten papier, ale do wejścia, z bliskim stop lossem.

Chodzik Księżycowy
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    Jest tu teraz ponuro, jak w rodzinnym grobowcu. Panowie, trzeba się z tego letargu otrząsnąć.
    Czas wielki, a wy skapcanieliście całkiem jak stare kapcie babuni.
    Zróbmy pewne założenie, a mianowicie takie, że Chodzik Księżycowy kupując dzisiaj pakiet akcji tej spółki , wykonał bardzo dobry ruch (nie mylić z ruchem posuwisto zwrotnym jaki tu wobec niektórych stosowałem). Mamy oto taki obraz. Notowania dochodzą do linii trendu, fakt.
    Notowania budują wzrostowy kanał medianowy, fakt. Mamy dywergencje na oscylatorach, fakt.
    Mamy akcje na wolumenie, fakt. Mamy bardzo mocne zniesienie Fibonacciego, w punkt.
    Mamy liczbę ciągu Chodzika Księżycowego, fakt. (ale o tym sza)

Mam pytanie do tych mądralińskich, jak ich jeden z kolegów nazwał, do Troli Forumowych.
    Tak chętnie mi tu podskakujących krzykaczy.
    Jaki współczynnik Fibonacciego znalazł tu zastosowanie ?

Chodzik Księżycowy
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~gutek [91.90.164.*]
    JET PAN PANIE CHODZIKU MOIM IDOLEM !!! KAŻDEGO DNIA CZYTAM PANA Z WYPIEKAMI NA TWARZY !!
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~xxx [83.27.91.*]
    Fakty i mity
  • tyle dni trollowania, tyle postów, tyle wysiłku Autor: ~CKtroll [79.184.126.*]
    po to żeby kupić 5000 akcji MITa...
    Ależ jesteś tani człowieku...
  • Re: tyle dni trollowania, tyle postów, tyle wysiłku Autor: ~z up.DJ Andrzej [89.228.74.*]
    Piszesz pan teraz o możliwym wzroście i myślisz, ze teraz będą panu klaskać?
    A kogo to obchodzi panie CK czy pan piszesz, że spadnie czy wzrośnie.
    Pan jesteś pisarz, a raczej bajkopisarz, a nie inwestor i tyle.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.76.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: tyle dni trollowania, tyle postów, tyle wysiłku Autor: ~chodzik księzycowy [87.207.76.*]
    To ja ci odpowiem też z upoważnienia. Masz rację bajki piszę przepiękne. Jest akcja styl i zęby złego wilka, o Kapturku nie wspominając.Jedną bajkę napisałem przy cenie 0.70 a teraz drugą przy cenie 0.38. Do wyboru do koloru. Każdy znajdzie coś dla siebie.
    Ale może ty z up DJ Andrzeja, odpowiesz mi na moje pytanie

Jakie zniesienie Fibonacciego znalazło tu zastosowanie ?
  • Re: tyle dni trollowania, tyle postów, tyle wysiłku Autor: ~gutek [91.90.164.*]
    CHODZIKU JESTEŚ MOIM GURU, GDY CIĘ CZYTAM TO MI SZTYWNIEJE !!!!!!!
  • .....nigdy 3 zł....................SFINKS 2O zł .................. Autor: ~z up.DJ Andrzej [89.228.74.*]
    Powyższy przykład pana wirtuozerii (jak i poniższy) na SFINKSIE potwierdza, że rozmawiać z panem można ale tylko w Tworkach.

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-03-11 17:44
    Nie znajdziesz ani jednego mojego słowa, które by świadczyło, że wzrost akcji Sfinksa to spekulacja ! Analiza techniczna jedynie wyprzedza podstawy fundamentalne. W tym wypadku trudno określić jaka cena akcji Sfinksa byłaby uzasadniona fundamentalnie. W tej chwili można ją ocenić powiedzmy na 3 zeta, ale jak Cacek ją dofinansuje pod koniec miesiąca kwotą 6 baniek to może będzie warta już 5 zeta, a jak przez kolejnych kilka kwartałów pokaże wzrost zysku netto, to cena dojdzie do 20 zeta. Przecież kiedyś te akcje kosztowały ponad 70 złoty więc odrobienie 1/3 nie byłoby przecież dziwne no nie ?.

_____________________ŁATWO ZMIENIA ZDANIE_______________

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*], 2011-11-24 10:04
    ...Już teraz jestem przekonany, że ci co kupowali te akcje po 3 złote NIGDY (!!!), powtarzam nigdy tych pieniędzy nie odzyskają.
    Ci co na tym forum piszą, że mogą poczekać kilka lat mają o tyle rację, że będą czekać do usranej śmierci.
    Z pewnością odbije się jeszcze gdzieś na dole, bo jak się padlinę zrzuci z dziesiatego piętra to też się odbija, ale to odbicie może być aktem przedśmiertnego odejścia....
  • ....gwarancja ck i przebicie 3 zl w 2013 r............. Autor: ~SFINKS ponad 3 [89.228.74.*]
    ZAGWARANTOWAŁ, że akcje Sfinksa będzie trzymał rok i :

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-01-30 13:19
    ...Sprzedam albo i nie pod koniec roku za 12 miesięcy i wtedy pogadamy, porównamy i wrócimy do tego kto i kim jest. To wam mogę ZAGWARANTOWAĆ !
    Chodzik Księżycowy

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-05-29 15:33
    ... Pogadamy o Sfinksie jeszcze w tym roku, jak notowania przekroczą poziom 3 zeta.

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-06-28 08:14
    Wypada podziękować tym co odebrali ode mnie akcje Sfinksa po 1.50.
    Ja sprzedawałem a oni kupowali. Jak dobrze, że im zapału wystarczyło...

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-07-03 15:15
    Dziękuję,
    w dużej mierze wykorzystałem to co działo się na Sfinksie. Może nie optymalnie ale i tak bardzo dobrze. Teraz jestem poza rynkiem, sprzedałem wszystkie posiadane akcje i popijając dobrą herbatę ...

\https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3061556&strona=1
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3079820&strona=1
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.74.*]
  • Re: .....nigdy 3 zł....................SFINKS 2O zł .................. Autor: ~do pana CK [89.228.74.*]
    Panie powyższe przykłady ukazują, że rozmowa z panem bez obecności specjalistów z dziedziny ps.yc.hia.trii jest bezprzedmiotowa.
  • Re: .....nigdy 3 zł....................SFINKS 2O zł .................. Autor: ~gutek [91.90.164.*]
    BRAWO , CHODZIKU !! TAK TRZYMAJ I PISZ ,PISZ JAK NAJWIĘCEJ , PRZECIEŻ KTO JAK NIE TY CHODZIKU MA TYLE WOLNEGO CZASU ? TYLKO TY !! A WIĘC ŁAPKI NA KLAWIATURĘ I PISZ !!!!!!!!! TWÓJ WIERNY FAN :))))))))))
  • Re: .....nigdy 3 zł....................SFINKS 2O zł .................. Autor: ~zenbaty [193.238.42.*]
    ja kupilem po 0,60 i sie tym nie ekscytuje, jak nie ruszy nic do konca roku to wywale to ze strata wliczona w ryzyko i zainwestuje w cos innego. Podstrawa to nie pakowac calego kapitalu w jedna spolke i jakos to sie kreci nie najgorzej. A trzymanie latami i czekanie na wzrost 100% to moim zdaniem strata czasu.
  • ...uciekajcie a tu . .....ACTIC 30 % do góry ............ Autor: ~ARCTIC [89.228.74.*]
    Co - nie ma jak walczyć z FAKTAMI? Oj, niema : ).

Kilka dni temu ogłosił pan na Artcic by UCIEKAĆ i od tego dnia już nie spadło. Co więcej- poszło 30% (TRZYDZIEŚCI %) do góry.

Do tych co na ARCTICU
    Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36
    Szanowni Koledzy i koleżanki też.
    Mamy piątkowy późny wieczór. Właśnie skończyłem analizę GPW.
    Powiem wam szczerze, jak na spowiedzi. Uciekajcie, uciekajcie, uciekajcie !!!

https://www.bankier.pl/forum/temat_do-tych-co-na-arcticu,14799429.html
  • Re: ...uciekajcie a tu . .....ACTIC 30 % do góry ............ Autor: ~januszek [193.238.42.*]
    Dnia 2014-06-04 o godz. 13:00 ~ARCTIC napisał(a):
    > Co - nie ma jak walczyć z FAKTAMI? Oj, niema : ).

Kilka
    > dni temu ogłosił pan na Artcic by UCIEKAĆ i od tego dnia
    > już nie spadło. Co więcej- poszło 30% (TRZYDZIEŚCI %) do
    > góry.

Do tych co na ARCTICU
    Autor: ~chodzik księżycowy
    > [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36
    Szanowni Koledzy i
    > koleżanki też.
    Mamy piątkowy późny wieczór. Właśnie
    > skończyłem analizę GPW.
    Powiem wam szczerze, jak na
    > spowiedzi. Uciekajcie, uciekajcie, uciekajcie !!!
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_do-tych-co-na-arcticu,147
    > 99429.html

dokładnie od czasu tego wpisu kurs wzrósł z 2,21 do 2,88 czyli 30,31 % - dla mnie ten cały Pan Chodzik jest niewiarygodny
  • UCIEKAJCIE, UCIEKAJCE, UCIEKAJCIE - ACTIC 30 % do góry ............ Autor: ~z up.DJ Andrzej [81.190.156.*]
    Panie CK kto pana na ARCTIC posłuchał UCIEKŁ ma w tej chwili 30% w plecy.
    Dociera do pana?
    Bo mój syn co ma 6 lat to rozumie i co więcej ryje śmieje się z tej pana ,,rekomendacji" wysnutej na podstawie pana analizy z FAL ...i zniesień Fibonacciego.

• Re: UCIEKAJCIE, UCIEKAJCE, UCIEKAJCIE - ACTIC 30 % do góry ............ Autor: ~z up.DJ Andrzej [81.190.156.*]
    Dodam, że te pana analizy to jawna kpina. Wiedzę na temat AT owszem jakąś tam pan ma, ale już umiejętności z zastosowaniem jej to czysta FARSA.
    A to, że pan czasem trafi gdy mówi, że spadnie to nie na podstawie tego, że pana FALE PROWADZĄ na dlatego, że na 10 typowań - 5 i mała trafi. Pana niestety trafia znacznie rzadziej.

Jakie fale panu mogły powiedzieć by ludzie UCIEKALI (sprzedawali) gdy zaraz po tym 30% wyrwało do góry? To fale o tym nie mówiły?
    Nie masz pan co robić i tak piszesz przez 24H na dobę na całym forum bankiera i pewnie na wielu innych, jaki i na tym swoim śmiesznym blogu. Szkoda tylko, że za to panu nie płacą bo wtedy byś był pan naprawdę milionerem (i zawodowcem).

CK - rekomendacja na ROK : )

SFINKS - 1,70. po roku 1,69. Nominalnie ok. - 0,5 % STRATY
    TRAKCJA 0,60 po roku 1,26. Nominalnie ok. + 110 % ZYSKU

https://www.bankier.pl/forum/temat_kup-sfinksa-sprzedaj-trakcje-chodzik-ksiezycowy-minal-rok,14032985.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_ck-rekomendacja-sprzedac-trakcje-kupic-sfinksa,12352651.html

Ciekawe, że ten guru z księżyca, mistrz zarabiania na odbiciach po mocnej przecenie,
    męczy się tu tradingiem na jeden tick, a przegapił wspaniały ruch na Krezusie i Skotanie.

Tu chce ugrać 3%, a tm było do wyrwania 20% !!! :))

• Re: po wstępnej analizie Autor: ~ja [78.30.114.*]
    A ja posluchałem ck i sprzedalem całe 100 kilo po 36 groszy bo miało spadać dalej. Co czynić? Odkupić po 38 czy czekać?
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~zenbaty [5.104.224.*]
    Dnia 2014-06-04 o godz. 17:35 ~ja napisał(a):
    > A ja posluchałem ck i sprzedalem całe 100 kilo po 36 groszy
    > bo miało spadać dalej. Co czynić? Odkupić po 38 czy czekać?

zapytaj swojego guru CK jezeli to on przyczynił sie do podjęcia tej decyzji , on na wszystko zna odpowiedz
  • Re: po wstępnej analizie Autor: krakus7 [94.254.132.*]
    Dnia 2014-06-04 o godz. 18:44 ~zenbaty napisał(a):
    > Dnia 2014-06-04 o godz. 17:35 ~ja napisał(a):
    > A
    > ja posluchałem ck i sprzedalem całe 100 kilo po 36 groszy
    > > bo miało spadać dalej. Co czynić? Odkupić po 38
    > czy czekać?

zapytaj swojego guru CK jezeli to on
    > przyczynił sie do podjęcia tej decyzji , on na wszystko zna
    > odpowiedz
    Niech czeka. Jak mu sie uda to odkupi a jak nie to dolozy i tyle w temacie. To jest gielda ale tu będzie grubo.
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~oszukany [89.229.213.*]
    Z TYM GRUBO TO MOCNO PRZESADZASZ. zobaczysz ze niebawem dodrukuja znowu z 50 mil szt akcyjek dla kadry kierowniczej, nie naganiam ale radze sie zastanowic, gdyby to była dobra spolka to by ludzie brali a tu widzicie co jest, jawne olewanie i oszukiwanie akcjonariuszy .....
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~MIT [178.36.115.*]
    Jeśli MNI sprzeda swój pakiet za 100mln to wycenia akcje na 1,10zł. przy obecen cenie 37gr to jest spory grosz do zarobienia
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~leszczuk [91.90.160.*]
    żadnej reakcji na mit, tzn., że to nie dotyczy Mita a innej spółki/spółek
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~oszukany [89.229.213.*]
    yawal też jest wart 20 zł ale 7zł nie ma kto dac, co do mit to winien jest tu zarzad ktory zupelnie nie dba o akcjonariusza
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~sajko [178.252.11.*]
    MNI +0,07 dzisiaj a MIT stoi w miejscu
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    MNI +8%, . Spółka w komunikacie nie podaje o jakie aktywa chodzi. Jest mowa o gruncie wraz z infrastrukturą przy Placu Czerwca 4 w Warszawie.
    100 mln to dużo kasy, o Hyperion to raczej nie chodzi, tam mają tylko 4 mln akcji (30%)
    Całkiem możliwe, że chodzi o MIT. Pod każdym względem to info jest pozytywne.
    1. Może chodzi o MIT
    2. Jeżeli nie to i tak spółka- matka będzie miała 100 mln zł w gotówce.
    3. Sprzedaż aktywów za 100 mln świadczy o tym. że wartość księgowa MNI czy MIT nie jest "wirtualna". Nie sprzedają majątku trwałego tylko firmę.
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~Mit [178.36.115.*]
    nie zaprzeczalnie spółka jest na minimach i o to chodzi teraz wymęczenie pare sesji by można było odblokować wzrosty .Patrz Krezus i Gant
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~Adwersarz [31.61.129.*]
    Podobno MNI planuje sprzedać MIT jakiemuś konkretnemu inwestorowi! Czy słyszeliście coś na ten temat?
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~Adwersarz [31.61.129.*]
    Dnia 2014-06-05 o godz. 14:49 ~Adwersarz napisał(a):
    > Podobno MNI planuje sprzedać MIT jakiemuś konkretnemu
    > inwestorowi! Czy słyszeliście coś na ten temat?
    Wiele by to wyjaśniało!
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~Jasiu z Mielna [93.154.137.*]
    Słyszałem, że Piechociński jest poważnie zainteresowany kupnem
    spółki po 1,04 zł.
  • Re: po wstępnej analizie Autor: ~krakus7 [164.127.93.*]
    Ja mu niżej 2 zł nie sprzedam i tyle w temacie. My tu gadu gadu a ktoś wciągnął całość po 38 groszy
  • CK - po...analizie przy cenie 0.38 kupiłem (budują wzrostowy kanał) Autor: ~trend-wzrostowy [89.228.77.*]
    Słowa chodzika księżycowego:

- Dzisiaj 04.06. 2014 roku, środa, godzina 10.30, przy cenie 0.38 kupiłem niewielki pakiet MIT.
    - Notowania budują wzrostowy kanał medianowy, fakt. Mamy dywergencje na oscylatorach, fakt.
    - Jedną bajkę napisałem przy cenie 0.70 a teraz drugą przy cenie 0.38. Do wyboru do koloru. Każdy znajdzie coś dla siebie.
  • Re: CK - po...analizie przy cenie 0.38 kupiłem (budują wzrostowy kanał) Autor: ~38 [81.190.147.*]
  • Re: po wstępnej analizie kupił po 38 gr Autor: ~buhahaha [89.228.79.*]
    Dnia 2014-06-04 o godz. 10:36 ~chodzik księżycowy napisał(a):
    > Dzisiaj 04.06. 2014 roku, środa, godzina 10.30, przy cenie 0.38 kupiłem niewielki pakiet MIT.
    > Analiza Techniczna Księżcowa, pozwala mi przypuszczać, że kontrolę na tym papierze przynajmniej w obecnej chwili próbuje ...

• Re: po wstępnej analizie kupił po 38 gr Autor: ~Adwersarz [31.61.136.*]
    Wy dalej pajacujcie, tymczasem ktoś ładnie skupuje!!
  • Jak już będzie po 1gr, to ze 200 akcji tego czegoś można zaryzykować. Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    Więcej kasy jak równowartość rolki papieru toaletowego szkoda.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.